kärlek

 Jag och mitt hjärta på nån ö... kärlek.
 
Hej. Påsk och grejer. Trevligt. Träffa goooa tjocka familjen. 1 saknad. Sjukt mycket dessutom. Men snart så är hon hos mig igen!

Lite äventyr och bus. Vi får la se vad det bjuds på nu... ya neva know bro. kiddin. nat. Men nu blire att lira lite. Hare göt och ät glada ägg!
 

P

Pantanal
 
Peace folks
 
 

allt


Hepp. Tittar ut och ja, bildernas färg matchar dagens väder utomordentligt bra. Japp. så kan det vara. Men det verkar som om solen vinner ändå. Japp. Första bilden är från första dagen i Rio och det hade levererats ett regnoväder från en riktigt uppriven gudomlighet och det vart mer än "uppfriskande". Men inte var det småkyligt för det. Så fort det slutade falla droppar från skyn vart det torrt på marken. Typ. Helt. Stört. I alla fall -  där sitter jag och chillar på Ipanema. Sjukt förväntansfull men fullkomligt omedveten just då om att att den staden skulle överträffa alla tankar, drömmar och förväntningar jag någonsin haft om den. Och på andra bilden står jag med en skol i handen och njuter av... allt...
 
Nej mina vänner jag tror nog att solen vinner denna gången med.... oooooch jepp!
Och jag tror jag säger hej för idag. tjaoo
 

Love n Light
 

sockertopp


Rio
 
Typ vackraste platsen. Obegripligt. Efter en hel dags äventyr på Rios gator slog vi oss ner här och dinglade med benen. Och där satt vi i flera timmar. Tjötade skit och drack öl. Såg vår vackra sol leta sig ner bakom Rios bergstoppar och det var inget annat än magiskt. Vi stannade såpass länge in på kvällen att vi blev sist ner av Alla. Vi lyckas nästan alltid bli kvar längst och tillslut utslängda vad det än gäller och inget undantag här.

Gooo dag och mycket sköjj framför oss. Inget undantag där heller. Sköjjj.
 

energi

Brazil
 
Tänkte kika in och säga hej. Bengta saknar Brasilien. Sicken jävla resa. Jag och min man. Skuttandes runt i paradiset hand i hand. Lyckliga så energin skulle kunna mätas ute från rymden. Fick mig en dos av mycket. Hjärtat gjorde många resor. Lärt sig en hel del. Upplysning. Besvikelse. Förståelse. Förlåtelse. 

Men vi promenerar på. Skapar ett litet paradis vart vi än sätter våra ivriga fötter. Alltid. Den konsten kan vi.
 
Det är vår här nu. Solen tränger sig fram överallt och det känns underbart och lättnaden växer i mig. Blir lättare för varje dag. Borstar av mig det tunga dammet. Hur nu damm kan väga såpass mycket för att bli tungt.. Men det kan väl den konsten. Gammalt damm...
 
 

RSS 2.0