Do not.




perfekt

 

Sitter och pratar med världens bästa Emelie. Vi snackar laxodlingar. Haha. Ja. Det gör vi.
Köp inte odlad lax ungar!!!!

 

Mor min kommer snart förbi kontoret så ska vi dra ner mot Onsala. Så det blir häng där ikväll!!

 


Tjaaaa...

 

 


Fjärsinnan.


me i lördags... he.

 

Hej. Mitt hubud är tungt som en väldigt stor och klumpig fisk. Hela jag är en fisk. Så smart. Jag är trött och nu ska jag och min man krypa under täcket och langa något smart på tv. Så jag och min fjärs-hane känner oss mindre fiskiga.

 

Haft en kul helg. Med nya äventyr (höhö), go lördagkväll och en mysig, ledig söndag i solen på uteservering. Sjukt härligt. Idag har det varit fullt upp. Och imorgon blir det ungeför samma visa.


Nej som sagt... Bort med kladdet i fejjan och faceplant i kudden! Natti.

 



Sthlm/blacknwhite.


me

bästa Emelie

 

När jag var uppe i Stockholm sist för någon vecka sedan!! Det var såå vackert väder!

 

Fredag. Gött.

 



You know the feeling...




 

Hej hopp. Ja. Idag är det en fin dag! Känner mig riktigt behaglig inombords. Om man får lov att säga så? Har solen i ögonen nu på kontoret. Sjukt härligt. Och jag satte näsan i vädret förut utanför lagret och solen värmde. Mycket med. Så nu är min största craving att få sitta på stans mysigaste uteplats med en cappucino i högsta hugg. Och det är precis det jag ska göra om någon timma...

 

(Bara för det så kommer säkert snön inatt.. haha)

 

Det känns som om det är fredag... Ni vet de känslan man har på fredagseftermiddan. Härligt.
Men nu måste ska jag fortsätta jobba!!

 

<3

 

 


Apparently not.

 

Och så var det det här med vädret. Detta ständiga fenomen som formar allt i sin väg. Grå Dag. Än så länge. På utsidan. Men inuti. Inuti mig. Så är det kalas. Fest. Jag mår prima. Lite pirrig i magen. Lite stressad. Och väldigt förväntansfull!!!! Full av längtan till i eftermiddag.

 

Igår när jag vandrade hem från stan så tänkte jag "nu jobbar våren" "Nu är den här snart" Ähmm. No. Apparently not. Välkomen tillbaka Oktober!!

 

 

Nu jobba!! Shooobreeee

 

 


Random me.





Uppe hos Janne och Nuri. Det bokas flygbiljetter och bussar för fulla muggar. Sjukt taggad. Baaaaah vad jag längtar!!! Vi laddar med öl och grym musik.

 

 

LOVE!

 

 

 


S.





Spell såklart

 

 

Hola!!

 

Kontor. Kaffe. Det vanliga med andra ord... Kanske ska skita i att skriva det framöver... för who the f cares? Ne. Precis. Ha.

 

Jaja.. Vädret är ju med oss iaf. Det är ju najs liksom.

 

Tänkte iaf dela med mig av dessa sjukligt fina fotona...

 

 

Men bäst saken på länge: MAJSAN ÄR HEMMA IGEN I UNDEBARA GÖTET!!!!

 

 


123.

 

 

Sitter i min säng. Tittar på USEL tv. Fyfan inte konstigt att mänskligheten går utför....  IAF har suttit i den hela dagen och druckit kaffe. Förutom när jag städat och duschat. Men vafan det fanns ju inget att stressa till utanför dörren liksom. Jävla skitväder. Till skilland från igår liksom.... HAHA.

 

Ikväll blir vi hemma jag och mannen med god mat och vin. Måste vara fräsh imorgon och på måndag för då börjar mitt lilla äventyr.... haha.

 

Nu ska jag fixa lite. Tja.

 

 

(kameran är på vift, så det blev en repris haha. Böh)

 


Lost, but now I am found. I can see, but once I was blind. I was so confused as a little child, tried to take what I could get, scared that I couldn't find all the answers, honey.

 

Love A.

 

 


sthlm.


 

Jag har varit i Sthlm över helgen. Åkte i lördags kväll tillsammans med min Kristoffer, Marcus och Janne. Vi har bott hos min syster Emelie och hennes kille Viktor! Riktigt ttrevligt. Men jag och K åkte hem igår. :( Har haft det riktigt bra! Strosat på stan. Vart ute och ätit. Trevligt möte. Alla hjärtans dag då sjukaste grejen hände. Vi hamnade bredvid min gamla gamla vän Linda och hennes kille som bor i sthlm. Av alla resaturanger i sthlm, hamnar vi på bordet bredvid... sjukt haha. Sedan har vi haft olika missions. Som att renovera en hel lägenhet. Jag och Emelie biddrog med att komma med öl och en vinflaska till oss själva och natchos och sedan glo på dem... Sen har jag och K jobbat med...

 

Men nu är vi hemma i detta pissväder. Vad fan hände? Igår var det HUR fint som helst. Idag är det "snöblandat regn" Och orden kunde inte beskriva det bättre.... Fan.

 

Jag jobbar och har ingen ork. Ska koka kaffe. Sjukt kallt här. Ni skulle se mig. Har sånnahär blå stora öronskydd på mig (det är banka-tross-time) och en filt virad runt mig och dessutom sitter jag som en jävla grottmänniska. Sexy. Not. Tja

 

 


K for Kristoffer.




me yeah

 

Hemma. Har inhandlat öl på systemet. (ja, kan knappt fattade det själv. Slänger fram mitt pass liksom haha. Stolt som fän. Vad hände? hur fan hamnade jag här? 20 jävla bast liksom. Ähm... jaja. Öl !!)

Sitter min soffa och lyssnar på musik. Inte för hög. Nej. Nej. Nej. Bara chillar. Bör väl starta med jobbet men nääääää. Orsccchhhhhhh. Hej 14. Fast det ska ändå bli najs. Jag älskar att jobba tillsammans med Kristoffer och detta är ju inte första gången vi ägnar en kväll åt att jobba liksom.... Haha. No no. Men han är ute på stan så... ja, jag får väl börja :) Som sagt... ölen väger upp liksom. Och Lana Del Rey. Så...


TJA!



Oho...



me and my new army... / second hand.



Nu ska jag springa ner på stan. Har ett par ärenden att göra. Sen senare, efter ett spännande möte, in till jobbet och jobba i think... :/ Lika bra. Inte lika mycket att göra ikväll då.... Yes. jag och min älskade ska ägna kvällen åt att jobba. Så är det att driva eget... Men men, Det är så jävla värt. För kolla vad jag kan styra över min tid. Passar mig perfekt. Men det blir jobb hemifrån ikväll så med en bärs i handen så kan det ju bli riktigt mysigt!!!

 

Nej rusa. Ska lämna tillbaka min ansiktskräm jag köpte för någon vecka sedan. Den har förstört min fejja. Syns kanske inte på fotona men runt hela ögonen är det helt irriterat och rött, torrt och äckligt... Ser ut som om någon har slagit mig när jag sötter på smink för då blir det liksom lite blåaktigt haha INTE KUL!

 

Ha en rikigt NAJS FREDAG FOLKS!!!!

 

 


Brain.




repris

 

De sista tre dagarna har varit vääldigt mycket jobb här för killarna. Inatt dygna nästan Krille och de andra. Jävlar vad de sliter. Fattar verkligen inte hur de pallar. Grymma är de!!! All cred till dom!!

 

Och jag var ledig igår och i förrgår. I förrgår tvättade jag hela dagen. Då var det strååålande sol. Igår var jag ledig och hängde hela dagen med mamma och då var det GRÅTT ute. Och idag jobbar jag och då är det sjääälvklart strålande sol!! GÖTT. Not.
Inte ett enda litet stackars moln på himlen. Det gillas starkt.

 

 

Har rätt mycket att göra.... Men sitter fast... Igen. Haha. Det är lite svårt detta ibland. Så funderar på att spendera tiden ute i det vackra vädret istället. För om jag är ledig på lördag är det säkert skitväder igen.. JAJAJA!!

 

(VÅR. SNART)

 

Kaffe. Starkt. Jävlar vad starkt. Marcus-starkt... bryggt av mig....! Haha. Sött.

 

Nej. Inget vettigt kommer ner i detta ruskigt fula inlägg. Har inget kul att blogga om heller.
Döda. Tråkigt...

 

 

Brainstorm. TJA!

 

 

 


Want.


 

 

Vill ha sommar så att jag får stå sådär och stampa lite i gräs igen. Eller hö. Bara det är barfota.

 

 



I swear I'll chase until I'm dead.










dreamin...


 

Jobbar. Lyssnar på grymaste musiken. Gött som fän.

 

 


F.





Fusion sum 11


Ligger på mage här min soffa. Hemma i min lägenhet. Jag väntar på Krille. Lyssnar på Lana Del Rey. Bra skit!

 

(Men jag funderar på vart alla mina foton från Fusion är. Dessa har jag på min dator. Och några till men vart är resten?!? Höm... )

 

Ska in och jobba... Känns gött.  Ikväll blir det till att kötta lite på gymmet.

 

 


Choose your last words.



Ikväll blir vi hemma med bärs, en djbänk och grymt sällskap. Najs.

 

 

 


M&A

 

 

Saknar dig Majsan!!

 

 


Catch.




God mornin!

 

Jag sitter på kontoret och försöker komma igång. Idag ska vi bara kötta på. Vill få så mycket skit som helst undanstökat.

 

I tisdags gjorde jag en sak som jag dratt ut på att göra under två år... Ska bli intressant det här... Taggad.

 

 

Kan inte fatta att Elin bara vart borta i lite mer än en vecka.... äh. Det känns redan som en månad typ. Tycker mamma med. Och den skitungen går och bränner sönder halva sig själv. På något märkligt sätt är jag inte förvånad. Att den tjejen bränner sig känns som en standardgrej. Haha. Stackaren.

Men hon verkar ha det rätt så najs. Surfar och har sig hela dagarna långa....

 

 


RSS 2.0