O


Love n Light.
 

All in djävulskap.

min mob strular, kan inte föra över bilder pch har knappt några foton på datorn så det får bli en från Prag! PEACE i spegeln!
 
Hej på er. Nu var det ett tag sedan jag skrev... Vad har hänt sedan dess hmm glömmer så fort tiden bara försvinner och man minns inte vad man har gjort med den. Det jag kan komma på först är festivalen vi drog på. Jag, K och några vänner till drog till Tyskland för lite dans och bus. Det vart helt underbart på alla sätt. Man får bara titta åt ett annat håll när danskarna är i närheten. De är inte roliga asså. F them. Helt galna. På ett väldigt dåligt sätt. Sen åkte jag och mammi upp till Elin som pluggar uppe i Åre. Vi började vår roadtrip tiidigt på fredag morgon och det var sååå vackert!!! Vi stannade till tisdag morgon och vi hann med en hel del. Jättekul att se hur min underbara sis bor och vilka hon spenderar alla sina timmar med. Sjukt roliga små rackare hennes classmates! Men nu är hon faktiskt i götet och hälsar på i några dagar men hon drar up ikväll igen. Men vi hade iaf en underbar tid tillsammans där uppe!
Sen har jag varit i Jönköping på mässa (HAHA) och härjat runt här hemma en del. Passat min urfina brors-son Leo! Sen i lördags var jag och mamma på en föreläsning som var SÅ JÄDRANS BRA. Alla, framför allt alla brudar, borde gå och se henne. VIKTIGA SAKER. Jag säger då det... man slutar aldrig förvånas över denna kapitalistiska värld vi lever i... All djävulskap är tilllåtet. ALL IN! Läs på mina vänner. Nyttja internet så länge det finns tillgängligt. Och alla vill er inte väl så är det bara. JAJA.

Annars då. Vad kommer upp? Lite smött o gött. En del på gång som alltid. Såklart.. som alla har. Full rulle.
Nu ska jag iaf jobba. Njuta av det fina sensommar-/höstvädret. AV någon ganska så uppenbar anledning så skriver jag bara här inne när jag sitter på kontoret... det faller mig aldrig in att skriva hemma. I think i know why men ändå.. why? lIte knasigt och trasigt. Men heyhopp whatever.
 
Ha det fint mina vänner.
 
LOVE!
 

Budapest

Budapest 2013
 
Hej på er. Jobbar lite nu på förmiddagen. Sen blire annat. Det går fort i svängarna så måste förbereda lite saker. Snabba cash Livet Delux igår va jäkligt bra tycker jag. Bör ses! 

Ja här har ni några få foton på vackra byggnader från Budapest, där vår trio stannade två dagar efter vårt äventyr ute på Ungeska landsbyggden (minst sagt). Det var mysigt och SÅ VARMT. 41 grader i skuggan... Andra gången jag och Krille var där. Lär bli en hel del gånger till. Love it. Naj!! Tapas!! Have to go mina små sketungar!! Jobb kallar en stund till sen ut i den kemiska luften och fixtrixa! Taggad daaadaaa baahaha! wopwop hepp!
 
LOVE n LIGHT
 

andraseptembertjugohundratretton.

S.U.N moi & Martin, paradise
 
Hejsan på er. Hade en go vecka förra veckan. Tog ledigt då det vart hyffsat intensivt på jobbet veckorna innan. Gött. Så nu är jag pepp igen! Jag Softade hemma, fixade lite grejer, tvättade typ ALLA våra kläder, samt matta haha. Hade inte hunnit (eller ja... hunnit och hunnit, allt handlar om prioriteringar) sen efter vår roadtrip till Ungern... gött iaf. träffat mamma och hängt. Vart i Onsala. Jag och mamma passade min underbara brors-son Leo! Vart helt inne i min kreativitet vilket var väldigt skönt.. Ska verkligen försöka lägga ner mer av min energi på det och inte annat skräp. Helgen var kul. Hämtade Emelie och Viktor på flygplatsen, sen drog jag hem till dem för öl, vin, massa tjöt och hämtmat. Sen kom min kärlek och bror hans. Mysigt änna. Lördag drog jag, mamma, pappa, Mica o John till Borås för flyguppvisning! Superkul!! haha. Sen blev det att föra hos oss sen ut i skogen för lite bus med alla de finaste människorna <3

Idag jobbar jag. Dagen började molnigt men nu är det riktigt fint ute! Lite kemikalier i skyn bara men det är bara att nöja! Ikväll blir det bio med alla goa! September nu också. Ja herre min moder jord vad tiden rusar förbi!


Ojoj jaa... en lite inblick i livet mitt! Och fotona ovan är från paradiset i Ungern! Och snart blir det mer skoj!!!
 
LOVE
 

RSS 2.0