How in the hell could a person enjoy being awakened at 6:30 am by an alarm clock , leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?



Boom 2012
 
 
Think about it.
 
 

Naj.



Boom Festival 2012
 

Hej på er.
 
Jobbar idag vilket känns göttt. Har en del att göra. Känns som om dagarna bara försvinner typ. Till annat sköj. Som vanligt. Vilket dock är najs. Plus att det är gött att ha att göra.
 
Imorgon far vi mot andra skojigheter. Jag och 4 goa brudar sätter kurs mot den femte bruden. Och sedan blire att åka av!! GRYMT!
 
Okej. Jag är mästarnas mästare på att dagdrömma. Jag måste iväg en stund alltså. Nu får de fan bannemaj vara nog. Jag kidnappar min man och sätter honom på ett plan så vi kommer bort. Äh typ NU.
 
 
Nicht! nu har jag inget mer att skriva. Torka uppe i hjärnplurret. Tjena tjena
 
 
 

//hey monday//

 
Är på kontoret och jobbar. I lördags drog vi till Köping. Och som vanligt vart det sjukt kul. Det är något med att komma till den där staden...
 
Igår kväll kollade vi på Big Boys Gone Bananas!*. Om ni inte redan sett den eller den första Bananas!* så för tusan gör det.
 
Snart ska jag dra mig in till stan för att knalla upp till syrrans showroom och bidra med mig själv vilket ska bli roligt!!
 
Förut hörde jag något om grillning hos Ks mor ikväll, vilket låter underbart!
 
 
Jao nu ska jag jöbba lite. TJAAOO
 
 

/=


Hejhopp på er!
 
 
Sitter på kontoret. Kom från Onsala. Igår vankades det mini-kräftskiva!! Gött som fän!!! Men nu har jag lite eld i röva så behöver lyfta på arslet mitt så att jag inte blir sen!
 
 
Shoooobrreee
 
 

/welcome/



Okej. Moder jord pissar på oss för att vi misshandlar henne. Japp. Men typ. Helt stört vad det regnar!!!!! Men ändå lite mysigt liksom. Myspys. Kaffe på det. Imorse tog jag tag i mitt lilla problem och drog till sjukan. Jaop. Och yes de fann ett fel!!!  Lite sådär smålättad om ni förstår. Men den äldre mannen sa att det inte var farligt! Puuuhhh.. Så värktabletter och åter värktabletter vid behov!  Gött då vet jag!
 
Sedan blev det en mysig liten frulle/lunch/fika med min fina mamma! Och sedan fick jag spela dum brunett på statoil. Yes. Men den snälla unga mannen hjälpte den stackras flickan i nöd! Vad gör man inte för att sköta om sin lilla bebis. Mimmi. Ne precis! Sen körde jag vattenplaning hela vägen in till stan och kontoret med soundtrack Pearl Jam. Yeeeeey. Ikväll vankas det räkor och kräftor och allt som hör till nere i Onsala med farmor och syster och hennes familj!! Weeeeyy!!!
 
Igår hade vi en väldigt väldigt trevlig afton på bästa tapasstället jao. Öl och mojitos. Och tapas dårå. Perfekt .
 
Och ja. Hösten verkar göra entré. Välkommen får man väl säga. Men sommren tycker jag ändå gjorde en bra final den senaste veckan. Congrats liksom.
 
 
Ha en underbart regning dag !!!!
 
 

120821

Boom Festival 2012
 

Sitter hemma och lyssnar på Eddie. Sååååååå bra. Idag har jag häng uppe på syrrans kontor/showroom. Hjälpt dem lite granna. Väldigt skojjigt måste jag säga!! Och ikväll ska vi fira ett födelsedagsbarn med middag på stan. Trevligt trevligt!!!
 
 
Ha en fin kväll.
 
 

Give me peace of my mind.

 
 
Mår inte på topp. Jag mår faktiskt ganska kasst. Hela mitt huvud snurrar av olika tankar och känslor. Jag orkar knappt sitta upp. Har varken ork eller lust till något. Och jag vet inte varför jag skriver nu. Ena stunden vill jag, andra inte. Vet inte vart jag vill med mina tankar. Jag vill bara sova. Ledsen ena sekunden. Ganska glad den andra. Men så fort jag skrattar så får jag en klump i halsen. Men jag vet att jag inte borde. Jag vill och får vara glad. Jag får lov att skratta. Det vet jag. Men jag måste bara tillåta mig själv att tänka glada och possitiva tankar. Att skratta och vara glad över att leva. Men det är svårt. För lusten finns ju inte. Men den kommer...
 
 
 

Yeeey









Boom Festival 2012

Haha. Ja. Vi hade precis hettsat i oss massa flasköl uppe på berget och skulle ta oss ner i dalen. Vi, och massa andra, fick skjutts av denna snälla mannen. Och det gick inte långsamt ner.... Fort som faaan körde han!!! Kul som bara den!!
 
Igår kväll var det musik, tapas och öl som gällde. Mycket trevligt!!
 
Om ett par timmar ska jag och Majsan gå ner på stan och cykla fram Babyfox!!!!!! Jump babyfox jump!!!!
 
 

Music please.

Boom Festival 2012. Påväg mot öppningen av festivalen. Sjukt glad och taggad tjej!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Hej på er. Idag har jag jobbat. hurreeej. Men nu väntar jag bara in mannen sen tar vi ett skutt ner på stan och glor lite musik och intar lite öl. Ses på götets gator. haregötthaaaajjjj.
 
 
 

/


Min fina och jag

Hejhopp. Fortfarande lite småsjuk. Jag är trött på sommar. Ska det vara sommar så ska det. Detta är bara ett skämt. Kan inte hösten komma nu? Seriöst. Detta har bara varit deprimerande alldeles för länge.
 
 
Okej lusten finns inte. Hej.
 
 

I'm not gonna tell the story the way it happen. I'm gonna tell it the way I remember.



Home again. Har haft en sinnesjukt galen och rolig resa med de mest underbara människorna!!!!
Det straffade sig med världens förkylning och hosta. Men det är det tusen gånger värt.
 
 
KÄRLEK TILL ER
 
 

RSS 2.0