Carry me home tonight. Just carry me home tonight.

 

 

Vattenpipa. Öl. Bästa musiken. Spelandes. Högt.

 



Behind me.


Me

 

Snart drar jag mig in mot stan. Ska möta upp Majsan för lunch och skitsnack. Väsentlig skitsnack. Fakta. Höhö.

 

 

Efter det möter jag upp mammi på stan och då blir det afterwork på pappas företag! Sen ska de på matchen ikväll. Vad jag hamnar ikväll vet jag inte, men jag vet att jag satsar allt jag har och orkar imorgon. Så ikväll blir nog hyffsat lugnt...

 

 

Haj!!!

 


Så vart fredagen här.

 



Fusion

 

Morrn. Typ..


Denna morgon när klockan ringde så var det på typ ett år som jag inte dog. Jag fick till och med ett leende på läpparna. Snacka om att ha sovit bra då!!! Så najs. Vi hann till och med äta frukost hemma. Som vi ALLTID gjorde förr.. Vi är så trötta på morgonen numera att vi aldrig hinner det. Fan vad jag saknar det. Jag har ju alltid ätit frukost hemma på morgonen. Alltid. Nu ska det bli så igen. Varje morgon!!! :D

 

Väldigt dimmitg idag. Men vi var en sväng förbi mölndal imorse. Alltså uppe i skogarna. Riktigt vackert med alla bokar!! Ut och fota någon dag nu när löven fortfarande är kvar.

 

Fredag. Redan. Tiden. Går. Lite. Väl. Fort.

 

Nej. Nu blir det full rulle. 5 killar brötar som fän där nere och jag ska göra ett jävla race med papprena nu!!!

 

 

 

 


...

Bilder från i våras

 

Sitter hemma. Det tog en timma för mig att komma hem. Handlade föda på vägen. Nu gör jag typ ingenting. Ska iväg och träna strax. Väntar på Krille bara.  Fryser ihjäl. Fan. Jag tar en joggingtur innan gymmet. Tja!

 

 


Själaglad.



Spell


Mumsfillibabba!!!




Den där saken som jag hade mailat en människa om...... jag fick svar. Ett sjuukt possitivt svar!!!! Jag är överlycklig!!! :D


Nu har jag och M käkat lunch. Solen kämpar. Jag har ett jädra flow med mina siffror och konton idag. Gött som satan. Det går bra nu.
Men nu längtar jag till ikväll. Då ska jag springa fläska av mig.



Och vad tycker ni om bruden ovan? Najs som få. Tänk om man fick gå klädd så varje dag?




TJA!



I will. I swear.

 

Om jag fick välja så skulle jag vilja befinna mig på den där soffan just nu. Med en öl i handen. Eller något annat roligt. Eller bara springa runt där i ödemarken. Inte bry mig ett skit. Om oväsentliga saker. Ja. Jorden snurrar på ändå, trots människans fåniga påhitt. Kom ihåg det. Fuck Money makes the world go round.


En dag (det fucking svär jag på. Fan) kommer jag att äga en sådan husvagn/husbil. Fast ännu coolare. Och flumma mig igenom hela Syd- och Nordamerika. Stanna på ett sådant ställe. Sitta i min soffa. Och dricka min bärs.


Svär.

 

 


Lovers, keep on the road you're on.

 

Yes.

 

Dricker kaffe och jobbar på. Känner mig peppad på jobb. Huvudet fullt av monster och jag har bara lust att drunkna in i mina pärmar. För då behöver jag använda tillräckligt mycket hjärnceller för att distrahera tråkigheterna i mitt huvud.

 

Jag har mailat någon människa om något jag verkligen hoppas på!!!!! Det hade skrämt iväg mina tråktankar!!! Hoppas!!!!

 

 

Solen? Nej? Inte idag heller?

 

 

 

Lovers, keep on the road you're on.

 


Don't underestimate the things that I will do.





Hittade på festival

 

Solnedgång. Redan. Hmm. Jaja. Det är väldigt vackert i vilket fall. På mitt kontor. Ljuset. Och adeles vackra röst ekar på lagret. Snart slutar vi för dagen och jag och min älskling drar och äter middag och dricker öl och bara är vi. Sen blir det bio.

 

 


FUCK.

 



By me

 

 


Hola.


 

Hemma efter en grym helg i Stockholm. Saknar dem redan. Nu sticker jag och K och tränar. Sen bio kanske?

 

Bye.

 



STHLM




Packer lite smått. Med en liten bärs i handen. Najs. Igår tvättade jag heela dagen från kl halv 9 till jaaa... hela dagen. Sen städade jag lite smått med! Såå skönt. Idag har jag vart på bokmässan med mammi och moster! Mys. Och hittade precis det jaG var ute efter! GÖTT!

 

Men nu packar jag. Vi drar till Stockholm jag och Elin om 1½ timma. Imorgon kommer även K upp. Vi ska hänga med bästaste Emelie och Viktor! Gå på stan, snacka drömmar, dricka vin och öl, shoppa kanske, äta gott och bara vara tillsammans! Så bra. Och på söndag blir det mässa igen! Tjoho!

 

Nej måste packa haha! Fan så tråkigt ju. Ibland kul. YEYE. Vi fick vår kamera idag med! YES! Så bilderna åvan är tagna av den nu alldelles nyss. Än sålänge så kan jag kanske typ... ingenting. Ska lära mig på vägen upp tänkte jag! TJOOOBRREEE!

 

HAREGÖTTHAJ


Beställd.

 

 

 

 

 

Nikon D7000

 

 

 

 


Yes I did.

 

 

 

Pic. accidently by K.

 

 


Jag har aldrig glömt vem jag var. Jag har bara låtit det sova. Kanske hade jag inget val. Bara viljan att finnas kvar.











Längtar till nästa års Secret Island. Hur vackert?

 

 

Ja. Hej. Jobba. Ja. Kaffe. JA! Roligt väder. NEJ. Glad tjej. JA!  :D

 

 

Det är en del grejer som händer i veckan. Ska försöka få ihop allt. Hinna med allt. Hmmm. Ingen planerare direkt. Eller ibland. När jag vill. Så jag får väl vilja nu då! Japp. Fy fäään vilken väder. Blä.

 

Åh någon nere på lagret spelar Gabriellas Sång. Antagligen min man. Jag blir överlycklig.  Han är ju bara så bra. Jag ryser över hela min kropp. Helt galet.

 

 

Jag vill leva lycklig för att jag är jag
Kunna vara stark och fri
Se hur natten går mot dag
Jag är här och mitt liv är bara mitt



 


24 juni 2010

 




 

Den som inte ser vart vi är vet ingenting. Höhö.

 

 

Tagen med min mobil. Älskade HTC. HAHA. Nu hatar ni mig ni apple-kåta jävlar. Fuck offffff.

 

 

Vi är hemma hos oss. Janne och Nuri är här. Vi har klämt i oss soppa och lax och nu vindruvor, jordgubbar och egenpressad apelsinjuice. Shitt vad najs. Delar av våra kroppsdelar skakar och ömmar. Min rompa och mina ben. Mina LÅÅÅÅR. Kristoffers och Jannes armar. Vi tränade ikväll. Najs som fän. Nu jävlar. Har legat lite på latsidan under sommaren. Men taggad som få! Nu ska fläska bört! hehehehe.

 

Jag älskar fotona här över. Tagna ur bilen. Jag och K var påväg hem från Sthlm för att sova hemma en natt sen direkt upp på morgonen och tillbaka norrut. Mot Köping. Och vilken Midsommar vi hade!! Och dagen efter fyllde Kristoffer år. Den 26:e. 25 år. Gud vad trevligt vi hade!! Det kan gå rätt (helt galet) vilt till där ute på landet ;)

 

Jag fullkomligt älskar att bila. Med solen i ögonen, grym musik och med någon man tycker om. Det är där jag bearbetar mina tankar. Om. Allt. Snart drar vi iväg på en liten trip. Nu till helgen faktiskt. Det ska bli så kul!!

 

 

Ska fortsätta ligga och gosa i vår liggfåtölj. Så gooooottt.

 

 

Love



Dreamcatcher

 




Spell

 

En sånhär vill jag testa att göra. En drömfångare. Jag har redan en jättefin mellanstor. Men vill ha en stooooor. Och fin.

 

 

Är nere i Onsala nu. Har lekt med Mica och John idag. De är de sötaste barnen i världen. Imorgon blir det jobb. Trodde jag. Men icke sa Krille. Treeeevliiigt!!!

 

 

Vi tittar på Planet Earth. Bästa programet som skapats på denna jord. Bara så ni vet det.

 

 

Dröm sött

 



When you're at the end of the road. And you lost all sense of control. And your thoughts have taken their toll. When your mind breaks the spirit of your soul.

 

 

A


Fuck of then.


Jag och bästatse hanen på jordklotet

 

 

Fredag. Soligt. Har vandrat stan med mamma. Trevligt som bara den. Vet inte om jag har några planer för ikväll. Hmmmmmmm....... Lyssnar på så sjuukt bra musik va. ÅÅÅÅÅH.


"Vet du vad det här kallas för!? Det kallas för ROCK!!!!! Det har ni inte i ert jÄvvvla kollektiv!!!"

 

Öl och rock. Ensam i min soffa - Förjävllabra!!!!
Hanen jobbar häcken av sig som vanligt. Snart flyr vi landet. Bara han och jag. På obestämd tid. Liksom utforska världen lite mer. Ja ni vet... Leva livet.

 

Men ikväll blir det väl till att utforska vårt Göteborg för typ.. sjuhundraåttioelfte gången. Men det gillas.
Springer titt som tätt på något nytt. Håkan hade ju vart ball. Men kan inte riktigt konkurrera med brudarna och killarna i tights som bär sjömannsskjorta.. (heter så?).. Ja. Nej. Det är lite... omöjligt. De liksom tältar. Det gör jag med. Men inte utanför Lisebereg. Nej. Men. Kolt för dem.

 

Nu ska jag koncentrera mig på att dricka min öl och dansa i soffan. Hörs!

 

LOVE LOVE LOOOOVE A

 

 


Utomhusbus.

 





 

I mina grymma spettsbrallor. Ni skulle sett mig när jag fann dem. Jag sprack av lycka. Sheet vad snygga de är. Det syns dock inte här.

 

Vi var på lite utomhusbus i Augusti där någon gång. Det var kul. Det slutade med att vi befann oss på en bröllopsfest i en sleten lagerlokal ute i ett industriområde på Hisingen. Där återförenades vi med underbara, glittriga och galna Berlin-människor från Schwedenparty. Det var kul...

 

 


Hey.



Julikväll påväg mot äventyr

 

 

Dricker kaffe och jobbar. Blåsigt idag. Första sånhär riktiga höstdag. När det ligger massa gula löv och kletar runt sig i vattenpölar. Ja - höst.

 

Min hand dampar fortfarande, men nu käkar jag iallafall tabletter för det. Så vi får väl se. Haha K tog kort på min damphand igår ... stört vad fet den är! Svullen alltså.

 

Jag har miljontals tankar i huvudet om miljontals grejer. Det är jag nog inte ensam om. Men fan. Jag är förbannad på världen. Och jag ska fortsätta att vara förbannad. För jag tror att en handling nästan alltid föds ur vrede. Och det är precis det jag vill ha. En handling. Och jag ska göra andra förbannade. Fan vad jag ska göra dem förbannade.

 

 


Need: Lyckopiller.







Wild Fox fall 11

 

 

Kände för att göra mig själv lite glader. Skitdag. Allt är skit. Haha. Yeah Im the most posstive girl in the wooorld baby! Not. Inte nu iaf.


Men bilderna får skänka mig lite glädje bara för att tjejen och kläderna är så grymt söta.

 

(Handen dödar mig. Blir bara sämre och sämre.)

 

Haj



It's a mystery to me. We have a greed with which we have agreed and you think you have to want more than you need. Until you have it all, you won't be free.










Indian Spirit

 

 

 


 

It's a mystery to me.
We have a greed with which we have agreed
and you think you have to want more than you need.
Until you have it all, you won't be free.

 

 


 

 

 

Jobbar.

 

Igår var vi lediga och jag K och mamma tog en liten utflykt till Gunnebo slott och det var väldigt mysigt. Dock blev jag stucken av en geting på vänster hand. Och jag brukar inte reagera så mycket på det (min mamma skulle iprincip dö ifall hon fick ett så det var tur att den stack mig och inte henne som stod precis intill mig) men denna hade antagligen samlat på sig sjukligt mycket gift under sommaren och stack mig. Fy HELVETE vad ont det gorde. Och nu kan jag knappt använda handen. Den är jättesvullen, rödflammig och kliar som in i hela faaan. Haha uuussch vad svullen den är. Den gör ont med. Rätt jobbigt faktiskt. Fick lite av såndär chock när jag fick det var tvungen att sätta mig ner. Hahha. Icke van vid det.....

 

Jajja. Är på kontoret som sagt och jobbar. Borde fortsätta med det. Ska iväg till Panorama hotell och bygga ner med K. Eller ja titta på då då haha ;) Tjoho!

 

 

 


I want to taste and glorey each day, and never be afraid to experience pain, and never shut myself up in a numb core of non-feeling.


Jag och Majsan för typ..? ...2 ½ år sedan? Lite mer.


Baaaaaaaaah. Jag har gott igenom väldigt mycket av min och majsans blogg (den här). Och herreminguuuuuuudd vad nostalgi!! Hela min kropp är en stor klump fylld av nostalgi!!! Jag är så ledsen och så glad på samma gång!!!!!! Maaaaaaaaaaaah. På tal om Maj så träffade jag den grymma bruden idag. Ah. Jag vet inte vad jag ska säga. Jag är galen i den människan!!! Jag lyssnar på Coldplay och drömmer mig tillbaka till... hör och häpna - skolan. Fyan vad roliga och galna minnen vi har. Vi två. Stört. Stört. Jaaaa!!!! Skål på det. Coldplay och öl och sånt är en väldigt, väldigt bra combo. Testa!

 

Ikväll blir det middag ute på stan sen kanske Kontiki! För hoppningsvis så blir det väl de! Öl för en bra sak (facebooka)  Dra till Kontiki IKVÄLL gott folk! See u there!!!

 

Love

 


Just a few from the begining.













Vi startade vår lilla trip kl 4 morgonen, och det var dimmit kan jag lova. Vi var och shoppade öl när vi anlänt till Tyskland i Puttgarden. Kände mig hemma där. Min familj och jag har gjort många resor genom Europa med bil och har många gånger stannat där för lite inköp. Sedan vart det fest ända fram till festivalområdet där det fortsatte. Vi vart långt ute på landsbyggden. Och sedan in genom en skog och sedan ut på ett stort kalt område. Det var vackert. Solen kämpade och höll sig sedan framme under hela festivalen. Tågen körde förbi. Passagerartågen undrade väl vad fan som pågick där.... Vi vart rätt tidiga. Vi kom på eftermiddagen vid 3, när vi vaknade dagen efter hade det kommit betydligt mycket mer folk. Jag mådde åt helvete dåligt på kvällen. Frös som tusan, mådde illa, hade ont i hela kroppen, orkade inte stå upp.... Och deckade vid 7. Vaknade vid 8-9 och kände mig bättre. Sömn är bästa botmedlet. Men hostan... den jävla hostan vart kvar. Ett tag när jag hostade non stop i flera minuter trodde jag på riktigt att jag väckte halva campingen... äh fel. Det var ju bara jag som sov (eller försökte sova). Fail.

 

Sitter på kontoret och ska komma igång. Seg idag alltså. Sheeet. Men känner mig ändå pepp. Kaffe... det gör ju susen inte sant? Halsen spökar igen bara. Och Krille har också blivit lite småsjuk. Knaaas. Jaja. Det är bara att palla!!

 

 


Lovely jewellery<3



på Indian Spirit

 

Detta underbara smycke köpte jag sist jag var i Thailand, på Koh Phangan i januari.

 

Jag fullkomligt älskar det. Såååå fint tycker jag att det är. Och han som hade gjort det och sålde det var grym han med!

 

Jag sitter och fryser på kontoret. Nu är hösten här. Det känner jag genom att vara extra kall om mina händer. Och extra frusen i hela kroppen.

 

Jag vill bara hem och gosa ner mig med min man i vår giant soffa framför något intressant på duken. Det är kolsvart ute ju!!! Stört. Klockan är ju bara halv sju typ??... Stört. Det är ju bara september? YEYE.

 

I Tyskland var det jättebra väder under hela festivalen, till den dagen vi åkte hem. Då spöregnade det. Perfekt. Vi var ändå sugna på att dra hem då vi bodde bredvid ett 50-tal jubelidioter. Som vi ganska friskt hade tröttnat på. Mer om det en annan gång.

Vi fick iallafall ganska mycket färg. Kändes najs då vi inte haft någon riktig semester i sommar!!

 

Åh nu fick jag precis en filt av Marcus som han haffat på något ställe. Inte en, utan ett par stycken. Nytvättde. Najs. Det gillar vi. Så slipper jag frysa!!! Och varmt gooott kaffe! Möms. Yeye.

 

<3

 


Back home from Indian Spirit <3


me till vänster backom bubblan

U see me?


Me

 

 

Ååååååh HEEEEJ!!!

 

 

Nu är jag hemma igen!!! Vi kom iväg på festivalen och shit vilka dagar vi haft!!! Så bra! Ska sätta mig och fixa massa bilder från början till slut så ni får se vad grymt det var. Och så kanske det kommer upp en liten video på när Neelix öppnar sin spelning. Fy sjutton vilket drag. Heeeelt stört.

 

Men nu måste jag skynda mig vi ska iväg och handla arbetskläder, jackor och så inför höst och vinter! Och sedan blir det luuunch :)

 

Jag känner mig peppad på höst på något mysigt sätt! hoho!!!!

 

Hej så länge!

 

 

 


RSS 2.0