I wanna trust the pulse in which decay is followed by bloom. And I'm sure any flaw will turn out beautiful.



 
Hej. Sitter som en grottis i soffan och smuttar kaffe. Tittar ut genom mina fönster som vanligt. Ni vet, använder hjärnan. Lite smått ofrivilligt dock. Tankar jag inte vill tänka tränger sig fram i hjärnan min. Jämngrått idag igen. Tack det speglar mitt humör. Eller humör och humör.... Det är så jag känner mig i varende cell. Humör är väl något som kan växla ganska så snabbt från ett till ett annat. Mina celler har gått in i höst. Jämngrått, slask och regn under en längre tid med andra ord. Fast idag kämpar solen ganska tappert ändå. Man kan allt skymta den ibland där bakom den tjocka tjocka fasaden. Hopp. Det är något fint. Något som kommer att betyda mer och mer ju äldre man blir har jag förstått. Livets gång. Men ändå inte okej. Inte okej.
 
 
Idag, om ett par timmar går Mimmi express mot destination Stockholm. Och smått överglad att jag kan få bestämma min egna musik. Mitt eget soundtrack till min egna filosofiska resa. Nu kom solen! :) Hoppet som lyser igenom. Och borta.
 
 
Nu soundtrack. Bästa soundtracket. Lite sådär schizofreniskt. Passar in om inte annat.
 
 
Jag hoppas alla ni fina fina egna personer, individer får en härlig lördag :)
 
 
KÄRLEK!
 
 
 

...



Okej. Idag mår jag riktigt kasst. Mår illa och är yr hela tiden. Orkar liksom inte titta på saker som rör sig. Har ont i ögonen. Svider och kliar. Sov riktigt dåligt inatt. Allt känns liksom rätt jobbigt just nu. Ska ta och koka te och lägga mig på soffan och vila men jag måste försöka "rycka upp" mig själv men satan vad svårt det är. Har ingen ork till det. Kanske ska försöka låta det vara. Låta det ta sin tid.....Vill bara vara glad. Jag vill att alla ska vara glada och lyckliga.... Vädret idag är riktigt jämngrått. Precis som mitt humör. Fast jag har även dessa åskmolnen i kroppen. I hjärnan. I hjärtat. Det är svårt att vara glad. Skratta och le. Det tar emot. Och när jag väl skrattar eller ler så är det oftast krystat eller för att det blir för mycket. Trötthet. Absurt.
 
 
När allt är såhär är jag så otroligt tacksam över att jag har det jobbet jag har. Att jag har det liv jag har. Annars skulle jag gå under. Jag vill sköta mig själv och det gör jag nu.

 
Nej. Nu säger jag hejdå. Ta hand om er.
 
 
 



Some put their trust in a God.
Some put their money in the bank.
Some put their faith in the stars.
Some put their trust in the guitar.
 
 
All kärlek som någonsin existerat i detta kalla universum till dig Nicklas. Hoppas du finner frid vart du än är.
 
 
 

From behind.




Väntar på mamma över en kopp kaffe, härlig musik och lite filosofiska tankar medans jag stirrar ut över Jakobsdal. Människor. Alla sorter. Undra ifall de stirrar på mig lika mycket som jag gör på dem? När inte jag ser menar jag. Det är ju inte så att jag sitter här varje eviag minut och stirrar på de stackars individrna. Nej. Men alla måste ju titta in lite då och då. Till mig alltså. När de parkerar cykeln här utanför Eller när de bara går förbi med focus- samt systemetpåse i högsta hugg. Partey. Jag har öven undrat en del om den där gammla kvinnan pa andra sidan gatan på tredje våningen ser mig här nere sittandes i fönstret varje gång hon står i flera minuter i hennes balkongdörr och tittar ut över området. Tittar hon på mig? Eller tittar hon på något lite mer intressant? Som alla idioter som kör som biltjuvar här inne i vårt lilla område. Man kan ju nästan tro att de är ute efter lite spänning och köra över en barnvagn alternativt en hund. Eller varför inte hela familjen på samma gång?? Ja. Varför inte? I vilket fall har jag rätt bra koll på dem här ute. Nu gick tex grannen som fick avlida en av sina hundar häromveckan förbi.. Poor thing. I feel ya. Förut så hoppade jag runt här och gjorde lite beyonce-steg. Ja. Ni fattar. vad. jag. menar. Och där står en okänd människa och meckar med sin cykel utanför. DAMN tänkte jag högt och hoppade fort in i hallen. Gömde mig för pinsamheten. Så den stora frågan är. Har de lika bra koll på mig och mina danssteg i soffan som på golvet och framför spegeln. Ja. Man kan ju undra. Cykelstället är ju i vilket fall överknökat. Så det finns la bara ett svar på den lilla frågan. Och det konstaterda mina vänner igår. Fönstertittare. Uppenbara och diskreta sådanna.  Tackar tackar.
 
 
Ähhhhh. Nu rusa. tjarå.
 

M.







Bilder från Madrid när vi var där i somras. Och jag vet inte heller vad jag gör på näst sista bilden, typ påväg att springa fram och krama trädet eller nåt... Hade iof inte vart nåt konstigt...


Hej. Vart ett tag sedan jag var inne här... Ibland har man bara inte lust. Eller tid. Jag har liksom haft fullt upp med att leva mitt riktiga liv och inte ett liv framför datorn. Så den har fått vara avstängd nu i snart en vecka. Men idag jobbar jag. Vi var ju i Stockholm från i torsdags och vi åkte hem igår. Så najs har vi haft det. K har jobbat i globen och jag har hängt med syrran! Mysiga kvällar med Emelie och Viktor, fest i Köping, stros och öl på stan med mitt hjärta, mer öl, Vin, Sangaria och tapas på söder med Em och V. Har varit superkul att umgås med dem dessa dagar. Men nu är vi hemma igen. Men snart bär det av igen.
 
Är sjukligt trött idag. Eller jag vet inte om det är faktisk trötthet eller att jag bara är otaggad. Otaggad tror jag. Då blir jag trött.....
 
Vill bara koka te, tända ljus, höra hur det spöregnar ute, lägga mig i min stoora soffa och läsa min bok jag började med igår (förövrigt hade jag kokat te, tänt ljus, det regnade och jag låg nerbäddad i min soffa och läste.....) som är sjukt bra än så länge. Alla. Alltså. ALLA borde ta och läsa den.
 
 
Jaojao. Skit samma. Vi hörs.
 
 

/<3/




 
Jag hälsar hösten välkommen. Så härligt ju. Älskar mössor, halsdukar, handledsvärmare och varma gosiga kläder. Skönt att lägga shortsen underst i högen. Gött att klä på sig.
 
 
Ja. Är på jobbet och betar av. Idag kommer Emelie till Göteborg. Det är jag glad över.
 
 
KÄRLEK
 
 

"I always wondered why somebody did'nt do something about that, then I realized I AM SOMEBODY"




Boom 2012



I am somebody.



//B-SHIT//

Pics moi 1. fint i skog i Alvesta. 2. Världens sötaste Mica plockar blommor.


Hejsan hoppsan falleralleraaa

 
Okej har tvättat halva dagen. 8 maksiner men gick smidigt ändå. Gottigt. Sen blev det äggröra med megamycket chilli. Dock hade jag velat ha mera chilli änna. Vika. Sedan blev det en liten nostalgitrip í form av Coldplay. yeeey. Sjukt längesedan jag lyssnade på dem. Mjaaao vad bra de är va. Ikväll ska vi på någon form av fest. Ja. Det blir kul. Dock fick jag sånhära ääh... typ... panik över vad FAN jag ska ha mig? Brukar jag typ inte ha. Inte såhääär. Bara för att det är lite viktigare folk som jag ska socialisera mig i någon fom med. Ah. Då vill man ju också verka viktig liksom. Och kläderna är ju typ... Allt. Jao. Men vafan. Vad är det jag håller på med??? Inte ska en tjöck liten självgod kostym-körvgubbe med landningsbana få dömma mig. NICHT. Fattar ni era inskränkta smygrasister? Jao. Eh. Är typ sådära lite småsugen på att provocera. mmm-mm-mmmm. Alltid lika sköjj. Men nej,. Eller jo. Ellera ah vi får se. Skål på det. Klunk. Klunk. Egentligen vill jag bah dansa i sand med brända axlar och blåsa såpbubblor. Men det är ju bara lilla jeggg. "NU SAKTAR DU NER!!!!" "Nu åker vi" HÖ-HÖÖ-HÖ-HÖÖ. Snacka lite politik med de överviktiga pöjkarna ikväll då. Kommer bli trevligt. Faktiskt. Nu är jag seriös. Nej nu måste jag verkligen ta och saktna ner. Jag längtar till nyår. haha. Ja det gör jag. Om planerna går som de tänkt kommer det bli FEDT. Nej nu ska sminkfanet på. Förövrigt så har min tvilling flyttat till götet vilket jag är uberglad över. Nu fattas bara 1 !!!!! Så ha en ball måndag nu mina små sköjjare. Så hörs vi hörs vi när jag har lust. Tjobodobodooo.
 
 
 

RSS 2.0