New Moon

Boracay... för en månad sedan typ.
 
Hej.. Jag är så sjukligt trött idag. Det är wierd... Det är riktigt soligt och sjukt varmt (asså för att vara i mitten av mars.. iaf i solen, i lä haha) Kokar nästan upp i bara hood utanför kontoret... Men det är ju så najs. Däremot är det någonting som gör mig så galet trött. Jag tror det är ljuset. Jag känner igen denna känslan så sjukt mycket från skoltiden... Det måste vara juset för innan jag ens hann nämna det så sa Krillle exakt samma... Ljuset. Men också V sa att han kände samma sak!... det är nästan lite creepy... Men det är så vackert nu. När vi minst anar det ser vi inte bara snödroppar och krokusar utan också våra älskade vitsippor! Längta längta längta!!!
 
Just nu sitter jag som en degklump i soffan här... Läser på om lite astrologi vilket jag tycker är så jädrans coolt. Visste ni att ALLA kvinnor med en frisk och balanserad cykel antingen är en fullmåne eller nymåne? Nej inte jag heller för ens för några veckor sedan. Jag tyckte att det var liiite väl flummigt när jag läste på en massa om det, även för MIG, som annars tycker att ju flummigare destå intressantare. Men det fick jag ju för... Fick min gåva på natten ett datum och på morgonen när jag läser om det så går jag in på en sida som säger exakt på minuten det blir fullmåne, sista kvarteret, nymåne och första kvarteret
OOOCH....Jag är nästan PÅ TIMMAN NYMÅNE!!!! Asså jag satt i Karlstad på ett kafe heeelt inne i mig själv och min self education och jag började gråta.... ringer min mamma och berättar. Asså där kände jag högre makter ha totalkontroll över min kropp. Det är så övermäktigt hur hela våra kroppar sköter sig själva efter universums lagar.... Blir heeelt snurrig asså... Så otroligt coolt.  WOW. Så alla brudar där ute... om ni vill känna någon form av connection till vår jord och vårt uiversum... börja med att kasta era prevmedel åt helvete och låt era kroppar göra sin grej... alltså att dansa runt i symbios med månen, stjärnorna och planeterna.
 
Är så glad att jag stod på mig och sa ifrån och dumpade mitt prev. För alltid. Fuck that asså.

 
I helgen bär det av mot äventyr. Kommer bli fett. Sköj som fän.

 Ska nog ta en kaffe igen utanför i solen...Tacksam.
 
Love n Light
 
 
 

Mjaoo

"You like..... this?! "👽 😜 ❤️‍
 
 Hej. Hur känns livet? Här är det fint. Det har varit riktigt fint väder det sista. Blir verkligen så otroligt lycklig av solen. Vet inte vad det är men det är en riktigt tydlig skillnad på hur jag känner mig i själen när det är sol vs regn och blåst. Sjukt och näst intill crepy...
Friday friday.... haha det där med att ruta in sig ;) Men solen börjar kika fram och omgivningen smittar ju av sig av sitt rutnät till liv - det vill säga, att de är sjukt mycket lyckligare idag. Trots att vädret var vackrare igår... vilket som sagt påverkar mig mer psykiskt (och då också fysiskt) än vad namn på veckodagar gör. Men ja, de har ju helg.... a nä vafan. Jag är så inne i mitt att vi/han jobbar helg. määääh lyssna inte på mig. Men nånstanns hoppas jag att ni ändå fattat halva galoppen?
Vi har mycket skoj framför oss nu. En fullspäckad vår. Mjaooo. Men ikväll ska jag och mina äldre systrar härja runt lite. Det blir mys. Njeeeääää ut och filosofera i solen! hejrå!
 

RSS 2.0