/I´m not gonna tell the story/


<3


MAAAAAAH. Jag är så stört taggad!!!!!!!!!!! Jag ska fan dansa tills mina mina fötter blöder och jag inte längre känner mina ben. Jag ska le så mycket så att musklerna låser sig och jag får ett permanent jävla smile!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Detta kommer att bli så JÄVLA BRA oavsett vilket SKITväder det än är!!!!11!!!!!1!!!




([])


jag snodd av Henritte! and my man, the birthday kid!



Från igår kväll! Det var en fin kväll!

 
 

/sthlm/










sthlm. söder, Emelie smultron, moi, Linda


Hej mina små vänner. Jobb nu men idag fick jag sovmorgon! Wiie. Kristoffers fina mor var här för en stund sedan. Hon hade med sig massor av goda saker, bröd, ost och salami!! Plus kaffe. Mysigt!!


Igår fyllde min man år!!! 27 år! Så på kvällen var det grillning med olika burgare, kött, vegetarisk och lax-burgare! Mummmss. Sen tårta! Och självkalrt bjöds det på Champagne och vin! ;) Väldigt trevligt!!



Bilderna är från Stockholm förra veckan. Jag drog upp dit hyffsat spontant för jobb. Så jag tog Mimmi och ba körde! Skitkul att komma upp då Emelie precis den dagen gått på semester!! Så vi drack rosé och glodde matchen, gick på stan och mööös på söder. Sedan mötte vi upp Linda som bor i sthlm och drack lite mer rosé! Skitkul att träffa henne!!!!

Efter ett par dar där blev det ett till litet spontant äventyr! Nämligen Midsommarfirande ute i Köpings skogar!! Sjjuuuuukt kul som vanligt i den lilla stan.



Jag är inte sugen på att jobba idag. Haha. Blä hejdå.




//Loving that loooong hair//




Aaaahh. Snyggaste.  EVER.


Idag blir det att beta av masssor av jobb!!!! Måttligt taggad. Gillar att jobba men just detta idag känns lite ovärt. Men men. Det är ju tydligen så det funkar på denna jorden så då körde vi!!!


LOVELOVELOVE
 
 

/Hungaryan Fox/





Sitter i soffan. Har tvattat och stadat hela dagen (ah mitt ttangentbord har cepat sig). Var ute och gjorde ett par arenden forut bara. Nu sitter jag med en kaffe i hoggsta hugg och lyssnar pa saaaa grym musik. Tittar ut och det enda jag ser ar REGN. Allt ar gratt. Funderar pa varfor jag befinner mig pa denna halvan av jordklotet. Langtar BORT. Till Ozora. Fy satan vad jag langtar till sommarens festivaler!!!!!!!!!!!!!!!!



Ikvall  har vi gast i huset och det blir dokumentarfilm for hela javla slanten!!!  Tja!!

 


""Det handlar inte om pengar. Av alla varelser som flyger, hoppar, slingrar, kravlar eller simmar här på jorden, vår sköna, paljettbeströdda trädgrård, finns det bara en som är dum nog att betala hyra""



jag kl 6 på morgonen, midsommarnatten


  tvätt, kaffe, tankar och musik. - Asura - Virgin Delight
 
 

//

 


Ja, den där dagen



Japp! Det var en sjukt kul dag, natt och morgon vi hade där i skogen i Köpig hos Emelies fina kille Viktors föräldrar där vi även var 2010, då Krillepille även fyllde sina 25 år å¨midsommardagen. Det var mycket musik, blommplockning, fästingskräck, öl, rose, Champagne, snaps, dans, lekar och sång. Och lite disco sådär kl 6 på morgonen i drängstugan!!! haha. Ja, guuud.

 
 Nu sitter jag och K hemma i gbg igen. Sov till halv 12 och har suttit i vårt vardagsrum hela dagen, tittat på Ozora-videos och taggat till till Genesis Festival som är om mindre än två veckor!!! Sjukt taggade!! :D:D
 
 
Ska snart skutta ut i regnet och vandra ner mot Bergakungen för lite mat och bio! Tjaaa!!!!



[[]]



Hej. Vandrade lite på stan denna eftermiddag. Det var skönt. En kaffe, sol och bara strosa. Det är jag bra på.

 

Snart kommer mannen hem. Medans jag väntar har jag städat litegranna, knäckt en öl och tände en rökelse. Spelar lite go musik och bara njuter. Livet är gött ändå. Och idag träffade jag på en väldigt fin flicka på stan som jag inte träffat på år och dar. Vendela! Om jag blev glad av att se henne!!

 

Igår passade jag min fiiiina brorsdotter Nellie! Vi spelade spel, gjorde trolldeg åt tacos och sen drack jag lite vin och tjötade med Pernilla som har en liten liten pojk i magen!!! Nellie blir storasyster snart!!

 

Vad händer annars ikväll då? Dont know. Vi har lite olika alternativ. Så vi får se.

 

Mtachen igår. haha. Fyfan vad kul det var! Vi hamnade på en pubb med tusen andra goooooa människor, svenskar och engelsmän! De vrålade första målet men jävlar vad vi vrålade och skrek när vi kickade in bollen i mål. Killen framför mig hade precis beställt en öl när första målet kom och haha ja, det var ju inte så mycket kvar av ölen i det glaset sen. Det var på oss alla! Jag hamnade på knä på marken en gång för att det var så jävla spännande!!!! ÅÅÅÅÅÅH att vi inte vann! Men jävlar vad de kämpade så jag är glad ändå!!! :)

 

Ha en supergo kväll folks!

 

 


/gold/





Hola folks. Sitter på kontoret och köttar kvitton och fakturor hehehe... Dricker kaffe och lunchen är på G.

 

Tråkigt väder idag igen och hej på dej paniken. Paniken över att det är den 15:e jävla juni och typ oktoberväder fast med blommor och gröna löv överallt. Faan. Jävla skitsommar i år igen. Jag kommer ihåg (ja, jag är typ expert på att komma ihåg vilket år saker och ting hände osv) 2004, 2005, 2006 var typ GRYMMA ju!!! Sol och bad heeela sommarloven. Sen vid typ 2009 så slutade det vara fint. Typ. Blä. AJA. Vi får dra någon annanstanns istället. Typ.... PORTUGAL !!!!!

 

Yes! Match ikväll. (Ni fotbollshatare kan sluta läsa nu!) Taggad. Som. Få. Jag ska hejja fram de jävlarna. MEN! Fysatan vad dåligt de spelade sist. Asså. Det ända man fick höra när man var mindre och själv spelade vad "JAGA BOLL!!!!! JAGA BOLLL!!!!! och "HÅLL STÅLPEN!!!" (HAHA) Och man SLÄPPTE JU INTE SIN SPELARE.... Och INGET av det fixade Sverige sist. Pinsamt. AJA. HAHA man kanske ska sattsa på en karriär som fotbollcoach!??! Vad tror ni? Det ända jag gör är ju att sitta och krittisera hur de spelar. Bra som dåligt. hehehehehe. AJA. Nu kom maten!!

 

GRATTIS TILL MIN STOREBRORBROR MARKUS SOM FYLLER ÅR IDAG!!!!!!!! :D

 

 


/¤/




Tja. Mår skit i kroppen idag. Mår illla. Såndär värk i magen som bara tjejer får, hjärtklappning ibland, (vad fan är grejen???) orkar inte stå upp och sådär. Inte så kul. Går i vågor. Jeje. Jag var och (håll i era hattar) klippte mig idag. Majgod vad längesedan jag klippte mig. 1½ år sedan om inte mer. Tja långt hår. Vi kapade la lite mer än en decemeter. Lite färg och sånt fick det också bli. Tredje gången i mitt liv jag färgade. Dock färgade jag bara halva manen.

 

Jag jobbar men vill bara hem. Krille med. Vi är trötta gänget idag alla på firman.

 

Haregoootttt.

 


| |




jag i helgen


Deppiga veckan kommer detta att bli om jag inte styr upp mig. haha. Orkar ju inte med mig själv. Men nu har solen börjat titta fram så jag tar en paus från detta. Gör en kaffe och slår mig ner utanför lagret. Ja.

 

 


//suddigt//





Haj. Magen krymper av hunger och mina ögon behöver fler glasögon. Stress alltså. Ibland skulle man kunna tänkte sig ett vanligt skitjobb från 8-5. Där man stänger av hjärnan när man anländer till arbetsplatsen och på ingen när man återgår till sitt riktigt liv. Det funkar inte riktigt så på mitt jobb.

 

Tja.

 


//saturday//







Hej hopp lördag!!! Härligt med helg. Kristoffer hade lite sovmorgon idag!! Inte många gånger han får det på en lördag! Skönt var det.

Igår var jag mamma och Elin hos fina mormor på lunch och jordgubbar och kaffe! Vi satt ute på hennes stoora balkong och njöt av det varma vädret. Märkligt väder igår. Riktigt varmt, men ingen sol knappt!! Det var väldigt mysigt :) Sedan tog jag en prommis in till stan och köpte lite nödvändigheter. Efter det strosade jag tillbaka till systemet där det var så mycket folk! Köerna gick genom hela butiken och runt... Och påsarna tog slut, så efter systemet så handlade jag på ica focus och det stod en kile bakom och han köpte två plastpåsar.... och kassörskan frågade varför och han berättade att påsarna var slut på systemet. Haha. Sköjjj!!! Och mitt i all den stressen de anställde på systembolaget hade så kommer det en gubbe när jag ska betala och ska lämna tillbaka två flaskor vin och en box.... Hon i kassan blev riktigt irriterad och sa att det funkar inte att komma vid denna tiden (klockan var strax efter 18) en fredag!!!! Han bah "mjaaa då ska vi se hur mycket jag får för det här" Gubbjävel asså. Ibland blir man lack. Det var liksom 30 meter kö. Minst. Idiot. haha


Jaja. Jag dricker te och ska börja städa nu. Tänkte jag. Sen kanske ta mig ut till jobbet eller gå en sväng. Har inga planer idag så får se. Hare gööötttt

 

 


ye random.







1. moi. 2. mina 3. the best brallorna in tha world. 4. gbg

 

 


/ 4 juni 2010 /









Japp. Två år har gått. Och jag ska inte klaga på livet efter studenten. "Livet leker" som man brukar säga. Stundvis i vilket fall. Alla har ju sina dagar. Men den dagen var, och är, i särklass en av de bästa dagarna i mitt liv. Always will bee.


LOVE !!!!!!



/förstajunitjugohundratolv/



om det hade varit varmt hade jag fan gått ut i mina myskläder. Orken finns inte. haha



Hemma. Dricker en bärs för mig själv. Lyssnar på lite rock.

 

Idag har jag gått på stan. Köpt jordgubbar. Åkt till min underbara mormor och hälsat på. Käkat lunch/middag på Le Pain med mamma och strosat gatorna hem. Och nu är jag här. Helt solo.


Ska väl dra mig ut i den soliga stormen snart. Skål. Hoppas alla har det ball på sommarbursten.

 

 


RSS 2.0