We feel like...

 

Drar in till stan och rensar huvudet på mina tankar med att bli bombad av köphets bland butiker. Och storm i fejjan. Hej

 

 


Open landscapes.




 


111130


 

Gomorrrron!

 

 

Håll i hatten! Blå himel!! My gossshh. Trevlgt iaf. Nu kanske vintern orkar dra sig under noll. Vem vet. Vädret vi har haft de senaste... månaderna? Tråkigare väder får man fan leta efter.

 

Jajjaaaaa... jag laddar upp och förbereder mig inför denna dag med två koppar kaffe bredvid mig. Behövs. Och lite musik. Och en spark röva. Så ska nog fingrarna smattra och pennan glöda. Höhö. Serrrrri. Gott.


Hoppas ni har en gosig morron!

 

 


R.


 

 

Idag jobbar jag. Det går bra. Jag är glad att jag befinner mig inomhus. Fy satan.

 

 

 


B&W.



Hola hola.

 

Idag skuttade Krille upp vid halv 6-6. I dont remember. Drog till Jönköping med de andra och byggde ner på Dreamhack. Jag hoppade upp vid halv nio och skutta in i duschen och fixde lite hemma. Städade och fixade med blommor i köket :) Fint blev det! hehehehe.

 

Sen drog jag ner till kba och mötte upp mamma. Sen åkte vi hem och vi har bakat och massor. Lussebullar. Gött.

 

Nu ska jag göra en grej. Hej!

 

 


Dewsdrop.


Me noooooooooooowwwww mohaha

 


Taggad till max fan. SKÅÅL

 

 

NU: Låter som ALLTID ALLTID ALLTID gör mig glad. Dewsdrops - Vibrasphere !!!!!!!!!!!!


Ibland älskar jag att bara ha 1 granne!!! Som ändå aldrig bryr sig haha!!!!!!!!!!!! WOHO!

 

 

SHOOOBREEEE!!

 



"Go Yur Own Way"





Coool som fan!!! Stevie Nicks i Fleetwood Mac.
Ge mig skorna. Ska ha ett par. Leta Second hand
...

 

 

Sitter i min stora fina soffa och lyssnar på massa musik. Bra musik. Så najs.

Har städat. Dammsugit och massor av annat.. Schööönt.

 

 

Iaf. Jag lyssnar bla på Eddie Vedder och Fleetwood Mac just nu... Förut var det Eminen (en liten nostalgitrip), Digicult, Band of horses, Skid Row, Glitch Mob och Norah Jones. Och massa annat såklart ...En fin blandning av bra musik. Haha.

 

 

Jaja. Ni bah "VÄNTA VÄNTA!! Ska bara hämta anteckningsblock!!!"



Nu ska jag börja tagga. Eller vafan är rätt taggad alltså. Hur kan man inte bli det av denna musiken1?!?
Jobbet har strulat sig för K idag... Så det blir långvarigt ikväll med. Kul... Jaja. Tur att jag kan ha kul när jag är själv då ;)

 

 

 


Leave it to me as I find a way to be. Consider me a satellite, forever orbiting. I knew all the rules, but the rules did not know me. Guaranteed.

Repris.


 

Guaranteed.

 


Unfuck My World (?)




Hej lördag. Sitter fortfarande i sängen. Hm. Måste komma igång. Men i min takt ;) Jag ska städa lite idag. Inte stökigt eller så men vill bara få det extra fint inför imorgon. Första advent. Men det behöver jag väl inte säga. Kaffe dricks flitigt denna morgon. Behövs. Gott. Sen kanske jag ska ta en liten prommis ner på stan.  Bra glo människor och röra på benen. Få luft.

 

Jag tror kvällen kommer att bli bra. Både jag och K är rätt slut i huvudet och, iaf Kristoffer, i kroppen efter denna vecka. Men vi ska allt komma iväg på ett par roliga saker. Kommer bli najs.

 

 

 

 

 


Galet bah.


 

Hur bra är inte Moa Lignell!?!?!?! Helt galet. Galet. Så jävla galet att Anna Magnusson vill se henne när hon kommer till GÖÖÖÖteborg!!!!!!! Home town baby!!!!! HAHA. SERIÖST! Jag vill typ! Sötaste tjejen ever med grymmaste stilen och snyggaste rösten. Klockren brud helt enkelt.
Den som klipper hennes dreads dör. Punkt.


Längtar efter Krille. Han jobbar. Och jobbar. Och jobbar lite mer. Sen jobbar han lite till när han kommer hem. Och när vi sover... I vilket fall. Jag saknar honom. När man sitter här helt ensam i sin säng en fredagkväll. Blä. Mitt huvud sprängs. Och jag vil bara under täcket. HEJSVEJS.

 

(Med tanke på inlägget nedan:  ja, jag vet - svär grymt mycket när jag är upprörd. Sorry for that.
Men står för mina ord)



"Idiocracy"





Ja... nya shorts. H&M

 

Jag är hemma nu. Har varit på stan hela dagen nästan. Först med Amanda sedan med mamma och moster en snabbis. Sen hem till mosters nya lägenhet. Och sedan mer spring på stan. Är helt slut. Har burit runt på min dator och en massa annat. Har jätteont i huvudet nu. Inte spänningshuvudvärk som jag brukar ha utan mer vanlig huvudvärk. Skeetjobbigt. Har nog druckit för lite. Jaja.

 

Ligger i sängen nu och glor tv. Förut när jag zappa genom kanalerna (alla vi har, och vi har typ 8 stycken) så var det först någon dålig jävla amerikansk komedi. Sen Amerikas funniest...blablblabla. Sen nästa kanal såndär dålig amerikansk bantningsprogram. Och sen på TV4 Sport så visar de brittisk jävla tjuv & polis. PÅ TV 4 SPORT???? När i hela jävla friden blev det en sport att jaga fyllon som kör fort??!?! Finns ingen programidé jag hatar mer. Eller jo... det som kommer på nästa kanal. TV10. Eller vafan den heter. WRESTLING (amerikansk what else????) Jag garvade och grät på samma gång. Shitt. Finns INGET MER IQ-BEFRIAT TVPROGRAM/UNDERHÅLLNING EXISTERANDE I DENNA KORKADE MÄNNISKOVÄRLD. FYFAN.

Vad hände med svenska bra program?
Varför fan ska vi "importera" tv med så sjuk låg standard? VARFÖR? Finns absolut inget bra argument för det. Lets go "Idiocracy"!!!! ("Idiotrepubliken", IMDb:s egna översättning, för övrigt världens bästa komedifilm) Alltså helt seriöst. De kör liksom den där låten som dom har i filmen "Charlies angels" i bakgrunden när de feta poliserna jagar någon stökig kille i truckerkeps. HAHAHA!!!!


Jaja. Det är la bara lilla jag som tänker så (nooot)

 

Men tänk på den här då:
Vad har Wrestling och USA:s president och presidentkandidater gemensamt ?

Det kan bli kvällens funderare för er som gillar kanal5 och NRJ. Hejdå.

 

 


Mornin.



 

God morgon.


Jag älskar att vakna upp i Onsala. Känner mig alltid så lugn här. och mysig. hehe. Sitter och kollar på Gomorron Sverige och dricker kaffe. Ska ta och hoppa in i duschen för snart bär det in mot stan igen. Fredag. Najs som fän. Men ja.... blåsigt är det. Inte mysigatse vädret direkt. Men jag är glad ändåååååå! :D

 

Nu hopp in i duschen!

 

 


Brudar.









Alla gillar brudar.

 

Har smällt i mig lite mat nu. Indiskt. Vi är nere i Onsala och myser. Elin är också här. Det är hon inte så ofta längre ;)

 

Nu äter vi frukt och dricker kaffe. Myser ner oss i soffan!

 

 


Walk.



kängor - KK by KOAH. 

 

 

Snyggaste kängorna ever! (dock ingen rätvis bild ;) )

 




II



sugerhighandlovestoned

 

 

Det var bara det.

 



Wooooppp!!



Me today



Nu måste jag skynda mig!!! Fick helt plötsligt lite brottom!

 

Hehe. Såå... Hejdå!!

 

 


Everyone I come across, in cages they bought. They think of me and my wandering, but I'm never what they thought. I've got my indignation, but I'm pure in all my thoughts. I'M ALIVE...




 


Hej alla människor där ute. Hoppas att ni är lyckliga och sånt. Varför kasta bort livet med att vara olycklig? En sak jag kommit underfund med i alla fall. Trevligt när man förstår att all denna energi som går åt till att vara bekymrad. Deppig. Den kan man leva livet med istället. Livet. Ja. Härligt va?

 

 

Snart kommer min man hem. Han slavar runt. Men nu är han på väg hem. Min busunge!

 


Gokväll folks och skål!!

 

 



Gonna rise up, burning black holes in dark memories. Gonna rise up, turning mistakes into gold


 

 

Mornin. Eller ja. Jag steg upp innan 8. Men ändå. Vissa av er kanske vakna precis. Hej!

 

Solen verkar inte stiga up här. Sjukt mörkt ute. Men det är rätt mysigt. Iaf när man sitter inne. Såhär. Det har varit mysgrått i typ två månader nu. Haha. Vad händer? Var är kylan? :) Jaja. Jag orkar inte oroa mig som säkert vissa gör. Varför liksom? Onödig energi till inget.



Känner mig så peppad inombords. Det är en skön känsla. Peppad på ett konstigt sätt.

 



Love!

 



K.


 



Vill ha honom här. Min man.

 

 


Random people.















pics - all over


Ensueno - Morning mix - Vibrasphere

 

 

Låten. Sett live. På Ozora. Något av det bästa jag vart med om. Lyssna på den. Gör det bara.

 



"Fuzzy vibes"



On Koh Phangan, Koh Tao, jan 11

 

Fuzzy vibes - Vibrasphere. Right now.

 



"Smoked glass and chrome"


Anna badar!!!!

Hejhopp!

 

Idag är jag ledig och tog jag sovmorgon. Finaste Amanda kom hit vid halv 12! Vi tjööötade en maaassor!! Åt lunch och hade amanda- och anna-time. Väldigt trevligt och mysigt! Och behövligt!! :D

 

Nu sitter jag i min giant fotölj och lyssnar på Ott. Mysigt. Men fryser så, så funderar på att hoppa i badet. Min mobil är sönder så jag är lite utfryst från det sociala just nu. Så kan lika gärna isolera mig lite mer. En kaffe i badet och en bok kanske  (heheh ;) ) Ja det ska jag göra. Behöver det.

 

Hoppas ni har en bra tisdag! Det har jag! :)

 

 


Flummm.


Man blir så glad i kroppen av en sådan bild

 

 

Hihi. Ttittade igenom massa bilder från sommaren och sånt och hittade det här. Hahha. Fyfan vilken ball festival det där är. Full Anna och en massa galna berlinare och Krille självklart på en (från början, innan vi slår oss ner) öde ö med masssorr av flummmusik!! haha.  Helt underbart.

 

 

Vi jobbar fortfarande. Eller jag har tagit ett break. Men K jobbar. Men vi ska nog dra oss hemåt snart. Handla sen hem och laga goooo mat sen myspys!! :)

 


Haj!

 

 


Inget spec.

 

Vi är ute och far med bilen på möten och lite annat. Nu ska vi iväg igen.... Gött att bara åka med K och glo ut ut fönstret och snacka skit typ. haha. Gott är det.

 

Längtar dock hem. Men vi har det najs tillsammans. Alltid. Men gud vad jag ska mysa ner mig ikväll. Det väntas en hård vecka framför oss. Så det kommer bli tufft för K. Därför ska jag ta extra bra hand om min man ikväll.

 

 

SHOOBREE

 


Hare.

 

Hola

 

Måndagar. Fy. Inte en rolig dag. Men känner mig hyffsat glad ändå. Saknar då vi brukade vara lediga på månadagarna. Det är vi sällan längre. Har inte tid med det. Jaja. Det är bra.

 

Har inget roligt att skriva.......

Detta väder. Det är mysko. De pratade ju om på nyheterna att folk odlar lök och jordgubbar och allt var det var. Ja bah yeah right. Ähm. Så när jag var nere i Onsala så gick vi till affärn och då såg vi jättemycket nya skott på vissa träd. Alltså jättemycket. Sen såg vi några olika blommor på olika ställen, små söta blåa fina blommor växte upp ur den ruttna marken. Jädrans wierd alltså. I november liksom? Ja. Mysko. Tänkte bara säga det. Med tanke på detta urtråkiga väder vi har i götet idag.

 

HARE GÖÖTT HAJ

 


Hej.


Mica och jag

 

Är nere i Onsala. Har varit det hela helgen. Vi har passat barnen. John och Mica. Så mysiga är dem, och busiga!

 

Snart ska vi till Tjolöholm allhopa. Mysigt. Sen ikväll ska jag och Krille gå ut och äta middag sedan blir det bio. Och alla fattar nog vilken. Ja precis. HEHE. Nu ska vi äta pankakor!!!



Skitnack.


Gdansk

 

Hejsan hejsan.

 

Sitter på kontoret och jobbar. Känner mig hyffsat pepp. Dock drar ju vädret ner än. Känner en lite smått avundsjuka i hela mig. Igår morse flydde både min storasyster Linda och hennes man Henrik, och Kristoffers far Sveriges gränser och drog till New York respektive Thailand. Hejhej hejdå! Ha så trevligt. Och så är Majsan i Malysia. Ähm. Tror jag? Och bästaste Elin drar till Costa Rica i januari. Och Janne och Nuri till Thailand, också i januari

 

Jaja inte sura. Jag har redan vart i Thailand tre gånger. Och i Malaysia. Och i Singapore. Och på Bali. Och runt om i Thailand. Jag känner mig inte stressad. Dessutom ser man ju på facebook att halva gamla Kungsbacka befinner sig i Thailand nu. (den obligatoriska Thailandresan, känns det som) Och gör mobiluppladdningar direkt från ""någon fest"" (gött precis därför människan i fråga drog ut och reste??, komma bort, se nya världar, för att göra mobiluppladdningar på facebook. Skryta lite bah. Och glömma att leva där och då. Hade människan så jävla ball att han/hon hade tid att ställa sig och lägga upp detta på facebook? Fy satan vad intressant tycker jag haha) Så. Ja. Vad ska jag säga. Är rätt lycklig över att jag drog dit och reste runt ett tag två ½ år innan alla gör det nu. Skulle liksom inte vilja springa på någon på Singpores gator bara sådär. Inte så ball kanske. Då kunde jag ju lika gärna stannat hemma tänker jag. Och så var det ju grymt najs att vara där nere under lågsäsong. Inte ett enda fult, bekant ansikte. Så grymt. HEHE.
Ni bah hatar mig ja bah skitsamma. Länge leve facebook!

 

 

Men. Inte så att det är fel att resa i Thailand. Grymt ju. Under lågsäsong. Som sagt. Förstå mig rätt.

 

 

Men. Nej. Nästa gång blir det österut. Så taggade är vi. Då ser ni oss inte på ett tag.

 

 


None of these bitches can fade me.


 

 

 


Min hane.






me & K i lördags

 

Buhuuu vad jag fryser.

Idag har jag tvättat hela dagen. Från 8.30 till 15.30. Najs som tusan. Och efter det har jag städat hela lägenheten. Najs! Det blev 11 tvättar eller 12? Hmm.. Nu väntar jag bara på att Krille ska ringa. Så ska jag hoppa i träningskläderna sen ska vi cykla till gymmet. Tyvärr är jag mer sugen på att dra ner på stan och dricka öl. Mer sånt. Vi var mer än grymma på det förut! Men nu det senaste har vi varit så slut efter jobbet på dagarna så det har liksom inte blivit riktigt lika mycket. JAJA WHAT EVEREEEER. Nej till gymmet och köttaa bah.

 

Drömmar och sånt. Det har man ju. Och jag är mästaren på att dagdrömma. Åh.
Så .  Mycket .  Vi .  Ska .  Göra .  !!!!.

 


Hejdå. Hej.

 


Hey.



 

Igår hade vi en väldigt trevlig kväll med förfest hos oss med några vänner sedan drog vi vidare till en fest vid Stenaline. Typ. I ett gammalt hus. Där dansade vi disco. Det var grymt.

 

Jag sitter som ett mongo i soffan nu. Vi har glott film hela dan. Latisdagen. Ibland behövs det!  Imrgon blir det jobb. Men nu ska vi fortsätta att myyyyysa. Massa ljus och en bra film/dokumentärfilm!

 

Hoppas ni hade en ball lördag!

 

(Grattis pappi ♥ )



It sucks to be you right now!!!!!!!!!!


nununu

 

Hola hola hola!!

 


Sitter i soffan. Är inne på min tredje drink. Ni som känner eller kände mig vet hur bra jag är på det där med drinkar. Japp. Här har ni mästaren. Fo eva n eva !! Fo-eva-eva!! Lyssnar på såååå bra musik. Nästan så att jag skulle börja med en musik-blogg som bah (!!!) langa massa goa låtar!!!!! Bästa musiken. Seriöst. Och de bästa videosarna på projjjjen.  Eller ja. På duken såklart. Men det fatta niii! MUMMA.

 

 

Jejeje. Ikväll ska jag och hanen min dra ut och käka. Föööör länge sedan vi var på det stället.. Åh minnen!! Sen vet jag inte vart vi tar vägen. Han jobbar som vanligt imorgon. Och förra fredag var han som sagt fortfaramde full vid 12 på dagen. Han vill inte gärna göra om det. Är det bara jag som glömmer bort under nattens gång hur JÄVLA bakis man blir? Jag bah NÄÄÄÄ nu kÖÖÖÖr viiii!!!!!! Liksom? Tror någonstanns att jag inte längre mår dåligt dagen efter. ("Jag är ung och frisk pallar aaaaaallt") Och blivit helt magiskt befriad från - Bakfyllan -. Vad är det liksom? Och nästa dag är man nykterist tydligen.  I ett halvt dygn. Sen är man där igen. Full och i förnekelse. Men på festival är man ständigt full. Man låter inte bakfyllan komma. Det gillar jag. heheehe., Ja som sagt.- Vi får se vart vi hamnar ikväll. Först MAT! Sen fylla!!!! BAKFYLLA FOR LIFE!!!!

 

 

SKÅL FÖR MIG HEJ!

 

 


11 / 11 / 11

 

(undra hur många som har den rubriken idag ;) mohaha. Cant blame them!)

 

JAAAA!!!..... Vill bara önska er en GRRRYYYM FREDAG!!!!

 

 

 

ÄLSKA MER!!!!!!!!!






Överkokt.

 

Har typ inget att skriva förutom att jag inte har något att skriva. Eller kanske nåt...

 

Död i hjärnan. Överkokt som sagt. Japp. Hungrig blev jag med. Fick falafel till lunch. Japp.
Tänkte träna men min Kristoffer är ännu mer överkokt i härnan än mig. Orkar inte. Jädrans kolsvart ute alltså. Allt jag ser när jag tittar ut är en rätt grym spegelbild av mig själv. Alltså inte jag själv som är grym (eller jo) utan jag menar att spegeln är bra. För att det är kolsvart ute. Ja ni med hjärna fattar. Men hur många av er har hjärna? Hm. höhö. Haha. """"Jag dör lite"""" Död åt det. Japp. MÖÖÖÖÖÖH. Vi kollar på flybiljetter (nej glömde inte ett g) Vi tänkte fly iväg. Någonstanns. Åt öst tänkte vi. Japp det tänkte vi. Och vi tänker ofta.

 

Alltså. Det är en sak jag stör mig på. Haha. som jag såg på vårt älskade och hatade facebook (hatade) ja det var en vän till mig. Vän och vän? Ähm? Ja. Iaf. Vi har kännt varann. La upp en bild. Och jag vet inte om jag ska skjuta mig själv eller honom. Ibland (nej varje dag) undrar man alltså. Jädrans mycket med. Undrar man. Om hur människor är funtade där uppe. Jag tycker vad jag vill. Ni tycker vad ni vill. Han gör vad han vill. Men detta jag tyckte var smått IQ-befriat är han absolut absolut inte ensam om. Bara en på 30 000 människor i månaden. Eller mer. Japp. Orka Anna. Japp . Mölar bah. BAH! JAG BAH! SHiiit. Tog av mig glasögonen (japp jag har glasögon, det visste ni inte. Ni vet inte mycket om mig ni) och allt blev liksom suddigt haha! Sjukt ball. Eller inte.

 

Musik är bra. Peace.

 


 


Jättegärna tack.

 

Inget fel på mitt kontor MEN skulle ju inte direkt tacka nej till det där.

 

 

 

Idag har saker hänt som gjort mig upprörd. Tråkigt. Jävligt tråkigt. Men jag orkar inte bry mig helt ärligt.

 

 


What goes around comes back around......


 

 


Got kicked in the head. So I started a fight. Cause I knew I was right.



Secret Island. Ja. Där spårade det. Och gissa med vem? Jo. En i Idoljuryn. HejHej.

 

 

Ja. Rubrik.

 

 

Nu lunch med mina grabbar.

 

 


Rubriken ja.

Blablablablabla....

 

 

The Glitch Mob i öööonen!!! Mörkt ute. Lördag. Vad göra? Hmmm...  Sluta jobba som alla andra och...... ÖL!

 


TAPAS!

 

 


Burn.




 

Någon gång inom en snar framtid kommer jag och mina älskade att befinna oss där i öknen. På den där festivalen. Ha!!!!! fy satan vad ball. Youtuba Burning man folk. My gosh.

 

 

Ja. I förrgår hade vi fest på Peacock. Hejdå drink för Majsan och två andra brudar.  Mycket mycket mycket trevligt. Jag och K vart kvar sist av alla. Och Majsan då. Ja till stägning. Inte vad vi planerade men.... hehe. Vi bara satt och tjöööööötade i fyra timmar efter alla andra hade gott. Så sjukt najs. Vi mådde som vi förtjänade dagen efteråt. Ja alltså igår då. FATTAR INTE hur Krille kom upp kl 8 igår. Herrejösses. Sovit 2-3 timmar bara. Men det gjorde han. Men han var ju redigt full ända fram till 12. HAHHA. kl 14 lyckades jag palla mig ner på stan och fika med mamma och sen blev det bio! Mysigt!! Och eftersom jag aldrig kom till jobbet igår som planerat får jag sota för det idag. Ja. Jag sitter på kontoret. Men vafan!!! GRYMT ROLIGT HADE VI!!!

 

Skål för spontan fyllenätter. Bästa. Men DÖD åt bakfylla!

 

 

PEACE FOLK!!!

 


Need.



 

Ja. Har rätt stor längtan efter att få komma bort en stund. Med min man. Bara jag och han. Det var ett jädra tag sedan. På en semester alltså. Snart ett år sedan? Sjukt. Vi har ju bara åkt med massa annat folk. Så vi behöver tid bara för oss. LÄNGTA! Sååååå.... En festival hade inte suttit helt fel. Hehehe.

 

Jobba. Skål med kaffe!!!

 

 


Boom.



googlat

 

 

Yes. Igårkväll köpte vi biljetterna. Nästa sommar drar vi!!!!! SÅ SJUKT SJUKT SJUKT KUL!!

 

 

BOOM FESTIVAL.

 




Yeah. Bring some

 

Var på möte imorse. Det går bra nu!!! :D Känns gooott.

 

Nu är jag väldigt uppe i varv och känner att jag har koll på allt jobb! Börjar bli liiiite stressigt men det går bra!!!

 

Ikväll blir det iväg på middag. Ska bli riktigt trevligt!!

 

Igår tränade vi. Och ja. Det känns idag. Sjukt najs. Min rygg och mage. Hehe. Men jag ÄLSKAR det.

Herregud vad jag saknar hur jag tränade när jag var yngre. Varje dag. Med idrotten i skolan. Sheeet. Man pallade ju allt. Två träningspass på 2 ½ på en dag. Ja och plus idrotten ibland då. Ja ni fattar. Stark var man. Konditionen var ju hyffsat (haha bäst) bra.... I'll be there!!!!

 

 

YEYEYYE HARE!

 

 


RSS 2.0