,.,.



 

 

Love A

 


Morrrrnnn.


Nu vill jag bli frisk. Komma ut. Vara människa.

 

 


God morgon!

 

 

Sitter och kollar nyheterna och min tillit till polisen sjönk ännu en gång. Kul. Sicka idioter.

 

 

Nu gäller det att friskna till. Ska hem till stan ikväll och får packa då. Släng ihop något. Och denna gång åker jag inte en decimeter utan, i alla fall en regnjacka. Som den idiot jag är så packade jag självklart inte ner en till Fusion i sommras. Nej vafan! Korta kjolar och linnen. Skulle ju dansa runt i bikini liksom. Eh..... Naj. Inte riktigt så blev det. Det kom monsunregn. Ifall någon minns hysterin kring det "fruktansvärde regn- och åkskovädret" som väntades komma in över västkusten i början av juli, så kan jag säga att vi fick en försmak av det. Eller ja. Vi befann oss mitt i det. Under hela festvalen iprincip. Fy helvete säger jag. hahha. 60 000 pers kutade runt i extrem lera.... Ja ni kan föreställa er. Det var stora sjöar på konsertområderna. Men det var röjj ändå! :D

 

Men känner mig rätt peppad. Är inte helt frisk. Halsen gör lika ont!!! Men hostan och snuvan är BETYDLIGT mycket bättre. En jädrans bra hosmedicin det där jag fick utskrivet!!!

 

 

Har en del ärenden att utföra idag. Kommer inte hinna det ikväll! Så upp ur sofan och ut på stan. Yes.

 

 

Hoppas ni mår fint!

 


30/8 11 15:58




Last week

Hejhejhej

 

Ja. Sjuk och så. Världen regnade nästan bort imorse men nu skiner solen. Jag saknar B-vitamin. Fään. Har liksom knappt varit ute på en hel vecka nu. Som ett lik ser jag ut. Nej för fan. Jag har rätt mycket bränna kvar!!! Kännde mig bättre på förmiddagen men när jag rört rätt mycket på mig så blev jag jättematt och somnade. Sen hostade jag helt sjukt mycket. Men nu är det bättre. Fy vad tråkigt inlägg. Usch. Sorry.

 

Jag SKA iväg på den där jävla skit-festivalen. Vill vara frisk. Livet suger en aning när man är sjuk. Det enda possitiva är att jag har fått hänga med mamma så mycket. Och det får jag aldrig nog av. Utan henne hade jag gått under för flera dagar sedan.

 

Men måste hem till stan för att packa imorgon. Vi åker ju på torsdag morgon (förhoppningsvis). Jag kommer antagligen att bli ännu sjukare för att jag drar igång med ett sådan festande. Men skit i det. Den smällen får jag ta då.

 

 

Nej nu ska jag hämta mer kaffe!! Kanske gå ut och ta en nypa luft på altanen och sen krypa under filten igen! Japp så för det bli. Hej!

 

 


Sjuk tjej klagar.







schwedenparty

 

Jag är fortfarande sjuk. Mår verkligen inte bra. Har jätteont i halsen. På alla sätt som finns. Och även öronen. De tjuter som fan och bara gör sjukt ont. Och min hosta!! Gud. Och förkyld. Ja. Allt på samma gång. Jag är sämre nu än vad jag var i mitten av veckan och har varit hos läkaren 3 gånger. Imorse var jag där... och ja, det finns inget man kan göra. Men klämde i mig en hel citron här förut och hostmedicin och något annat piller... Faaaan. Har legat som en jävla korv i soffan hela veckan. I sju dagar har jag varit sjuk! Inte kul alltså. Och det blir bara värre..... Och jag kan inte vara sjuk nu.

 

Jag blir alltid sjuk när det händer något kul eller ifall vi ska iväg någonstanns. Var sjuk i Hemsedal, eller blev ju matförgiftad någon dag innan och i Sälen var jag cokså sjul (mycket klagande nu men måste fan) Och så nu. För vi ska iväg på torsdag morgon. Då ska vi bila till Tyskland. Till en festival. En festival vi längtat efter hur länge som helst!!!! Och jag är sjuk... Inte bara lite förkyld så där så det räcker med en Ipren och lite nässprey så är man på G... nej utan liksom sjuk. Jag kan inte sova i tält när jag mår såhär. Eller dansa hela dagen och natten och dricka litervis av öl. Äh nej tack. Inte riiiiktigt vad jag är sugen på nu (äh där ljög jag.. jag är alltid sugen på öl och festival ehhehe) Men nej. Jag hoppas verkligen att jag blir frisk till dess. Fan alltså. Vi har ju köpt biljetter och allt. Jajajajajaja. VI FÅR SE.

 

 

Jag ska lägga mig ner och bli frisk nu!

 

Hoppas ni är friska! Hej!

 

 


 

 


SverigeHjärtaTyskland


Schwedenparty

 

Hej.

 

Jag sitter invirad i en filt,  i soffan hemma i Onsala. Jag är sjuk. Blev sjuk igår och det är inte bättre idag. Hela kroppen gör ont. Ni vet när man drar handen över armen, att det gör ont. Och halsen. Och huvudet. Usch!! :(

 

Är överlycklig över att det regnart idag. Hade fått en sådan ångest ifall det vart sommarvarmt ute. Precis samma sak som när man ligger hemma bakis bakom rullgardinen och solen skiner som aldrig förr utanför - ÅNGEST. Så regnet vart mer än välkommet idag.

 

Schwedenparty var ju för några veckor sedan. Jag hade det så otroligt skömt i solen och riktigt roligt!!! Jag ska ta och visa bilder från det spektaklet någon annan gång. Men här fick ni en liten bild på mig när jag dansar på klipporna. Berlinare är ju för goa!!

 

 

Nej nu är det ett intressant program på tv (Håll i hatten!!!) Tänkte kolla på det och försöka friskna till!!!


Så vi hörs!!!!

 

 


Disco Brain Damage.



Fusion

 


Har knapt visat något från festivalen. Ska ta och göra det.

 

 

Nu har jag tvättat och städat hela dagen. Det har varit skönt. Hög musik och få det fint hemma. Det är så gooooott. Men det är fint väder och det har jag missat hela dan så nu ska jag palla mig ut. Ska snart träffa finaste finaste flickan i världen!!!! Plinda. Hon befinner sig på västkusten för tillfället och jag måste bara haffe henne för en kaffe eller kanske en öl eller två! Vi får se. Krille ska ut med en vän tror jag så vi kanske möter upp dom på stan sen för öl och sånt. Iaf jag!! Ska iaf skutta iväg nu!!! Åh älskar att bo i stan. Ah... så jävla bra. HAHA.

 

Just nu värmer jag upp med gott at dricka och lyssnar på en låt. Se rubrik. Fan vad bra!

 

 

Tjooooobrreee!!!

 

 

 


Keep it going...


 

Hej hej hej hej hej...

 

 

Ja. Då befann man sig här då. GÖTT.

 

 

See u.

 

 


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0