Dreams will.....












 

Hej. Idag är jag trött fysiskt och psykiskt. Dont know why...

Jag är inte på humör direkt. Så jag ägnar min dag på jobbet.. Men drömmer mig mest bort...

 

 

 


We both know what memories can bring. They bring diamonds and rust.












läste vecko revyn innan min grej i måndags punkt punkt punkt. Finaly.


Lite av slutet av förra veckan. Mycket av det goda fick jag. Semestrer. Så sjuukt najs. Solat, badat, druckit ö, vin, champagne, grillat, dansat runt till alldeles för hög musik vid poolen, tittat på grym dokumentär och bara varit!!! I måndags var det dock inte semester. Jag upplevde en av de mest smärtsamma procedurer någonsin i mitt liv. Som varade i 20-25 min. Ja. Vad det var behöver jag inte skriva här men ja, vi kan säga såhär (ni som känner mig vet att detta är en big deal) jag fick varm choklad efteråt för att "hämta" mig. Ja. Det var inte trevligt. LÄTT topp 3 i smärtor i mitt liv. Blindtarm och "biverkningar" av hostmedicin delar dessa platser.


Men nu mår jag braaaa.


Sitter och jobbar nu! Dricker kaffe och njuter av det vackra vädret utanför! Underbart juu!!!! Inte ett moln i sikte - nu i alla fall!!! Haha, vi är ju trots allt i gbg, allt kan hända vädermässigt!

 

Pöss till er!

 

 


/bed/




Tja! Jag sitter i sängen och glor på Efter Tio. Rätt bra idag! Tycker moi.

 

Dock lite ångest på att jag fortfarande befinner mig i sängen. Men försöker skaka av mig det. Bara onödigt. Men ska hoppa ur snart och städa. Stökigt hem ja.  Sen in och jobba.

Humöret är bra idag. Än så länge. Haha. Ja. Det svänger fort ibland.

 

Annars då. Vad händer i veckan? I livet? Rastlös Anna. Är sugen på att ta Audin och köra söder ut. Kanske hoppa på någon färja och fortsätta mot Berlin? Amsterdam? Eller kanske nöja sig med Köpenhamn? Tuboooorg.  Ja. Bara en liten "utflykt" liksom. Någon som är på eller?

 

Yeh yeeeeh. Nu ska jag göra något av denna dag. Lite musik så är vi på G. Lite mer te? Still out off kaffe.


Ha en najs dag då! Bye!

 


Hej!








senaste 4 dagarna!



Hallåj. Sitter och tittar på en serie hemma i Onsala. Är ensam hemma nu. Hihi. Känns lite wierd då det var ett tag sedan jag var det här liksom. Har varit här sedan tisdags tror jag. Badat i poolen, lekt med mina syskonbarn, druckit öl och spelat hög musik vid poolen. Sååååå naaaajssss. 

 Mamma är i Stockholm hos Emelie och pappa åker till Hamlstad idag. Elin jobbar nu på förmiddagen. Jag ska dra om och luncha med min man senare :)

Men först dricka kaffe och titta klart på detta avsnitt sen ut i solen och lägga mig vid poolen. TJA!


Thoughts arrive like butterflies.




i fredags. haha snacka om överexponerat fejja..


Hola folks. Måndag då och typ finaste vädret hitills i år!!! Det hurrar vi för!!! Men igår var inte heller fy skam alltså!!! Jag och min Kristoffer hade en grym dag. Sovmorgon till 11 sedan handlade vi bästa frullen, sedan hjälpte vi Krilles pappa med tv-köp. Efter det blev det lunch och rosé på stan. Sedan hamnade vi på taket på scandic med en drink. Ja, Det förtjänade vi!! Sen hamnade vi ute på hisingen i en skog. Lite spontant. Det var najs.


Idag jobbar vi. Känns gött. Men ska kötta på lite här så man kan njuta av detta UNDERBARA väder. För imorgon är det väl november igen ;)


Love


And I know and I know...



moi nu


Sitter hemma i soffan. Njuter av solen utanför. Väntar på Krille. Smuttar på en öl och spelar Pearl Jam - Yellow Ledbetter med förtjänande volym. För. Jävla. Bra.

 

Jag tog en prommis hem från stan (som alltid) men en annan väg, förbi Ullevi och längs kanalen vid Gårda. Brukar inte gå där förutom när vi ska på bio då. Sjukt fint och sicka dofter. Sommer mina vänner. Sommaren är tamigfan HÄR!!!!!!! Jag har myst med mamma och hennes två vänninor på stan med lucnh och grejer. Jag trivs i vuxet sällskap. Haha. Serri. Ikväll vankas det öl på stan och sedan får vi se!! Har lite småplaner. Inget spikat dock.

Igår var vårt finbesök här och guuuuuud vad trevligt och roligt det var att träffa människan i fråga!!! Hoppas på mer sånt!!!!

 


ALL KÄRLEK TILL ER!!!!!

 

 


Pöss



haha mja


Ja. Skål då!!

 

Ha en naaajjjss kväll folks!!

 

 


/fint/besök/


i helgen


Idag är jag hemma och städar. Duktiga jag. Såå lite te (vårt nespressokaffe är slut och vi äger ingen kaffekokare. K.a.t.a.s.t.r.o.f) och go musik så blire inte så trökigt!!!


Ikväll får vi finbesök. Det ska bli myket trevigt. Så nu ska det bli fint här, sen ner och handla föda och alkoholhaltig dryck.

 

tja!




13:13




Sitter på mitt golv i mitt rum i Onsala. Sjukt nöjd med läget. Att vara inomhus och bara mysa. Jag har ägnat denna dag åt att måla. Har inte gjort det på flera månader så nu var det dags. Kunde inte vänta mer. Har sjukt mycket inspiration just nu. Låg jättelänge igårkväll i min bästa säng och tänkte på hur jag ville måla. Underbart. Så nu spelas grym musik. Kaffe dricks och färgen flödar. HAHA. Grymt.

Har ju inte skrivit på snart en vecka typ va? Hade i vilket fall en grym helg uppe i Köping med Krille, Emelie, Viktor och Micke och massa andra goa folks! Det var sjukt intensivt men satan vad kul vi hade. Som alltid.


Vad vankas denna helg då? Inte den blekaste. Inte missat något nu va?? Iof är det bara onsdag.



Yeeeeeye. Hare gott nu!!!


/an/frank/




pics från Frankfurt i mars

 

Riktigt skitväder juuuu!! Inga kaffepauser ute i solen här inte.....
Trök. Sverige alltså. Ibland älskar jag dig inte.

 

Men med svängig musik och svart kaffe blir vardagen ballare.
Ikväll vankas det middag hos Krilles fina mor! Det ska bli gooooottt.

 

Men nu jobbbb. För lite cashflow för den kommande flykten.

 

 


Harry Potter is the Devil




Fy satan vilket väder. Tjena Novermber-sverige! Welcome back!

 

Annars då? Gött liv eller? Själv sitter jag och dricker yogurt och kaffe. Standard. Lyssnar på go musik och jobbar. Rätt nöjd över att ha tak över hövvet mitt. Ut vill jag inte!

 

Igår plöjde jag och Krille igenom tre dokumentärer. Och HELVETE! HAHA. En MÅSTE jag lägga upp här. Som kanske intresserar er..... Handlar om evangeliska (form?) kristna i USA. Det var något av det läskigaste jag sett. Man äcklas till max. Den heter "Jesus Camp". Se den själv och tyck till. Det jag gillade med den var att de inte tog fram några speciella "sidor", för och emot, utan bara langade fakta. Visade "svart på vitt" vad folk tycker, tänker och har för tankar om religion, om hur världen ser ut och borde se ut och om hur den kom till. Alla får be till vilken gud de fan vill, jag bryr mig inte, men detta var bara oroväckande. Titta på den och LYSSNA på vad hon kvinnan säger. Hur hon ordagrant säger att "hennes" barn är "Jesus armé". Och när hon får frågan varför hon ljuger och hjärntvättar små barn så svarar hon att de är lätta att forma när det är fem år och att de nästan till 100 % håller fast vid det de "lärt" sig under hela livet. Det är vidrigt. Se den säger jag bara. Det blir svårt för mig att langa hela grejen här. SE DEN! Sjukt intressant. Och visst visste man att det förekom sånthär. Men helt ärligt trodde jag INTE att det var SÅHÄR stort som det är. Och att det är så högt upp i politiken det förekommer. De gör lite vad de vill och det är inte så att de "galna" utan helt fanatiskt säkra på att de har rätt om ALLT. Lyssna bara på vad hon säger i början om Palestina och Israel hahah. Fan vad vi garva. Redan då dömde vi ut henne. A fan. Nä. Watch it. "Jesus Camp"

 

Haha. Aaajjaaaaa. Nä. Nu ska jobba lite! Pepp!

 

 


Rubrik



jag på hotellrummet på Sankt Jörgen

 

 

Jag sitter och jobbar. Känner mig så trött. Men rätt nöjd med jobbet! Så känns ändå skönt. Är hungriiiiiggg. Och jag vet inte vad jag ska skriva. Massa skit? Babbla lite.


Vi åkte nere till Onsala igår eftermiddag och monterade upp högtalar ute vid poolen!!! Feeeessssttt!!!! Vi drack öl, spela goooo musik och njöt av solen!!!! Kommer bli hur gött som helst i sommar.

 

Nu ska jag jaga efter ett mellanmål haha. Lunch vet man aldrig när det blir av på detta företag. Bäst att vara förberdd på svält. höhö. Ha en gooo tisdag!

 

 


,,




Helgen. Lördag var det dagsfest. Som fortsatte hela natten. Söndag. Kristoffer överraskar mig med heldag och övernattning på Sankt Jörgen Spa. Vem har den bästa mannen? Nu har vi startat dagen med grym hotellfrukost och två timmars spa. Nu gör vi denna lediga måndag!!

 



/DAY/LIGHT/



Elin är på ingång så jag ska bara hoppa i skorna sedan in i bilen och sedan bär det av mot lite äventyr. Det vankas dagsfest. Och det är ta mig fan det bästa jag vet!!!! SKÅL!

 

 


/same/different/



fint

 

Idag jobbar jag! Gött. Är hungrig dock. fän. Ska nog ta mig en liten mellis. Ha. En mellis och en kaffe i solen. En liiten paus. Gooottt. Lite sol i fejjan nu såhär när sommaren närmar sig är ju inte alls dumt. Nej. Snarare behövligt. Ett måste! hoho.

 


Light of my life, fire in my loins. Be a good baby, do what I want.















Detta och en massa mer har jag ägnat mig åt de senaste dagarna. Har vart full fart denna såkallade långhelg. För mig har det blivit lite av en festival känns det som. HAHA. Mycket fest men jag älskar det!!! Sommaren är här, just nu och idag har jag solat och slipat stolar i bikini!!! Fett najs. Nu ska jag nog palla mig ut i solen och busa lite för mig själv. Ha en najs kväll!

 

LOVE A

 



RSS 2.0