Lycka.

underbara festival, sista för den somamren. Vi bildade någon form av cirkus. Lycka. Indian Spirit 13
 
Hej. Ja som vanligt dröjer det alltid en månad mellan upparna. Så äre. Vädret idag är hysteriskt tråkigt precis som igår. Och i förrgår. Och säkerligen dagen innan det.... japp måndag var också skit. Men däremot i fredags. ÅÅH höstgbg när det är som bäst. Mjaaaaa men annarsråååå. Jobbar på och sådär som vanligt. Har lite roliga projekt på gång som är jäädddte kul och inspirerande. Lite saker som stressar mig en del men det är BARA roliga saker så det är bara possitivt.

Som vanligt har jag mucho tankar i mitt lilla huvud. Tankar om planeten jorden och alla vi som bor här. Tankar om alla dessa människor och allt omkring dem. Som stjärnorna och planeterna. Ja det är flummiga, hoppfulla och underbara tankar och drömmar som trasslar in sig i aggrisioner, stress, rastlöshet. Allting blir en stor smörja i hjärnan min. Och det i sin tur kommer antingen ut som glädjeskutt eller just rastlöshet med stress på det. Hopp och glädje vinner denna kamp majoriteten av gångerna men ibland blir bara allt i detta systemet vi lever i alldeles för påtagligt och retar upp mig något fruktansvärt. Ibland till den gräns då jag varken vet ut eller in om hurvida jag och kanske VI ska tackla det. Det blir ett enda stort snurr. Men min personliga åsikt är att aggrisioner är bra i en viss mängd. Jag brukar ändå bli rätt handlingskraftig när det är något där som retar upp mig. Jag är inte den som sätter mig på arslet och sappar vidare. Eller ens sätter på tvn. Det finns så mycket annat där ute att göra, att titta på, att underhållas av och bli inspirerad av. Det gäller bara att VILJA. Att vara nyfiken. Och en gnutta arg i vissa fall. Ibland vill jag bli omringad av glädjeskutt. Jag väljer oftast mina stunder. Men ibland kan jag känna att jag växter inombords av att bli bombad av kunskap, kunskap som kanske gör mig upprörd. ch som sagt så sätter jag mig inte bara på arslet på den kunskapen utan gör nåt. Kanske inte vänder rätt på världen men något litet. Vad som helst och det skapar hopp och glädje inom mig.  Men ibland blir det ett stort trassel. Men det visar sig ibland vara rätt givande.... Svart och vitt blir grått. Ja ibland måste skiten blandas för att man själv ska förstå det ena eller andra.
 
Varför dampar jag loss om nåt sånt här? Aja. Inte så ballt för mig eller för dig. Men skit idet. Life's a bitch.
Förövrigt så var vi iväg på en liten grej igår jag och K. Vi fick både inspiration och lite klarare tankar om saker och ting. Nu vet vi på ett ungefär... Detta blir så jävulskt bra. Taggad som fän.
 
Nu ska jag jobba vidare. Har en hel del att göra men det rullar på riktigt bra så det känns grymt!!
Hoppas ni mår finaballerina kömpisar

Upp: Bara för att gnällkäften här klagade på vädret så är VÅR himmel nu klarblå. Danke for that motha earth!!! MEN det är bara en tidsfråga innan den börjar täckas av DERAS vidriga #chemtrails. Don't know what that is? Look it up sistas n brothas. Peace.

LOVE n LIGHT
 

RSS 2.0