Halo.



fina

 

 

Lunch. Sedan in till stan och möta upp mammi för lite häng och springa ärenden. Sen hämta sötaste Mica på dagis! Saknat det lilla trollet! Efter det kalas och det ryktades om att det blir thaimat! Najs!

 

 

 

 


P.





Morrnn!!

 


Idag fyller min systerson John år! Hela fem år!!! Stor pojke nu! :) Så i eftermiddag blir det lite kalas!

 

 

Men nu blir det jobb. Och det jobbiga igår löste sig genom att jag stannade på kontoret och jag och K löste skiten. Nu är det ur världen. Skönt! Så nu kör vi på bara!


Börjar dagen med en härligv bild ;)

 

 


H.


 

 

Bööh. Jag har kört fast. Blä. Tror jag drar mig innåt stan istället. Kommer ingen vart. Men jag har fått gjort en hel del! Och jag har ett par ärenden att göra ändå så det passar bra. tja.

 

 

 


30:e


 

 

Jobbar. Men somnar typ.

 

I helgen var vi i Köping. Det vankades After Ski! Sjukt kul hade vi! Som alltid där uppe. Och vi drack alldeles för mycket och la oss alldeles för sent. Mådde hyffsat dåligt dagen efter. Och då väntade det två scener m.m för att byggas ner. PLUS att vi missade hotellfrukosten. ÅNGEST. Men eftersom vi känner sonen till ägaren av hotellet tog vi oss friheten att servera oss själva haha. Men ägg fick vi inte. Fast att vi hittade det i kylen sedan.... HMMM... Katastrof.
(haha antäcknar ni?)

 

Iaf. Vi kom hem vid 21 igår kväll. Hoppade i badet. Hoppade i sängen. Glodde på tv och somnade. Sjukt najs.

 

Nej nu måste jag jobba alltså. Blä. Vill ut i det vackra vädret! Inte ett moln på himlen!!

 

 

 

 


We come and go.

 


....

 


In our generation, it has finally become possible to do more than merely, discourse and philosophize on these matters. This is about a quest. Are there thinking beings elsewhere in the universe?



 

 

 

God morgon typ. Fredag. Underbart.

 

 

 


Mögelostar...




my shoes. my backyard. me.

 

Vart på bra humör förut. Nu känner jag allmänt jävla piss på ganska mycket. Jobbet jobbar sig och det tar självklart all energi. Papper. Dessa jävla papper. Och allt runt omkring. Dessa siffror. Ge fan i mig.

 

 

Och solen överlevde ett halvt dygn. Tjena. Nu är det sådär perfekt jämngrått på himlen igen. Kul. Men snön är välkommen. Lite vit massa som lyser upp staden lite. Jag uppskattar.

 

 

Vill bara sitta i en bil på en motorväg med mega-fucking hög musik påväg mot någonting. Ingenting. Inga planer. Bara nuet. Nu. Här och nu i denna sekund. Blä. Fuck off blogg.

 

 

Jaja. Hej negativa lilla skitunge! Nu ska jag sluta suga ut all er energi. Vi gillar inte sådanna människor. "Vi gillar inte "den mögliga osten" i kylen" som tvilling knäckte ur sig förra veckan. En poäng till henne. Scooooree.

 

 

HAHA



O



Me

 

 

Peace.

 

 

 


Lovers keep on the road you're on.






 

Jag och Kristoffer satt och klurade på vår lilla road trip vi ska genomföra igår över ett par öl. Sjukt taggad. Men det krävs lite investering av tid och pengar. Men sen efter lite svett och tårar så sitter vi där med bara en väg full av äventyr framför oss. Yes. Nu kör vi.

 

Men nu jobbar vi. Men det är vackert väder ute iaf. Och härlig musik på. Så livet känns ändå rätt gött...

 

<3

 


SNÄLLA NI! SE DEN HÄR!




DEN HÄR DOKUMENTÄREN MÅSTE ALLA SE.



Absolut hade man ett rätt så bra hum om hur det såg ut i "modeindustrin".
Men här får man en ännu större inblick i hur JÄVLA UPP OCH NER DETTA SAMHÄLLE ÄR. SE DEN.




(Och här skrapar man bara lite på ytan av denna sjuka värld, men ni kan ju alltid börja någonstanns)




World.




jeffrey campbell Lita


Det jag fick hem i en rosa skokartong. Bästa köpet (almost almost) i mitt liv. Fick de även för en billigare peng än vad de normalt kostar iu butik. Allitd välkommet om man ändå känner för att konsumera. Nöjd som satan i viket fall och jag kommer inte känna något behov av några mer skor på ett jädrans tag.

 

 


Tack och hej.

 


21 januari 2012


Lyckades fånga en av alla 20 pippigåglar som hänger runt om vår utspridda buffé kring balkongen!!

 

 

Japp. 21:a idag då. Hur hamnade vi här? Tiden? Den försvann vart?
Idag hoppade Elin och Jacob på planet till Costa de la facking Rica. SÅ SJUKT KUL!!!! Så nu ser jag inte min halv på tre månader. Men det är inget!!! I can handel that! Hoppas hon kommer tillbaka bah! Följ henne och Jacobs resa HÄR!!!

 

Ja. snön kom så lägligt som när Elin och Jacob gick på planet tror jag. Sen vart det lite snöstorm under hela dagen. I alla fall ute i Onsala. Nu är jag inne i stan igen och här är inte liiiiika mycket snö. Men najs ändå. Och som vanligt ska alla klaga på snön. FAck u.

 

Min hals gör ont och mina öron värker. Inge fest för mig ikväll inte.  Nej det blir hemma med min man. God mat. Ett glas vin. Och en bra rulle film. Eller som jag tror det lutar åt - en gröm dokumentär.

 

Hoppas ni andra får en grym lördag! PEACE!

 




¨¨...



Lite fest

 

Strax ska vi sluta jobbet för dagen och dra oss hemåt en snabbis.
Sedan drar vi oss ut för lite bärs på Andra lång. Ha en najs kväll folk.




Wind in my hair, I feel part of everywhere.



Indian Spirit

 

 

Jag längtar så jag spricker till sommarens äventyr.

 

 


Not.



 

Fint.

 

 

Nästan intill svart kaffe. Grymt svängig musik på lagret. Bra flyt med mina papper. Najs.
Äckligt väder. Mindre najs.

 

Vad händer och fötter? Hmm... Har inget att skriva. Inget vettigt iallafall. Eller jo. Jag säger bara vettiga saker. Så fort jag öppnar käften så väller det ut massor av vettiga små ord. Och speciellt när mina tankar får styra sig ner i fingerspetsarna... då jävlar. Då händer det grejer!  Not. Tapas. Hare gooott.

 

 


Nada.

 

Buhu. Trött idag alltså. Och det verkar som om vi fick med oss lite av dimman i Bad Gastein till götet. Usch.

 

Igår fick jag hem en liten beställd "present". Ska ta och visa er. Jag fick hjärtklappning så glad blev jag ;)

 

 

Nu jävlar ska jag göra ett jädrans ryck här på kontoret. Har en hel del att göra. Sen tänkte jag ringa ett samtal angående en jobbintervju jag hoppas på att få. Mohaha.

 

 

 


På dagen.








Hola

 

Nu är vi hemma från Österike! Har haft det riktigt bra. Nu längtar jag bort igen...

 

Har haft Elin här ett par timmar. Hon är kvar. Hon halvsover i min soffa och vi lyssnar på Hallucinogen. Hon har hämtat lite kläder inför hennes resa till Costa Rica som går av stapeln på lördag. Kul för henne.

 

Och ikväll drar Marcus ner till Thailand. Kul för honom. Jag och Krille bokade biljetten. HAHA. Så kul. Han behövde semester! Så vi kör honom till flygplatsen och tar en öl med honom! Jag och K får sitta kvar och snacka framtida resor efter att han lämnat oss. hehehe.

 

Lite bilder från en kväll för nästan på dagen ett år sedan. På Koh Tao. Nöjd.

 

 


12-01-12









 

Sjukt najs väder här!!!! Så kul har vi haft. Men nu är jag schleten alltså. Min lår har jobbat som fän idag kan jag säga. Nu ska vi till Silver Bullet för lite afterski-öl  !!

 

(Grattis till min underbara far som fyllde år igår :D)

 

 

Tja!!

 



Bad Gastein.


 

Vi är i Österika och åker skidor. Grymt mysigt alltså! Men idag har det varit skitväder, men börjar spricka upp.

 

Jag är inne på mitt tredje par pjäxor. Jag och Krille tog bara två åk idag. Och andra var bara för att komma ner. Det var rena tortyren!!! Pjäxorna alltså. Helt sjukt!! Jag är helt svulle och jag kan knappt nudda vid mina anaklar och smalben. Neh fyfaaaaan. Men vi får verkligen hoppas på att dessa nya passar!! För imorgon ska det bli sol och jag tar denna vilodag just för att kunna åka de andra dagarna!! Annars kommer det aldrig att bli bra.

 

Ett plus - jag har ännu inte blivit sjuk. Håll i hatten. Haha.

 

Det är sjukt mycket snö här, dock har väl en del regnat bort idag. (ja ni läste rätt. Regn. Blä. Dock bara på de lägre höjderna som i byarna) Men shit vad det snöade dagen vi kom!

 

Vi tog bussen hit. Alltså från Sverige. Funkade bättre än vad jag trodde att det skulle. Men efter den sjuka bussresan från Koh Phangan till Kuala Lumpur är jag föralltid härdad.

 

 

Hoppas inte allt är sig likt i gbg. Hoppas ni har sol. 2011 kommer vi inte direkt minnas som det vackra vädrets år. Nej.

 


(Hahah jag såg efter förra inlägget att jag skrev 110105 istället för 120105)

 

 

Nu ska jag fortsätta på min öl! :D  TJA!!

 

 

 


110105



secret island 11

 

Hola tapas!

 

Sjukt lugnt (dött) på denna blogg nu va. Bra början. Men jag har helt ärligt inte haft lust. Inget alls. Men nu så. Fast på lördag drar vi bort en vecka så då blir det lite avlidet här igen. Vi drar till Österike och tar över backarna bah.

 

Om en timma anländer bästa EM i gbg. GRYMT!! :D

 

 

Ja. En liten uppdattis. Hare gott.




RSS 2.0