🐙

Älskar. SUN 2013.
 
Hej. Vi var uppe och flängde lite i Karlstad i förrgår och igår. Haha. Väldigt trevligt och igår mådde jag väl inte som en prinsessa direkt. Men det var najs ändå. En hel dags hängande på ett mys café mitt på torget, läsandes om sjukt intressanta grejer om vår kropp och värld. Yes det gör mig lycklig i själen. Och idag har det varit snöblandat regn utanför fönstret så jag har hängt inne med sjukt många koppar te, en filt och datorn där det blev ännu mer upptäcksfärd. Self education i sitt esse! Jaop. Så ser det ut här. Det är underbart. Varje dag kommer man att lära sig något nytt. För mig är det så otroligt vackert. Spännande och kankse lite skrämmande. Hur blev det så att jag lär mig men inte min syster? Kanske inte min granne? eller min kompis? Tåls att ta en funderare kring det där hörrni!!! Som sagt... Self education. Men. Jag låter min käft glappa tills poletten trillar ner. Been there. Done that. Men herrejävlar vad jag är glad över den mödan (fruktansvärt jobbiga år av ignorans och näst intill utfrysning) att faktiskt ställa sig upp och säga vad man VET och vad man tycker om saker. Att hela tiden öppna sitt sinne och sedan käften för andra att ta del av ens tankar, funderingar och kunskap är inte det lättaste när man har mäniskor som är skrämmande closed minded. MEN värt det. Alla fnysningar. Alla (medvetet) avbrutna försök till att säga något som faktiskt skulle kunna hjälpa den jag håller kär... All ignorans.... All frustration. Alla faktiska tårar som kommer när man känner att INGEN vill lyssna på en. Inte ens låtsas lyssna... Att redan innan jag öppnat min mun, är jag dömd. Att faktiskt gå runt så bland sina vänner och sin familj och ha den vetskapen inom sig. Att alla tycker att man är jobbig. Den är ganska tuff. MEN jag säger det igen. Det är värt det. För när en i sin närmsta närhet säger framför alla... "ANNA, det är tack vare DIG..." Ja då kommer de bästa och härligaste tårarna. Och den där vibrationen av lycka sprider sig som tryckvåg genom hela min kropp.
 
 
Krillepille ramlade PRECIS innanför dörren. Han hade med sig ett paket vi beställde häromdagen! wop!
Det blir mysmaraton och en hel helg tillsammans. Bästa. 
 
Nu ska jag skåla med mitt heta askorbinsyra-vatten... tähä
 
Love n Light
 
 

BKK

Uppe på vår takterras i Bangkok. Nyduschad koksnöt med Chang i venerna. Den där staden. Jag kan inte sluta älska den. Har så otroligt många roliga och sjuka minnen därifrån. Min och min prins stad. Jag är alltid lycklig där. Jag älskar tillochmed den blandade, fräna doften av gatukös-Pad Thai och avlop. Och den evigt närvarande smutsen under naglarna och den tunga smoggen. Så många möten med så många människor. Från hela världen. Wunderbarth.
 
Fredag den trettonde wop! Haha. Jobbar idag. Senare ska jag iväg och hjälpa min flicka med hennes fest. Blir ball. Trökigt väder idag. Snöblandat regn nästan. Äääh inte lika ball. Saknar vårt gang. De är snart påväg mot staterna. Määäääh fäller typ en tår. De jävlara. Må de dricka för mycket öl! :D
 
Naj! Jag måste ändå säga att jag är så sjuk tacksam över 2014. Det var ett av de bästa åren i mitt liv. Helt klart. Vilken resa. Inom mig och i världen haha. Dock är jag väldigt nyfiken på vart 2015 kommer att ta mig och oss. Är sjukt taggad. Allt känns ändå väldigt bra och spännande. En ny resa här i universum. Jag har mycket tankar, mycket idéer och mycket drömmar. Och det är ju just drömmarna som skyndar på processen. Mucho exciting. Jag känner mig jädrans nyfiken på detta året som sagt. Kommer bli fett.
 
Ikväll ska jag ta det ultralugnt. Antingen ute eller inne hehe. Inne, ja då blir det mysmaraton och kanske lite kreativitet på ett eller annat sätt. Behöver det. Och även där känner jag en väldig lust. Jag vill experimentera mer. Utvecklas och komma in på rätt spår. Mitt spår. Jaaaaop.

 Mja nu blir det svart kaffe. Need it. Även om jag är pigg och har flow så drar vädret ner mig lite. Speeda mig!
 
Tjarå beauties!!
 

Det är knas

 
Love is the way
 
 

We are being hypnotized.

Vårt älskade Leela
 
Morrn. Friday yay! Detta med veckodagar... konstigt system. Tycker jag. Varför har man dem? Är det för att få någon form av struktur i folks liv? Har det med stjärnor och planeter att göra? Månen? Ja, det är klart att det har. Det är klart att man räknar dagar i månaden och året och decennier osv. Sjukt intressant btw. Olika tidsåldrar och hej o hå. Men detta att liksom döpa dagar. Och visst har man ett måndag-tisdag-onsdags...-humör och känsla i kroppen beroende på vad dagen heter? Visst är det intressant? Det är som ett påhittat litet ekorrhjul för mänsligheten. Slava runt måndag-fredag och så gav de oss helgen och alla som lever ett jobbigt/tråkigt/stressigt/deprimerande liv, får "kraft" och lust igen under helgen. Och så igång igen. Och detta är rätt intressant i dagens läge. Som de kör med oss unga, Nu är ju jag lyckligt jädra lottat att inte räknas in i denna katergotri av människor.. JUST NU. You never know bro. Men nu går 24% av ungdomarna i Europa utan jobb... och de som har jobb jobbar, bokstavligen talat, ihjäl sig. Så många man känner nu som på ett eller annat sätt blivit sjukskrivna eller gått in i väggen. Det är helt sjukt och det gör mig väldigt fundersam och arg. Varför? Folk, oftast unga jobbar halft ihjäl sig för sin karriär för att arbetsgivaren eller samhället kräver det. Och om du inte gör det får du gå. Alla vill ju ha jobb så vem vågar säga ifrån? Människor gör slavgöra för en dålig lön för rädslan för att bli av med det, tills de är förbrukade. Inte konstigt att ""folkhälsan"" är så jävla usel. Nu räknas ju allt annat in såklart, så som farlig mat, farliga mediciner osv osv osv. Men allvarligt? Är det ingen som liksom reagerar?? Nästan alla känner någon som är sjukskriven av olika anledningar, men oftast är det att folk är överansträngda. Människor har två jobb för en lön. Och de betalar med sitt LIV och sin HÄLSA. Allt för Tillväxten. Allt för Kapitalet. Allt för rädslan att inte passa in i det samhälle vi lever i. I det system vi lever i.

Jag klagar inte nu. Jag är inte negativ. Jag är realistisk, kritisk och jag vandrar på denna jorden med tre ögon öppna och det gör att man ifrågasätter. Att man ser saker, som i andras ögon är helt normalt och något som helt random existerar av vår natur, som något extremt komlext genomtänkt och falskt. Ett påhitt för Mänskligheten.  Ett påhittat ekorrhjul. Men jag förstår. Det är svårt att förstå när man inte står med och tittar på. Hypnotisserade varelser. Saker och ting ter sig väldigt uppenbart för mig. Ni borde verkligen försöka. Ni borde verkligen försöka att lyssna. Att titta er omkring och tänka. Fundera kring hur vi lever våra liv. För vem, vilka eller vad lever vi?

Man blir lätt snurrig. Jag blir lätt paranoid. Men jag ser det som en känsla av överlevnadsinstinkt och då också en varningssignal. En magkänsla som sprider sig upp över ryggraden. Det är som om något säger mig att mina tankar och funderingar är på rätt spår och det gör mig ibland livrädd. Jag har sett och läst så mycket nu under många år och jag är verkligen inte jättegammal. Att känna såhär redan nu gör mig också rädd men otroligt stark och hoppfull. Jag är extremt nyfiken på hur den närmsta tiden kommer att visa sig.
 
Just i detta nu, igår, idag, imorgon blir vi matade. Matade av det som de vill att vi ska se. Det de vill att vi ska tro. Det de vill att vi ska känna. För någon som överhuvudtaget någongång läst någon "alternativ" nyhetskälla till hur vår värd ser ut borde det vara uppenbart. Nästan lite skrattretande. Och alla har hört talas om begreppet Propaganda, men tror ut i det sista att det inte utövas idag. Det existerar tydligen inte.
Jag måste säga att jag blir provocerad. Jag blir provocerad av det faktum att folk inte använder sina otroligt komplexa hjärnor. Och att de inte NYTTJAR vårt underbara Internet. Folk undrar ibland vart jag får min inforation ifrån, om vad som helst... Vad är det för fråga? Och när det kommer till ett ämne som är lite "kontroversiellt" i sitt slag så är det alltid sura miner. Då brukar jag tänka för mig själv... det är svårare och tar längre tid att redigera en bild på instagram än att googla upp källan, läsa det, analysera det och kritisera det. Vilket är intressant i sig. Vi är lata. Vi är inte intresserade.... Vi har ju vår helg. Vi har ju fredagsmyset och lördagsfesten och söndagsslappet. Vi har ju det bra. Varför klaga i onödan? Varför kritisera något som fungerar bra?

Historien upprepar sig i all oändlighet. Försök att ta in det. Försök att se utanför och bakom boxen.
Läs. Vi lever i det absolut största och bredaste informationssamället någonsin... än sålänge. Ta vara på det. Nyttja det.
 
Detta var inte riktigt meningen. Mina vanliga morgonfunderingar. Ha en fin dag.
 
Love n Light
 

Red Horse.

Phangan

Hej. Nu är vi hemma igen. Blandade känslor såklart. Men det känns ändå skönt att komma hem till alla <3
Vi har haft det så jädrans bra. Mycket skutt överallt. Kommer sakna vårt Mermaid crew. Våra vapendragere. Våra Red Horse. Men vi ses snart igen thehehe.

Jetlag japp. Så jag och Krille är två små muppar. Ä som alltid. Ja. haha.
Snö ute och det kändes jäkligt gött att se det när vi landade. Muuaaah. Allt blir så vitt och fint och upplyst. Och så var det fullmåne. Underbart och jobbigt på samma gång.

Jag sitter och myser i sängen med tända ljus. Känns som att klockan är 22 iallafall. Men nope. Snart är min bejb hemma. Längta, Längta, Längta!!
Nej nu ska jag gosa vidare. Hoppas månen är snäll mot er. Tjäna.
 
Love n Light
 
 

RSS 2.0