Happy girl.




Idag är jag en glad liten flicka.... Känner mig mer vuxen om jag får säga så. Denna helg kommer bli grym. Grym. Inget speciellt händer. Allt känns bra sådär gött. Och solen skiner.
Och jag fullkoligt älskar solen.
Inte undra på att alla religoner har uppståt från dyrkan till solen.... Jag har min egna dyrkan och religon inom mig.. Till min sol.


Jag jobbar nu och det är så skönt att jobba nu va...

Sen ska jag ut i solen och flumma. Och ikväll blir det tvillinghäng.



Ha den bästa fredagen!!!!!

 


Jeje is home.



nice colors!


Världens bästaste underbaraste Elin är hemma! Imorse kom hon utluffsande på flygplatsen efter en lång flygresa från Australien!! Jag, mamma och hennes Jacob stod där och mötte henne! Underbart härlig såg hon ut!!!! Riktigt gött backpacker-sliten! Underbart! Med ny piercing och några roliga dredds och grejer. Och sjukt solblekt hår! Gillas starkt av moi!!!! Saknat henne har jag som bara den. Nu känns det inte lika tomt längre. Hennes närhet känns. Som jag sa till henne för några veckor sedan  "Det känns som om du är på andra sidan jorden.... Vilket du är..."


Idag längtar jag till Fredag. Som fan med. Vill liksom att denna vecka ska flyga förbi lite sådär AS-SNABBT. Gärna ännu snabbare. Yes.... Najjj nu ska jag bannemej göra kaffe!!! Känner mig tröttis.


Shooooobrreeeeeee !!!!


Guten Nacht!







Fucking summer in Frankuft !!!!!!






Wiie.

 

Jobb in i det sista. Vädret är gött och vi lyssnar på grym musik här på kontoret. Snart drar vi iväg på det årliga äventyret! Jag och 5 killar. Kan ju inte bli fel. Dock kommer jag nog sakna de andra hondjuren!!!

 

LOVE !

 

 


F.



!!!!!!


Är kanon-trött!!!!! Helt slut i min kropp. Det sket sig i tvättstugan. Jävla centrifug alltså. Så jag Anna, inte direkt tjejen som är känd för att ha starka händer och handleder..... får stå och vrida ut varenda(!!!!!) liten tröjja, linne, tjocktröjja, handduk, kallingar.... Ja ni fattar. Sånt man tvättar... FÖR HAND i ISKALLT!! alltså ISKALLT vatten!!! Ja nu låter väl jag som värsta bortskämda skitungen här men fan det gjorde ont i mina handleder!!! De är pajj sen tidigare... sååå jag är rätt mör nu... blev ju som ett liiitet pass på gymmet fan! Hahaha. Är trött nu.

Men packad och klar. Gööött. Imorgon blir det till att hoppa ur sängen tidigt för att hinna ett sista race på kontoret innan vi drar till flygplatsen... Nu ska jag hoppa i sängen min. Längtar efter den. Reeeena lakan med.. haha... Ä.

 

Ses i wienerschnitzel-landet !!!

 

 


O



Hola!

 

Är hemma och tvättar. Kul kul. Men så bilre ibland änna. Så jag värvar tvättar med datorn för att få gjort lite skit innan vi drar imorgon... Och i Halmstad har jag redan varit... Ska försöka hinna ner på stan. Vill ha en grej.

 

Schiiiiiiiittt vad fint väder det var igår när vi körde ner till Malmö. Eller rättare sagt typ på udden av Sverige. Hehe. Åååååh! Det var underbartatt cruuuuisa (stavas?) längs de torra goa vägarna med den BÄSTA musiken spelandes högt!!! Jag ville typ bara fortsäta ner mot danskelandet och vidare ner mot kontinenten och bara flumma. Men vi får väl se i sommar ;) Men det var iaf sjukt vackert där vi höll till igår kväll. Sicken solnedgång!

 


Nej faaan. Nu måste jag ta tag i mig själv. Trök men nödvändigt.... Blä måsten är inge ball.

 




Alvesta.









Igår far vi till ett litet men fruktansvärt vackert landskap i Småland. Vi var där i somras också och det var jättekul att komma tillbaka! I sommar vankas det festival på denna plats och det var just därför vi var där. Det var jag, Krille och tre sköna killar till som var på några möten och det var väldigt givande för våra arrangörer. De, och jag, är stört taggade!!

 

Idag fixar och donar jag lite. Tiden räcker dock absolut inte till, vilket är lite jobbigt. Om några timmar drar vi, jag och K, till Malmö för en rolig grej och är där under kvällen men sedan hem igen. Sen imorgon ska jag till Halmstad och på onsdag vankas det Tysklandresa!!! Ska bli oootroligt kul och gött att komma bort i några dagar!! Men nu ska jag skynda på lite. Måste ner på stan och fixa en grej med. Hej stress!

 

 

Tja!


Yee.


 

Ligger i sängen. GloR Adam Live. Idag vaknade jag upp pigg och glad. Hängde sedan hela dagen med mamma. Lunch och kaffe inne i stan. Sedan fick jag bli med ett till par jeans. Jag frågade om de töjde sig. Det gjorde de tydligen. En storlek. Så jag slog till på en mindre självklart. Och när jag kommer hem så sitter de jättelöst...? Hm. Alla dessa jävla storlekar. Ibalnd får jag till och med gå up till 28... Och nu måste jag gå tillbaka och byta till 24... Man kan ju lika gärna SKITA i dessa jävla storlekar. Inte sant? Fuck off.



Nu kom min man.
Och han har med sig thai. Gött. Bästa mannen. Så ikväll blir det myyyysskväll. Och imorgon ska jag iväg på en grej som tydligen är jävligt ball. Ska bli kul. Och sedan är det helg. IGEN. Stööört. Vad dessa veckor bara försvinner typ. Livet. Aja. Thats life. Men helgen är ändå varmt, varmt välkommen.

 


Nope. Ha en go kväll.

 

 


Hejhopp....


 

Sitter på kontoret och steker upp i solen. Gött. Mitt huvud sprängs snart. Ingen energi. Men om någon timma drar vi hemåt sedan bär det ner på stan för lite öl med vänner. Gött. Som. Fän.

 

 

Tja.

 




 

 

 

// ♥



Last days.



moi



Hola alla tapasbarn!!

 

Haft en najs vecka och helg!!! I torsdags vankades det öl och grejer på lite olika ställen med E och sedan käk på Tranquilo! I fredags blev det en behövlig myskväll med min kärlek. Lördag, städ och förfest hos oss. Och världens bästa suprise!!!!! Helt plötsligt ringer det på från porten och någon vill in. Och Krille säger något i stil som "hemligt lösenord" "all makt åt Tengil(stavas?)" Och ja bah.. aja, det är väl någon polare typ... Och så sätter jag mig i vardagsrummet igen med de andra och helt plötsligt springer Emelie och Viktor in och vrålar. Jag blev såå jävla GLAD!!!!!! BÄSTA! Hahaha. De hade bara spontant bestämt sig för att dra ner till gbg från sthlm sådär kl 12 på dan på lördagen. HAHA. MER SÅNT!!!! Och så flög de hem på söndagen då, dagen efter.


Vi gick ut allihopa, Linda var nere från sthlm också med sin man! UNDERBART att träffa henne. Det blev en runda på Avenyn. Hehe. Det var ett tag sedan. Och ännu en gång slår det mig att det inte riktigt är my cup of tea. Men hade riktigt kul! Och avslutade "som vanligt" på peacock... Och det var kul. I söndags mådde jag dessvärre SKIT. My god vad bakis jag var. Seriöst. Fy. Fan. I fortsättningen håller jag mig till min öl. Inga shots här inte! Haha. Igår däremot mådde jag primadonna! Först ett litet ärende sedan mötte jag upp Emma och luncha med henne i solen. Vi satt där säkert i tre timmar och bara göttade och lapade D-vitamin. Sedan blev det öl!! Och Krille slutade tidigt(!) och kom in till oss och vi drog och käkade och sedan bio! Gött.


Ja... haha. Där har ni mina senaste dagar. Vafan liksom? Why? Aja. Nu jobbas det. Ha en najs dag.

 

 


H.


ozora 10


Känner mig så taggad. Är typ lika glad som jag var där på fotona. Eller jaa..... inte riktigt... Men glad!!! ;)
Lyssnar på så galet jävla grym och glad musik!!! Massa blandat men nu The naked and famous.... Bra shit.


Städar gör jag och jag flyger fram i lägenheten. Sjukt skönt att göra en storstädning ibland. Även om ingen annan ser hur mycket man har gjort så vet man det själv!!



Ut i sooooolen snart! Krille och jag ska ta en AW i solen om vi hinner!! Ja, om man jobbar helger så gör man det även på helger!! Najs. Tjaaaa!!



Mornin bed.




our bed by me


Vilken härlig morgon. Huvudet känns lätt. En ovan kännsla såhär på lördag förmiddag. Filen i magen och kaffet tar jag mig timmar på att dricka. Sedan tvn gick på någon gång runt 8 (?) så har jag legat kvar i sängen och slöglott tv. Bra tv. Om Burmas "glömda folk" i ett av världens mest oåtkomliga område! Spännande som fän. Men nu tänkte jag dricka upp mitt kaffe och gå loss på volymreglaget och haffa dammsugaren. Nu ska det bli fint! Heeeehe. Och vill ju hinna ut en stund i vårvädret!!

 

I eftermiddag/kväll ska jag och Kristoffer förska hinna till en grej! Hoppas! Så kul hade det varit. Kan kanske berätta mer om det imon eller senare. Ifall vi kommmer dit. Och ikväll är det fest. Gööött.

 

 

Ha en en grym dag i solen!!




Brorsan.



suddiga bilder på mig på något påhitt någonstanns....



Yeeeaah min storebrorsa är på radion och snackar med hans band En Svensk Tiger!!. På P4. Och de ska spela på Sticky ikväll!!! Naaaajs!!!!






Magenta.


 

Ligger ensam i min säng halvt döende. Hyffsat trött.. Men sjukt skönt att bara halvsomna här. La mig direkt när jag kom hem vid 6. Göööttt. K är iväg på en grej. Kommer senare. Kollar tv gör jag. Inte överdrivet ofta det händer. Tänkte faktiskt slöglo på skit....


Ha en najs kväll. Natti typ.



Morgontankar.







Jag hade tråkigt igår. Och helt snurrig i bollen som jag var, fick jag försöka förmedla ett litet budskap till mig själv. Kan behövas. Just nu är mitt lilla huvud på gränsen till total kollaps. Och dagen har bara börjat.



( Ni kanske är trött på att jag "klagar" eller ja snarare berättar (antyder) hur fan jag känner mig inombord, i magen och huvudet? istället för att vara någon jävla "glad" och "pigg" tjej som ska genom någon falsk fasad pigga upp andra, som inte har den egna förmågan att underhålla sig själva? Jag är ingen jävla cirkus som ska slänga på någon mask och försöka vara uppmuntrande. Nej, är jag arg. Är jag arg. Är jag ledsen. Är jag ledsen. Är jag glad. Ja, då är jag glad. Så ni som kanske sitter där på vagnen etc, bakom era jävla Iphones och tycker att jag "klagar" kan ju ge fan i att läsa. Gå in på alla dessa skitbloggar och läs om senaste "skvallret" eller senaste inköpta skitväskan istället... Ni kanske får ut mer av det? Tragiskt. Nej. Blir sjukt lack på alla dessa människor som förväntar sig att bli hettsmatade med "underhållande skräp" i from av falskhet. Sen när fick man inte vara ärlig? Och liksom skriva om vad man egentligen tycker och tänker? Hur man mår? Nej då får man skit för det. Folk måste vara falska för att "komma någonstanns". Sjukt. Vill folk ha massa falska personer att se upp till? Knäppt. Men det sjuka är ju att det är alla läsare som efterfrågar detta... Ingen kan ju för en sekund inte fatta att alla INTE är så där jävla lyckliga som de ser ut att vara? Helt ärligt? Jag tycker att det är 100 gånger intressantera/roligare att läsa om någon som skriver "från hjärtat" även om personen i fråga spyr ut deprimerande meningar. Ne fy satan. Mer ärlighet till världen..... de la bloggvärld. )

 

HAHA. Vad hände här? Bara lite morgontankar.... Håller ni med, är det ju ttrevligt. Om inte. Skiter jag i det.

 

Nu ska jag dricka mitt kaffe och jobba :) Känner mig rätt pepp idag ändå. Men som sagt. Mitt huvud skulle behöva en liten powernap i form av 5 års semester ;) Hö...

 

LOVE

 

 


Bita ihop.




 

Idag drömmer jag mig bort. Jag har, som jag informerat min man om, att jag har menshumör idag. Alla brudar fattar vad jag menar. Upp. Ner. Upp. Ner. Väldigt mycket upp.... Väldigt mycket ner. Wuah.... Men majoriteten av upp. Hehe... Jobbar iaf. Dricker kaffe och har precis varit ute med Kristoffer på lite leveranser m.m. och sett en cykel köra in i en öppnandes(?) bildörr. Han hade ingen hjälm. Dock reflexväst. Hur missar man en sådan? Han flög cirkus 3 meter. Dog gjorde han inte. Lite skakis bah.

 

Yeye. Vill ha en såndär bil här över. Har varit min dröm sedan jag såg en hippie för första gången för 80 år sedan. Ska. Ha. En. Bah är så vah. Höhö. Och den ska se ut ungefär sådär. Så ska jag segla den över Atlanten och sedan ska jag flumma mig igenom det där pantade landet med 50 stater. Ja. Precis. Sedan kör vi söder ut. Jag och min man. I vår bil.

 

 

Men nu ska jag bita ihop och jobba på. Haregötthaj.

 

 


Sön.



me

 

Har haft en grym helg med bland annat afterwork på pappas kontor! Häng längs kanalen med grym brud och sedan öldrickande i sekande sol. Vi kokade upp....

 

 

Nu ska vi skutta ut och dra ner på stan jag och K. Sen vankas det middag. Mys... Imorgon en ny dag med nya klumpar i magen. Haaa. Söndagsångest hej. Nej. Fuck vi löser det!!! Tjoho!

 


Ha en grymt najs söndag folks!

 

 


,,,




Fin-fint


Kontoret. Kaffe. Stress. Stress. Stress. Wuuah. Jag ska bara fundera på hur fan jag ska lägga upp detta. En plan. Så det nog lösa sig. Får jobba på....

 

Fredag och jag vill bara ut i solen! Inte ett moln på himlen. Det gör mig lycklig i själen...

 

 


Mucho.




moi

Har mycket saker i huvudet nu. Sov sjukt dåligt inatt. Så mycket grejer. Känslor. Stressad. Ivrig. Förväntansfull. Ja. Ni vet när magen ballar ur. Typ. Men nu är det helg och det känns sjukt skönt. Är galet sugen på en utspårad fest. Men samtidigt en lugn och lagom rolig helg. Ja. Ni fattar. Antar jag.

 

Fredag imorgon och vi röstar återigen för en vårdag. Ge. mig. min. sol.

 


Gokväll kompisar.

 

 


RSS 2.0