Praha n shit.

Otroligt vackert Prag från vår roadtrip i somras
 
Hej. Kollade igenom lite foton från i somras. Tänkte jag kunde dela med mig lite...
Har det fett stressigt på jobbet, fast jag inte vill erkäna det för mig själv haha. Bra där änna. Så jag får försöka piska mig själv med lite självdisciplin. Men helvete. Deadlinen är ju inte jättetråkig så detta ska nog inte vara några problem. Jahap. Nån som såg tv4-nyheterna igår? Vi råkade snubbla över dom, inte riiiiiiiktigt där vi brukar hänga.(...) Någon som fortfarande tycker att det är gött att gå omkring med päls runt halsen? Kom igen. Det är liksom tjugohundrafuckingtretton kompisar. Är ni så knäppa att ni inte fattar vad som sker i pälsindustrin? Och nu tar alla kedjor, hm, lindex, alla av dom "AVSTÅND!" från Angoraull och säger att de inte ska sälja det förens fabrikerna bytt arbetssätt........ ähm.. what? De har med all säkerhet, kan jag nästan våga lova, mycket, mycket, mycket väl vetat om hur fan deras inköpta ull fixas. Men nu spelar de oskyldigt ovetande och snälla och säger ajabajja till kineserna i kör med kunderna... mm det absolut ända de bryr sig om är deras kunder (läs:pengar). Men när man pratar om folk om just päls, inte bara Angoraull så lyssnar folk och ojar sig.... sen så skuttar de ändå runt med ett torterat djur runt halsen.... eller kanske över hela sig. Jag såg en video när jag gick i 7:an, alltså jag var 12-13 år. Det var något av det absolut äckligaste jag har sett i hela mitt liv. Jag kanske ska ta och lägga upp den här, den är sååå mycket värre än det ni såg igår på nyheterna kan jag lova er. Jag kan inte tänka mig att om ni som bär päls skulle se den videon, på hur de behandlar djuren när de tar av pälsen, att ni ens skulle vilja titta på er dyra schtekiga jacka igen. Eller om jag skulle visa vad chickennugget är gjort av.... då skulle ni aldrig titta åt Mc Donalds håll igen och än mindre ge det till era barn som dessutom inte har någon som helst uppfattning om saker som ni vuxna BORDE, och kan göra ett eget, fritt och genomtänkt val och kläder och mat. Jag menar, jag förstår inte hur svårt det kan vara att inte tänka en hel tanke och förstå SKILLNADEN mellan RÄTT och FEL. Kan ni? Som jag sa, det är 2013... BORDE vi inte ha kommit längre med vårt sätt att se på vår planet och på alla varelser som tillhör den? Vi påstår oss vara så otroligt överlägsna alla andra djur i vår värld men ändå så ser jag hur mänskligheten brister vart jag än vänder mig. En intelligent varelse skulle ALDRIG behandla en annan varelse illa. Så ÄR det bara. Jag tycker det tyder på att man har "lack of knowledge" när man då, genom att köpa päls (eller MCDonalds för den delen... omg listan kan göras näst intill oändlig) stödjer ett omänskligt beteende.

"More the Knowledge,
Lesser the Ego,
Lesser the Knowledge,
More the Ego"
 
-Albert Einstein.

Nu mölar jag ur mig grejer igen... och jag har bara skuttat lite på tangentbordet... Ah. När nu vankas det lunch. Haregöötttthaaaaaaj.


Ah mah gad

Drömmen. Jag, min rockring och nyfunnen vän
 
Hola. Sitter på kontoret. Jobbar samtidigt som jag lyssnar och kikar på intressanta videos på youtube. Nu om Chemtrails. Vuxna pålitliga forskare snackar i en timma. Sjukt jävla intressant. Inga finniga anarkister. Inga psykopater. Utan riktiga. vuxna, smarta människor snackar om chemtrails och allt där omkring. Japp kompisar det är bara att börja googla. Its out there. Älska ditt Internet. NYTTJA det. Så länge du har möjligheten.

Japp. Imorse hade vi en klarblå himmel, iaf på sina håll. Sen ser vi stora vita sträck. som ni blinda männiksor tror är "contrails".... Och som vanligt efter 30 min är hela himlen helt disig, som utspädd mjölk på himlen. Och ni tror fortfarande att det är vanlig vattenkristaller. Kom igen. Jag är obeskrivligt trött på alla trötta människor. Det är sorgligt och skrämmande att prata med vissa. Jag försöker att vara väldigt pedagogisk och bara skrapa på ytan, låta folk tänka själva. Inte hjärntvätta dem. Säga att, det finns där ute, det är bara några klick bort... Extremt enkelt. Det har aldrig varit så lätt att få tag i information som idag. Fine, i vissa länder och i alla länders media så censurarar de majoriteten av verkligheten. Så är det. Vi lever ett 1984 samhälle. Vi är redan där. MEN vi har (för det mesta, även här blockas videos och hemsidor i måånga länder runt om i världen) vårt Internet kvar. Så sätt dig ned och klicka dig fram. Jag kan med 99% säkerhet säga att ni inte kommer att fnysa åt mig. Kalla mig galen, jobbig eller det bästa - konspirationsteoretiker... eller LAT för att jag inte löser världsproblemen (ja, en sa faktiskt så till mig en gång) Ni kommer att FÖRSTÅ hur extremt invecklad och skitigt vårt "samhälle" är. Ni kommer definitivt vilja veta mer. Eller det hoppas jag iaf. För har man börjat lukta lite på det så är det extremt svårt att inte villja veta mer. Men om ni mot alla odds inte tycks fatta intresse så känner jag att ni kanske lika gärna kan ha det. Jag kan bli helt uppgiven ibland. Känna att jag nästan vill att saker ska hända så att ni kanske kanske kanske kunde förstå att jag menade allvar. Men vi kommer att komma dit. Jag lovar er. Men tills dess så kan vi ju göra ett försök. Men nu när jag skriver detta så inser jag att jag har suttit här och skrivit detta lite töntiga inlägg med 99% säkerhet helt i onödan. LOST CASE. Okej, gör vad ni vill. Allt jag kan säga nu är - Titta upp. Lär känna din himel och FÖRSTÅ VARFÖR. Fortsätt fråga dig själv VARFÖR.


AH MAH GAD. HAREGÖTT HAAAAAJ.
 
Två random videos, av oändligt många ansdra om ämnet. 
  http://www.youtube.com/watch?v=xDF_dAuZXnM 
http://www.youtube.com/watch?v=mcZaJEMsSwM

Fackin Amzing.

När jag och mami var och hälsade på tvilling i höstas. Moi beundrar moder jord uppe på Åreskutan.
 
Hej. I vanlig ordning så lämnar ja ett litet tomt hål mellan upparna. Det är ett tydligt mönster som uppenbarligen inte verkar vilja brytas. Såäre. Nu sitter jag, även det i vanlig ordning, på kontoret. Försöker jobba men är alldeles för sprallig. Bra musik är på med så jag får oförutsägbara lycko-hjärtklappningar. Helt jädra underbart. Grått väder idag, igår vart det super. Men de sprayade bort himlen. Tack för det liksom. What to do? Iaf så kittlas det i varenda cell i mig. Är så... uppspelt på något sätt. Har kännt mig så damn glad det senaste, assåååå... jag är oooofta glad, men ni vet man har ett litet skavsår i hjärtat ibland. Det har liksom inte pillats upp på en stund nu. Jag har mina funderingar kring det där. Tror jag har ett litet svar på det med. Men allt har ju många anledningar. Men heja! Men det gick upp för mig hur galet underbart jag mycket skrattar, var eviga dag skrattar jag så mycket. Jag fick det inte svart på vitt utan i smärta i kroppen min. Ja, Jag kunde inte skratta pga av en liten grejsimojs. Och OM det var jobbigt. Varje gång det ryckte i mungiporna så gjorde det ont. Så jag hade ont större delen av dagarna. Detta visar ju då hur mycket jag skrattar. Fackin amazing. Men nu kan jag skratta med full kraft utan att det gör ont. Göttmos.
 
Ja. Förra helgen vart det fest som vanligt. Men inte vilken fest som helst utan min och min underbara väns fest. För alla utsatta där borta och här hemma åt, drack, kramades, pussades och DANSADE vi tillsammans fram till solen joinade. Insamlingen gick hur bra som helst!! Somnade med ett stort leende och med eld i själen kl 10:30. Lyckliga tjejen. TACK ALLA!!!!
 
Nu är det en hel del att fixa innan allt drar igång. Det är mycket planering och grejer på g. Jag är läskigt taggad. Drömmen. Det blir redan att flänga runt lite i helgen. Längtar!!

Gud jag kan fortfarande inte föra över mina ******* foton till datorn så därför blir det inga färska foton. Tråkigt. Men ska fanimiiiiigggg fixa det där nu. Vill ju dela med mig. Lite iaf ;) Jaop jaop. Nu ska jag slänga på lite make och sen blir det att jobba på en stund och sen iväääääg!!! Ha det gött kömpisar.
 

RSS 2.0