A true wish.




Hola på er mina kompisar. Vad har ni för er?? Jag dricker kaffe men snart är det dags att smutta ett glas vin känner jag. Sen får vi se vart den tidiga kvällen bär av. Annars ska jag dansa in på småtimmarna. Jao det är planen. Och som ni ser så fortsätter vi i det ljuva festival-spåret här. Favvotemat änna. Anna (moi) dansar och dricker bärs i nerkant. En glad liten prick.

Ja... vad ska jag säga. minusgraderna och snön är här och jag kunde inte bli mer lycklig. Helt underbart. Lungorna fylls av (inbillar jag mig i vilket fal...) ren och frisk luft och man får gooosa in sig i massa sköna mössor och jackor. Tända onödigt många ljus och hela stan blir bah sådär mysig. Vi skulle kunna skippa köphettsen och hoppa runt lyckliga runt en gran eller brasa eller whatever istället dock.. Me like it. December är min månad. Snön är skön. Allt blir tystare. Som att omfamna hela motorvägen med en filt. Det är ljust ute fast kolsvart. Rosiga kinder och glögg så stark att man får alkoholånga i ögonen och näsan. Ja... Så äre. Jag gillar som fän.
 
Stress i själen. Massor av grejer i huvudet. Och tiden räcker ju inte. Stress i varenda cell. Magont. Men jag vet att det löser sg. Eller jag hoppas. Man vet aldrig. Ibland blir det smärtsamt. Så snälla fuck off bara.
Men nu ska vi inte sura! Nu ska jag göra ett långt skutt ner i badet med ett glas vin. Hare gött sålänge tills vi hör igen!
 
KÄRLEK till er
 

RSS 2.0