so it goes.


moi

Nämen tjena. Läget då? Här rullar det på. Känner mig lite schizo som alltid men vafän. så är äre. Det händer saker som får mig att bah explodera v lycka inmombords. Längtan och förväntan får mig att jobba på. Det går bra nu kan man väl säga. Rastlös själ har vi här men det botar vi. Det vet jag. 

För nån månad sedan så sorterade K masssssssaaa foton vi hade och sådär. Så nu hittade jag våra Fusionbilder. Så jag tog en liten nostalgitripp och maaah underbart. Såååå härliga festivalfoton. Har ju inte visat ett shittt därifrån här på blöggen men tänkte efter och insåg att jag faktiskt är glad över det. Så det fick bli en liten repris! rastlöstjej.se goes festivalsugentjej.se. Jaop typ så.

Helg igen. Det är ju alltid trevligt liksom. Nu ska jag hoppa lite mer i soffan till bästa musiken och sedan blire ett litet skutt ut i kylan och ner på stan. Haregott.
 
 

((▲))


Hej. Hur fungerar livet? Jag sitter i min Quasimodo-pose och dricker smotti med yogurt, färsk mango, banan, hallon och blåbär. Äh typ såhääääääääär gott. Tvättar gör jag med. Eller ja, tvättmaskinerna tvättar dårå. Musik såklart. Ja, det viktiga elementet i livet. Tisdag. Veckans trökigaste dag. Men det blir bra. Det löser sig. Men detta med veckodagar. Why? Allt är så jävla rutigt. Strukturerat. Inte direkt att man tar dagen för vad den är utan bah. Helvete Lars-Olof nu är det tisdag igen. Fän va jöbbigt. Istället för att bara se dagen och ljuset i nuet.(hej flummtanten) Inga förutfattade meningar om dagen. Inga känslor packeterade i någon jävla ruta. Fredag hela veckan liksom. Ja. Äh är ni med mig eller?
 
 
Annars då? Jo. Jag blev faster på nytt förra onsdagen!! Typ SÅÅÅÅHÄÄÄÄÄÄRR GLAD!!!!! En liten prins kom till livet. Ni som känner Nellie, ja hon blev storasyster :D
 
 
Nej. Nu fåre vara nog. Nu måste jag lyfta på arlse mitt.
P.S Är ni trötta på festivalfoton? To bad then. För de e icke jeg!
 
 
LOVE!
 
 

So I pull the switch, the switch inside my head. And I see black, black, green, and brown, brown, brown and blue, yellow, violets, red. And suddenly a light appears inside my brain and I think of my ways, I think of my days and know that I have changed.

I think of my ways, I think of my days and know that I have changed.
 
 
Hoppas alla ni fina får en underbart härlig helg! Jag ska njuta. Som tusan. För nästa vecka blir det till att accelerera jobbet en aning. Men NEJ! inte tala om det nu. Nu kör vi helg folks. Fredsagsmys delux. Seriöst. För nu har det vart två minst sagt knasiga dygn i sträck......... behöver min man, min soffa, min filt och en film!
 
 
KÄRLEK!!
 
 
 

Don't gain the world and lose your soul, wisdom is better than silver or gold.



"Don't gain the world and lose your soul, wisdom is better than silver or gold"

Hej där. Knallar det på eller? Ja. Det gör väl det. Sitter på kontoret och fixar. Skönt faktiskt. Jobba. Bah ner med all energi i papper. Ingen tid till något annat i hjärnan direkt. Eller. Ja. Alla överlyckliga över nattens händelse eller? Haaaa... wtf liksom. Folk är så jävla blinda att jag blir spyfärdig. Nä ärligt jag vet fan inte vad jag ska säga. Tappat lusten att tjöta med folk med en synvinkel på 1 grad. Blinda jävlar. Baha. Fast egentligen tror jag inte att ni är så blinda. Ni är bara jääävligt ointresserade av ert eget hem och vad som händer här. Låter kanske flummigt. Eller vad är flummigt? När man tänker en extra tanke och bryr sig om andra individer? Ja, vissa tycker ju tydligen det. Men jag antar att alla är olika och har lika olika prioriteringar här i livet så att säga men när man inte ens orkar lägga 1 % av sin energi på att lyssna, bara sitta och lyssna då är något allvarligt fel enligt mig. Men som sagt. Ert val. Era liv. Så nu ska jag hålla käften. Kul att kika in och säga tja och skälla lite. Känns genast bättre. DANKE!!! Ni bah: Äh dah. 
 
 

RSS 2.0