nya brillor från hm

 

 

Nu ska jag bara fixa det sista sedan hoppar jag och Krille i skona och beger oss ut på stan. Det vankas käk och afterwork-öl!!!


Ha en grym fredag! PEACE FFS !

 


/frullen/



mat!

 

Ja. Jag som sa att jag var lat. Jag fixade äggröra igår och imorse (håll i hatten) gjorde jag en smottie med färsk mango, färsk apelsin, frusna blåbär och hallon Och sojamjölk. Och så liiite musli. Rätt ner i bästa magicbullet och TADAA! Där har du din smottie!!!


Nu har jag ätit "lunch".
Och det blev något mindre lyxigt kanske. Jag kokade ägg och käkade två. Ja. Nu blir det te istället för kaffe, vårt är slut buhu. Och meeeer stääääääd. Jag har tävttat 6 maskiner nu på morgonen. Var klar redan vid elva det var gööööttt. Men nu ska det bli vårfräääässsssht. TJA!

 




fashion against aids


Ingen kan på något vis ha undgått detta. Nej. Jag haffad dessa och en liten grej till. Kom en halvtimma efter öppning och alla 36or var slut i typ allt. Fanns 1 udda bikini kvar... Mja. Köpkåta flickor finns det gått om i Götet kan jag meddela. Eller så vill de bekämpa aids?!?!  Ja! Så måste det vara! Det förklarar det hela. Not. Haha. Yeeeeeeeaah. Yeaaaaaaaah.

 

Jag är ensam hemma i min wunderbara lägenhet. Music. Alokoholhaltig dryck även kallad öl intas i detta nu. Ska göra käk sedan. Här har ni lataste människan när det kommer till att laga mat till sig själv. Fan. Man värmer en sojakörv i mikron så äter man den sen. Funkar sketbra! Att rekomendera! OM man har ork och vilja så slänger man ihop en äggröra med.

 

Fan. Livet känns ganska gött ändå. Musiken. Så grym. Och livet är för kort för att inte ta en öl. Eller hur folks. Yeh.

 



 


BE THERE.



Yes nu på torsdag och fredag kör vi!! Kom dit och fynda bland annat Europas snyggaste skinnjackor från Muubaa eller ett par grymma kängor från Koah!!!

 

SEE YOU THERE!



/dreamer/



jag. skön snubbe från Berlin vi träffa på festival

 

 

Jag sitter fast i jobbet. Så jag pillar i photoshop ist. Känns ovärt. Behöver ju jobba änna.



Jag gillar sånadära drömfångare.

 


/random/sun/









Sol...

 

Hemma i gbg igen. Jag är rekordtrött. Vet inte varför. Bara är det. Jag jobbar. Dricker värdefullt kaffe. Försöker komma igång. Känner mig dödstråkig. Blä. Ville inte åka ifrån EM, V och Sthlm. Det var grymt där uppe. Trots SKITVÄDRET. Fy. Kändes som en höst i Göteborg. Inte ok med andra ord. Men najs var det ändå. Med matlagning, vin, öl, lekar, rolig tv, musik, "shopping", fotbollsmach, tacos, flyttstädning och roadtrip-öl. Och igår kväll blev det promenad ner mot bion med solen i ögonen och en öl i handen. Det gillar vi. Som fan. Ja. Grym helg. Men nu kör vi denna veckan. Får rycka upp mig. Negativa små f*** gillar vi inte nej. Men jag har lite saker att se fram emot denna vecka iaf!!!! Och i helgen blir det roligheter!


Nu får vi jobba!!!

 

 


Hit the road.


17 april 2011

 

 

Nu drar vi till Stockholm! Vädret är grymt. Det gör mig varm om hjärtat.

 

 

Ha det så göttt.

 

 


AW




last sunday. Pic 2. How the fuck did they know they were going on that meeting????? Fundera på det!




Nu blire after work med bästa Majsan!! Haregöttttt.






A/E








Ja. Jag gick lite tidigare idag. Ja, jag har ett grymt jobb med en grym chef som låter mig göra lite hur jag vill. Fan vad bra det är. Passar mig så JÄVLA BRA. Kan inte riktigt se mig själv på en ""normal"" arbetsplats med tider och grejer. Jag har ett jobb att göra. Så länge jag sköter det kan jag välja att jobba när jag vill och hur jag vill. Perfekt med andra ord. Perfekt.



Elin kom i vilket fall förbi lagret och kontoret och hämtade grejer till sin lilla trip till Åre med hennes Jacob. En vecka ska de bara götta i backen. Najs!! Sen drog vi in till stan och tog en fika i Haga. Och strosade litegranna tills det började regna och jag började röra mig hemåt. Nu sitter jag i min sköna säng. Glor värdelös tv och dricker Mariestads Old Ox. Rikigt gött faktiskt. Så får man göra ibland...  Snart kommer mannen hem. Då blir det middag och en kväll hemma. Imorgon är det fredag. Jag gillar fredagar. Men vem gör inte det? ;)

 


Ha en fin kväll!

 


¤





Frankfurt


Ja. Jag väntade på killarna och fotade mina skor.
Bästa och snyggaste kängorna ever!
Från KK by Koah.

Jobbet flyter på bra och jag känner mig mer peppad än på länge
vilket är en grymt najs känsla. Livet känns gött. Våren är påväg och vi har en hel sommar framför oss full med olika äventyr, ett knäppare en det andra. Men vi drar på ett litet litet äventyr redan i helgen. Komma bort några mil är inte fel!!! Vi hoppas på det!

 

Nu ska jag dricka min yogurt och kaffe och fortsätta kötta siffror haha!

 

( Hoppas att några av er blev lite nyfikna och tittade en snutt på Uppdrag Granskning som jag länka till igår. Hoppas. Men vafan. Jag blir inte förvånad ifall ingen av alla er intresserade sig. Det är ett återkommande fenomen. Det här med ignorans och ointresse. Vissa värderar andra ting mer än "mänskliga rättgheter". För det är det det handlar om. Men om man lyckas "påverka" en enda person så får väl det vara bra. )



PEACE



Du tycker att jag är paranoid.




to late. Låt de inte ta internet!!



länk -----> KOLLA IN DET HÄR. <----- länk



Ja. Systemet nyttjas inte bara för "Er säkerhet" så att inte Ni råkar ut för någon hemsk "fotbollshulligan" eller "terrorist". När ska det gå upp för folk? Så naiva. TITTA på det här och fundera sedan över ifall du vill leva i sådan värld!!! För det är just det det är. Det är PÅ RIKTIGT. OCH HÄNDER ÖVERALLT. Google. Facebook. ÖVERALLT. Du tror inte på det. Det kanske inte händer här i Sverige nu, idag. Men det håller på att hända saker som folk inte riktigt förstår. De propagerar det till att du ska känna att det är för en god sak. Att det är för "Vår säkerhet"att de lyssnar av din telefon (för möjliga extremiste/terrorister), läser dina sms, kollar din facebook och google(olkia grupper/intressen/forum för att hitta pedofiler m.m), filmar dig överallt (spårvagnar, vägtullar, korsningar för "trafiksäkerhetens skull", ungefär över allt inne i stan) ändrar lagar (ACTA). TITTA DIG OMKRING. Du tror inte att det är så illa. Du tycker att jag är paranoid. Men med denna lilla "dokumentär" kan ni, som inte tror på detta, förstår, börja sätta er in. För det är VIKTIGT. Och det kommer ni att förstå snabbt. Och om inte, lär ni göra det när det är försent och ni själva blir utsatta.

Och lägg på minnet att detta är SVT. Alltså ingen media som enbart ägnar sig åt politik. Ja. Det var allt. Tja




Fuck You...


en tönt
. but still. Fuck you.



...Very very much.

 

 


Secret.







Augusti förra året


Jag är sugen på något i den här stilen. Inte långt kvar nu.



Om jag skulle lägga mig ner och blunda nu skulle jag nog somna påvägen ner. My god så trött. Men det går bra nu. Känns gött. Men jag måste få komma ut lite i solen idag. Behöver det. Så hejdå.

 

 


Hejsan hoppsan!





Det tog mig 5 veckor från det att jag tog min första lektion till jag körde upp och var godkänd. Gött. För snart 3 veckor sedan tog jag körkort. Gött som fän. Dock var det inte Miss K som inspirerade mig. HAHAHA. Yeaah Follow tha trÄnds. Fuck off kissienödiga människa. HAHA. Damp. Alla blogg"ERSKOR" är förjävla roliga ibland... Rena rama humorn. Aja. Bittra jag HAHA.



Är det nu jag ska skriva "KÖÖÖÖÖÖRRRRKOOOORTTT!!!!!!" på facebook? Tror inte det.

 


TJA!

 

 


,,,


jag någon gång. uttråkad?

 


Jobbar. Stressar. Bah. Tur vi är grymma ihop. Jag och Han.




Sho.



Frankfurt!!!

 

Så. Nu drar jag, Krille, Marcus och Janne ut och käkar. Sen blir fest. Shobreeee.

 

 



I've got that summertime....




Andra festivalen i Tyskland det året. 2011


Åh jag är så sjukt taggad på sommarens festivaler!! Först blir det Portugal och sedan Sverige. Min första festival i Sverige (nej nu ljög jag, har ju varit på Schweden Party tre gånger, minifestival) och det kommer bli feeeeetttttt. Få dansa soldansen varje dag innan juli. För sol ska vi FAN ha. Det hade varit GRYMT ifall vi kunde hinna med Ungern med men tror tyvär inte vi gör det. Sen får vi se ifall det trillar ner något annat intressant. Kanke WOW denna sommar då? Men helt ärligt... kan INTE kalla det festival som vissa gör!! HAHA.

 

 

Jobbet snurrar på bra nu. Det känns gött.

 

 


14.

 

Morrrnn. Då kör vi igen. Jobb. Men kan lika gärna göra det i detta väder. Men shit vad man längtar bort nu. Som satan. Baaah.

 


Aja. Tja lördag.



You can never know.




Haha. Ja. Fan. Huvudet mitt är slött. Är sjukt trött på detta. Men vet ni vad? Jag ska tillbringa hela kvällen till att jobba. Hemifrån. Yäääy. Men när jag kommer hem har jag ingen aning om.  Ha..... Aja. Då kör vi igen.


Jag fular mig. Hej.



Love/Lemons




For love and lemons lookbook

 

 

Fent tycker jeg.

 

 


K.




nån gång i februari


Kaffe. Det behövs idag. Trött. Som. Satan. Men skit i det. Nu måste det jobbas. Deadline på tisdag. Ya!

 

"Ät nu ViktOrrrr!"

"Men korven smakar blÄÄÄ....!"

"Jag glacea korven."



Haaaaa. Skit samma. Nu kör vi fredag.

 



Fail.










Haha. Fick en jädrans bra idé här mitt i jobbetts stress. Jag ska till Coachella denna sommar!!!!! Jaaa!!! Jag bara ska dit. Jag åker själv om ingen är lika ball som jag. Tänkte jag. Går in på deras hemsida. Och Vipppppsssssss.... COUNTDOWN: 1 DAY.



YES!!! See you next year COACHELLA !!!!!

 

 


120412





Ett sent god morgon men tja ändå!



Jobbar gör jag men kanske inte så värst intressant att höra det? Yeee.
Bästa tvlilling kommer in senare. Luncha. Hälsa på storasyster på hennes kontor och showroom kanske. Och göra några ärenden. Hehe. Sen idag måste jag också fixa en sak. Vad det är får ni kaaaanske se ikväll. Hööööö.


Nu köttar vi siffror till kaffe och musik! Shoobre.



Sweet sunset.




1 fashiontoast 2? 3?

 

Solen har kämpat sig fram. Härligt. Nu blir det till att dra hemåt och haffa cyklarna och njuta av solnedgången påväg till gymmet. Ha en najs kväll folk <3

 

 


½!"#¤%&/()=?





//



Wet.





Jag har fan inget att säga mer än att det var grym middag igår och idag jobbar jag. Ikväll gymmar vi. Fan. Nu. Jävlar. Har varit lite för lat det senaste. Har kört hemma för det mesta. Man måste ju bli festival- och beach-duglig ;) Eller ja, iaf lite mer..... WHAT EVER.

 

Tjo.

 


Hahaaaa...... ;)





Nu drar jag och min man ut och träffar mina bästa systrar och Jacob för bästa maten, öl och vin.
Och lite skålande för dittan och dattan ;) hihi

 

 


&






Hövvet kokar. Men det känns ändå gött... Ikväll vankas det tapas och en öl eller två på Manana. Gott.

 

//

 


/Random/Fuckoff/









Jobbar som en gnu. Stress. Men fuck off. Finns ju ändå inget vettigt att göra i detta skitväder. Tja.

 



//



now


LOVE

 


Dockyard/Aaron/Azure/SkyandSand/Square1



Vart nere och shoppat mina prmära behov. Så nu är det ordning påt. Nu spelas det riktig musik. Det taggas inför ikväll.... då det kan bli risk för öl och dans.

 

 


I've got this light.


Frankfurt

 

Hemma. Städar. Och shitt vilken terapi. Städa. Diska. Vika. Till gym musik då. Men nu har jag kaffepaus. Ye med en macka. Bästa lunchen!

 

Saknar värmen som var. Vad hände igår liksom... Påsk och snöar i gbg?... ja varför inte. Och för två veckor sedan var det 18 grader. Hmm. Ja. Man har inte mycket att säga till om till vädergudarna!!

 

Igår var stora familjen hemma i Onsala. Emelie med!! Gött är det.

 

I Frankfurt var det varmt. Sommar.

 

 

Nu ska jag fortsätta filosofera ;)

 

 


RSS 2.0