/////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////



Spettsbrallorna!!!!! Ähm? Vad hände med den deppiga minen? Usch. AHAHA

 

 

Hola tapas. Jag och K är inne och jobbar.

 

I lördgas drog vi till Köping. Det blev en grym natt. Emelie blev utelåst. Hon och en annan kille. De gick runt och dampade i korridoren. Alla hade deckat så tungt så ingen öppnade när de gjorde karatesparkar på alla dörrarna!! Haha. Hon Fick sova med två andra killar. Det var kul. Fan vad det alltid blir så sjukt kul där uppe! Massor av folk från sthlm och några från gbg bara spårar tillsammans med masssssoor av Köpingbor. Sjukt kul kombo. Eller va tusan man ska kalla det.

 

Fy satan vad oinspirerande väder det är idag. Eller mysgrått. Faktiskt. Rätt mysigt att sitta och jobba. Sen blir det till gymmet och kööööööttttaa!!!!! Hö! Taggad. Äh ja. Fisk fisk!

 

 


FFS.


right now

 

Men herre min jävla gud vad sinnesjukt jävla grym Amanda F är! GOOOOOOOOOOOOOOOSSSSSSHHH!!!!!!

 

Ja. Öl. Drinkar och packa. Mig själv i sällskap. HAHAHA tänkte precis säga det. Som bagge sa det. Nyp mig ffs.

 

Imorgon far vi norrut. För att spåra ännu än gång.




For the Halloween....




 

Ja. Så skulle jag vilja se ut. Den där BHn är ju klockren! Och så tyllkjol såklart. Jag har tre stycken jag. En krämvit, en kritvit och en svart! Najs. Och så paljetter och glittersmink! WIIIE! Om man ändå skulle på en halloweenfest. Men icke.......

 

 

Kul väder och så! Kaffe och jobb. Och discodunk på hög volym på lagret!!!!  Nu kör vi!! I eftermiddag ska jag på mässa! Tja!

 

 

PSPSPSPSPSPSPSPSPS. Anledningen till att jag inte klipper mig!!! BILD NR 3. Fuck off vad snyggt hår.




They say....


 

Jag är hemma. Jag har tänt massor av ljus, dricker öl och satt på grym musik.  Hög musik. Annat finns inte. Tack vare vår grymma underbara tant till granne. Thank god (or naaaat) for that. För tanten som aldrig klagar menar jag. Annars hade jag flyttat ut. Ifall hon hade klagat alltså. Snälltanten. Men hon springer med klackar på i lägenheten kl tre på natten. Ja då ska ni veta att hon är vår enda granne och hon bor här ovanför. Hon springer runt och härjar (i klackar) på konstiga tider.  Ingen relation. Inga barn. Vi har bara hört henne knulla en gång. EN GÅNG. WHAT? Ja. Vi drar slutsatsen - Att hon jobbar med kärlek. Ja. Kriminell kärlek alltså. Hon får enough på jobbet.... och så ser hon hyffsat smidig ut ockå tanten som inte är över 45.... Ja. Som sagt. Slutsatsen.  Men i vilket fall ska ni veta att ifall inte snälltanten som jobbar med att älska kriminellt hade varit så bussig att låta mig spela vilken   jävla   musik   jag   vill och hur   jävla   högt   jag   vill så hade jag sprungit min väg. Flytt. Och aldrig kommit tillbaka.


 

Life is life sägs det och min tvilling kommer snart. SKÅL!!!!

 

 

 


Det är lätt att se glad ut....


Anna år 07/08



Jag känner mig arg. Sur. Ledsen. Äcklad. Liten. Frustrerad. Men mest av allt trött. Fuck off allt som finns. Jag har ingen lust till nåt.



Hej då.



,.,





Mysigaste stället! Gdansk

 

 

Hittade nagelack i Polen. De var glittriga. Väldigt fina. Där hade jag testat de på två naglar.

 

Jag har ont i min mage. Eller det gör ont när jag andas i övre "magdelen" under bröstet. Gjort hela dagen, vaknade med det. Blev värre efter att jag ätit lunch. Jag behöver en helkroppsröntgen. Det är alltid, ALLTID något fel på mig.  Jag pallar inte det mer. Död åt smärta!!!!!!

 


Surprise.




 

I lördags när jag stod och sminkade mig öppnas dörren och det var Kristoffer som hade slutat jobbet. Vid två. Inte normalt för honom. Nej. Hmmmmm.... Ja. Och han blev väldigt bekymrad först över att jag skulle träffa Amanda, men sen vart det "perfekt". Hmmm... Så vi åkte ner på stan jag och Amanda, käkade, drack öl på Irländsk pup. Så kom han och plockade upp mig. Han hade någon slags överraskning. Jag är ju inte dum liksom... Så börjar han köra mot Hisingen.... HMMMM. Varför dit av ALLA ställen? Jaa...

 

 

Sen så landade vi vid Sankt Jörgen Park Resort. Jag dör. Vi gick upp på rummet, vilket "råkade" vara Juniorsviten och drack öl. Sen blev det ner i det helt underbara spat i ett par timmar. Sedan en jättegod middag med väldigt fint vin! Så underbar. Sen dagen efter blev det godaste frukosten och ännu mer spa!!! Vi låg ute i solen i den uppvärmda poolen och bara var. Min man är den bästa. Så ni vet. Ååååhhh!!! Så bortskämd blev jag. Han är rätt grym på det här med att överraska mig.... Han tyckte ju självklart att det var perfekt att jag gick ner på stan, så att han kunde packa alla grejer ;) Haha. Så söt!!

 

 

<3





Höstfika.



I Gdansk på vårt favoritställe

 


Nu ska jag ta mig i kragen och hoppa in i duschen. Världens lataste idag. Usch. Jaja. Vädret tillåter. Eller hur? Ingen ångest här inte. Man måste få lata sig ibland. Göra en stor go kaffe till sig själv och glo på mysig tv. Faktiskt.

 

Men nu in i duschen sen vandra ner mot stan! För Amanda kommer in och vi ska fika och strosa! :D

 

 


Såhär fint väder har vi inte götet idag nej.

 

 

Påväg mot Polen.

 

 


Black Velvet.

 

 

Sitter i sängen och glor på Adam Live. Haha. Har sminkat mig och har knäckt en öl! Gooott.. Väntarbpå Krille, han skulle försöka sluta i normal tid. Haha nu kom han!! Precis när jag skrev det. haha. Ball.

 

Då var det väl bara att hoppa i kläderna då. Jag var liksom förberedd på att han skulle komma 8 typ. Hehe... Så detta var najs. Haha. Vi tänkte dra ut och käka någonstanns. vart vet jag inte. Hoppas ni får en go fredag :D!


Gdansk/Öl/Te





Jag har varit hemma och städat hela dagen! Najs. Men är inte klar ännu.. Jag är på riktigt städarhumör.... Knas!

 

I Gdansk, första dagen, satte vi oss på ett mysigt ställe. De andra drack öl, men jag te. Med tanke på ur min mage mådde haha!!

 

Fredag... FAAAAAN vad tiden går foooooort. För fort!!


Your crime is time.




source

 

Kanske lite inspiration inför Halloween??

 

 

Ja. Nu var det ett tag sedan.... Precis efter att jag bloggade i fredags så fick jag en fruktansvärd magkatarr. Det var den sjukaste magkattar jag någonsin haft och då har jag haft några......... Sen lagom till själva utrustningen i Idol så spydde jag första gången. Sen följde väl 12 stycken efter det. Och så andra vägen förståss.... Ja ni fattar tror jag. Men HERREJÄVLAR vad ONT jag hade i magen!!!!!!!!!!!!!!!!! Fyfan. Värsta eveer (eller inte, vart med om värre saker. Blindtarm, körtelfeber) Jag sov med mamma, tog pappas plats och så fick hon ta hand om mig hela natten. Bästa! Och VET NI VAD? Jo. Jag åkte på minisemester till Polen dagen efter. Dagen efter. Fattar ni? Jag var som ett vrak!!!!! Fyfan. Det där var 3:e gången jag blivit sjuk dagen innan eller två dagar innan jag ska iväg någonstanns. Två gånger har jag blivit magsjuk. Stört? Ja. Varför mig hela tiden? Jag har världens sämsta mage. Pallar inget. Jag blir alltid dålig. Varje gång jag reser. Det är lite tröttsamt.

 

 

Vi var i Polen iaf. Jag, Kristoffer och Henriette. Kristoffers mamma :) Det var uuuurmysigt! Men väldigt kallt. Vi var i Gdansk. Väldigt vackert!! Ska lägga upp lite bilder från det.

 

 

Nu jobbar jag. Känns gött. Idag fyller min farfar år så vi ska hem till honom och fira ikväll :D

 

 

 


Hej gokväll




Halu. Är trött som bara den. Varfö vet jag inte riktigt. Sov inte jättebra inatt. Vakna tidigt.... ja.  Spänner huvudet och käkarna till bristningsgränsen. Äh... måste få hjälp igen.

 

Jag Emelie och mamma drog in till stan imorse och gick upp till vår storasyster Linda på hennes kontor. Hängde där i flera timmar. Käkade lunch, indiskt. Mums!  Nu myser jag och mamma. Vi ska la laga mat om en stund. Sen ska vi glo på någon film eller något. Eller kanske Idol! Ja ni läste rätt! Anna ska kolla på Idol!! Som jag iår tycker påminner om Småstjärnorna. Hahaha. Jag dör.

 

Sen ska jag visa vem jag hängde med idag på kontoret. En riktig söt liten sak!

Ha en go kväll!

 


:D


Jag sist vi var uppe i sthlm hos Em och V

Har gjort mig iordning. Ska rusa ner på stan. Först hälsa på Krille och de andra och se hur det går för dem. De bygger vid Storan. Sen direkt till Centralen för att möta upp Emelie som kommer med tåget från Sthlm!! Sen drar vi ner till Kba och sen ner mot Varberg för tandläkarbesök sen blir det en sväng förbi Ullared! Vi ska köpa folie, disktrsor och sjöljmedel!!! Woho! Och stearinljus! Sen blir det tjejkväll!! Jag, Emelie, Elin och mamma! :D :D

 

Ha en fin dag!


Take me there.





pants+wide leg+lace




så ser de ut i formen

 

Mina underbara byxor. Helt i spetts. Så grymma är dem. Från H&M (!!!)

 

Jobbar. Har en sån huvudvärk va!! Usch.. Mm.... Nu gav Krille mig en konstig frukt. Cool. En blandning mellan ett äpple och ett päron, albino-frukt

 

Igår var vi lediga det var skönt. Ikväll blir det fotboll.

 



A nice little place.



Ozora såklart. 2010

 

Sitter i soffan under en filt. Kristoffer myser i vår stora liggfåtölj. Han jobbar lite. Jag tittar på gamla bilder. Från Ozora. Vi har tänt jättemycket ljus och rökelse. Och spelar Otts nya album. plus en öl. Riktigt bra. Kan knappt bli mysigare.

 

Har varit på kalas idag. Min fina fina fina älskade brorsdotter Nellie fyllde 8 år den 6:e så vi firade henne. Och vi cyklade dit. I motvind. Men det vad najs.

 

Igår gick vi ut i alla fall. Vi gick och åt middag på Masala på Berzelii. Stammisarna. Drack öl och hade det mysigt. Skönt att tagit det hyffsat lugnt hela helgen. Behövdes.

 

 

Nej nu ska jag ta och verkligen mysa ner mig!!! Skål :)

 





11/10/08



Cyklar ner på stan dricker öl med K. Hare gott.

 

 

Updateupdate. Nej. Tydligen inte. Nej.

 




Bom Bom.




Nya strumpisar. Förra fredagen.

 


Ja. Hej.

 

Sitter på kontoret. De har borrat som in i hela morgonen här bredvid. Kul. Nej. Jaja. Skit samma. Orka klaga. Fredag idag då. Det är kul. Dock ska jag ta det lugnt hela helgen har jag liksom i förhand bestämt. Men något lockande dyker säkert upp. Men är sugen på en riktigt lugn helg. Känner mig schleten. Skit samma. Trökmåns. Måste sträcka på mig annars kommer jag se ut som en grottmänniska inom 2 år eller något. Inte vackert. Ont gör det med. Men brillorna är på i alla fall. Och kaffet kallt. Haha. MEN! Håll i hatten! (ähm... bokstavligen talat) solen skiner!!! Jippie. Eller nej det gör den inte alls. Gjorde nyss. Kämpa på!

 

Vad händer och fötter? Känner mig pepp. Nu är det bestämt vart vi far i vinter. Inte alls det som vi hade tänkt oss men detta kommer bli grymt kul!! Kanske drar vi någon annan stanns också. Det är tanken!

 

 

Och nästa helg drar vi några dagar från Sverige! Kommer bli hur najs som helst.

 

 

Och förhoppningsvis så drar vi också på samma resa som vi gjorde förra hösten.... Vilket var en störd liten resa det där. HAHAH. Men vi får se! Hoppas!

 

 

Jajja. Måste jobba på lite. Fredag! Bom Bom Bom!! Everybody say WEEHÅÅÅÅOOO!!!!

 

 


Klementin.


me

 

Fick en klementin dumpad på mitt skrivbord. Den där lukten. Den där smaken. Den för mig tillbaka till lågstadiet och mellanstadiet. Den där åldern. 8-11. Härlig tid fylld av bus. SKRATT. Fotboll. Fotboll. Fotboll. Gud vad jag kan sakna de där skratten om lektionerna. Jag och Camilla. Stört vad vi skrattade. Jag vill aldrig bli stor när jag tänker på den tiden. Sen kom en till härlig tid. Fjortisåldern. Helt underbar ju. Det där året som 14.

 

Men nu är jag här. Snart 20 hela år. Vuxen. Och herregud vad mycket jag har hunnit med de här åren sen 14. Och jag har aldrig varit lyckligare. Men det är något med den där klementinen. Lika god som på den tiden. Jag åt en, nästan varje dag, i skolan. Och idag skänker den en liten bit av barndomen till mig för någon minut.

 

Kul att läsa? Inte? Det skiter jag i :)

 

Hej!

 

 


I like...



source unknown

 

 

Fint. Jag gillar glitter. Paljetter. Guld. Och silver. Och ringar. Stora ringar.

 

 


Elva tio nollfyra





Spell

 

 

Ja. Fy satan vilka vackra foton.... Spell. Bra grejer.

 

Helgen var bra.. Jag botade min lördagsbakfylla jag fick från den ovanligt trevliga fredagen med mer öl och sånt. Gick ut och dansade rejv till kl cikus 5. Majsan hakade glatt på. Fan vad kul... Sen vart vi trötta på lördagen jag och min man. Det blir så när man har fri bar. Goa vänner. Och grym musik. Vi missade storasysters kalas. Rötet av oss. Men varför skapade den påhittade gud söndagen egentligen??? Jo. För att få ligga bakis. Eller. Vafan. Vad vet jag. MER ickebakis söndagar också. För då känner man sig fän som en gud bland alla bakismänniskor. Men ändå. Vem tackar nej till ett bra rejv med en bakisdag på köpet??? Inte jag.

 

Nu jobbar jag. Trevligt värre. Faktiskt. Igår var vi lediga. Vi drog till Ikea och shoppade grejer till kontoret. Sen gymmade vi, jag, Krille och Janne. Så gött var det!!! Sen kokade vi ihop middag hos oss och kollade Kvarteret Skatan. Bästa skiten. PAX Gunilla!!!

 

 

Jobba. Dricka kaffe. Och vänja mig vid mina nya brillor!!! :D (första glas ever, arbetsglasögon)

 

 

Haj!

 


Bushus.

Hola.

 

Förfest hos oss nu. Har legat i sängen helajävla dagen. Men nu är jag på g igen. Ikväll blir det fest. Discodans i nyårslokalen på Hisingen Sjukt kul.  Dock aldrig mera Gårda... Buhuu. Men det kommer bli kul.

 

Igår tog jag och K en sväng förbi Push efter att jag och Majsan vart hemma hos mig och flummat. Stört trevligt!!!!! Nostalgitripper, Vi skulle jobba. Fota allt de byggt där. Vi hängde mest med Markus och Erik som skötte ljuset och ledväggarna. (Ni ser M i bakgrunden haha) Drack öl och.... hm.... iaktog.  Jag träffade även UNDERBARA Viktor. Min gamla kärlek HAHAHA. Och hans far på Push. Sååååå kul!!!!!!


Men nu måste jag stätta på mig kläder!!! Hare gött ;)

 

 


RSS 2.0