Deal with it...

Mui Ne, Vietnam
 
Ännu en stressig dag. Men jag försöker att borsta av mig det. Kör på bara. Göra så gott man kan. Vad mer kan man göra liksom? Mycket i hövvet som vanligt. Det är en grej jag har för mig. Cepar mig i hjärnan. Haha. Snart brinner trådarna där inne av så mycket aktivitet är det där. Varje dag. Hela tiden. Ibland joinar magen med. Magen är kroppens centrum. Den får ta mycket stryk i form av psykisk misshandel. Kul liksom. Aja. Deal with it. Nej sorry. Back to work... Men idag får jag träffa babytwinsis, mami och farmor för lunch <3
 
 

Hidden

vi gick på upptäcksfärd på S.U.N........ hittade Hidden Island och tyckte det var en ypperligt bra idé att gå ut där. underbart vackert, intressant och rogivande
 
Hej soliga lördag. Mycket på jobbet nu så jag ägnar denna fina lördag på kontoret med min man och våra två retards till kollegor ;) Gött. Men det blir nog inte heldag idag. Vi får se. Ikväll vankas det sköjjigheter iaf.. haha som vanligt eller vad ska man säga? Non stop roligheter asså... hur orkar vi? I vilket fall så gillas det.  
 
En liten stärkande kaffepaus ute i augusti-solen så kör vi ett race till. See ya.
 
 
LOVE
 

FRIDAY FRIDAY !!!

vi hittade ett jättemysigt litet vattenpipekafé mitt bland alla små gränder i Prag. underbart.

It's FRIDAY, FRIDAY!11!!
Gotta get down on FRIDAY!!!1!!
Everybody's lookin' forward to the weekend, weekend!!1!! // R.B
 
Godmorgon kära ni! Idag kickade vi i framsätet påväg till jobbet. Jädra härj asså.
Trökväder idag men skit i det. Ska ändå sitta här hela dagen. Jobba på bah! Kaffe. Frulle så är vi hemma. Men asså sheeeet. Vart tog augusti vägen? Juli?? Juni??? Buhuuu... helt gaaalet hur denna sommaren bara försvunnit. Måste typ sätta mig ner och skriva ner allt jag gjort för att jag ska fatta att jag faktiskt haft en sommar haha. När man väl tänker efter så förstår man ju att man har haft fullt upp med roligheter. Det gäller bara att minnas allt haha. Så papper o penna o glo igenom mobil-fotona så ska vi nog se att jag har haft en grymt rolig sommar. haha... Nej nu jävlar köttar vi. IT'S FRIDAY!!!


LOVE LOVE LOVE !
 
 

Mojitos till frukost.

Vi hade vart uppe i utsiktstornet och virrade bort oss lite på vägen ner till stan. Men ack så bra det blev!
 
Tjäna. Kötta på jobbet med kaffe i högsta hugg. Japp. Så säreut. Men sköjjigt ändå. Det dampas nere på lagret till Mammas nya kille. Det har dock varit ett överflöd av Lacken denna sommar. Helt utspårat och underbart.
 
Vad tycker ni? Jag tycker allt att jag börjar känna att hösten är på ingång. På morgonen speciellt. Lite sådär friskt i luften. Jag tycker det är okej att den kommer. Jag gillar höst. Men sen om några månader kommer jag sitta här och skriva hurvida jag hatar detta landet med dess klimat och att jag inte fattar att alla mänskliga väsen på denna planeten inte bor i trähyddor på stranden i Karibien? Surfar? Fiskar sin egna fisk? Lagar den över öppen eld?  Odlar egen industrihampa som man syr sina hängmattor med? Dricker mojitos till frukost? Klättrar efter koksnötter? Bygger sandslott och dansar till underbar musik vilken tid på dygnet man vill?...... As usual....

Fotona är från underbara Prag. Vilken stad. Så vacker och så jädrans rolig. Vi stannade till där två gånger under resan. Kommer lätt dra dit igen med min man. Lätt.
 
Nope nope. Back to worrrrrk. I eftermiddag blir det häng med mammi. Göra stan.
 
LOVE
 

||


några från S.U.N
 
Tja. Idag är det en bra dag. Den började på bästa sett med lite matshopping med tvilling och sedan hem till henne och laga frulle. Snack om allt möjligt. Jobbiga människor, till skidor till stamceller, till GMO. UNDERBART!!
 
Jobbar på. Mucho mucho to do...
 
LOVE
 

GAME OVER.

 
Idag är min dag lite halft jobbig. Eller kanske helt. Jag orkar inget. Trött. Alla dampar omkring mig. Beter sig. Jag är känslig för ljud. Känslig för ljus. Vill bara ligge ner. Någonstanns. Spelar ingen roll vart. Med min bok. Vissa dagar alltså. Livet är underbart. Det är det verkligen. Men ibland så värker det lite i själen. Hjärtat får liksom pumpa lite extra hårt för att orka. Energin till att leva finns inte riktigt. Nu kanske det lät lite väl men jag tror att ni förstår hur jag menar när jag säger så. Ni förstår.
Sen att vädret är förbannat schizo gör liksom inte det hela bättre. Och så har vi den här stressen. Den släpper ju aldrig taget. Så mycket olika typer av stress. Allt jävla möjligt stressar mig just nu. Allt. Men ni vill inte veta. Haha. Vet ni hur jag vet det. För ni skulle aldrig fråga. Men det förstår jag också varför ni inte skulle. För ni har antagligen lika mycket skit i hjärnan som slått rot att ni har varken tid eller energi till att bry er om mig. Så kan det se ut. Samma här. Men fuck that. Fan ryck upp dig. Kamma dig. Tänk på barnen i Afrika. Kolla vad bra vi har det. Kolla vilket liv du lever. Ähm. Ja. Tack Universum för detta. Men fuck you jag mår piss. Och varken min lycka eller deppighet kan du ta ifrån mig. Den är där och du kan nästan ta på den eller hur? It came raining down. Det måste ut i form av något. Att det kan vara så vackert på nåt vis. Inte själva källan utan själva produkten av det hela. Oförstört och formbart. Det kan du aldrig ta död på. Det lever vidare i egentligen vilken form du vill. Det vet vi.

Produkten av att inte veta. Inte vilja. att Vilja. Känna sig överkörd. Sviken. Utnyttjad. Bortgömd. Och utanför.

Här och nu tänker jag ge det Största. Fetaste. Snyggaste och allvarligaste FUCK OFF jag någonsin gett någon i hela mitt liv, till er som rubbar mitt flow. Som fuckar med min hjärna. Och fittar med mitt hjärta. Ni är inte värda min energi. Ta det ni redan stulit från mig och gör vad ni vill med det. Men mer får ni inte. Nu är det slut. Detta är ett fucking BREAKUP. Ni har mig inte mera. Spelet är slut. Game over babe. Jag göra detta på egen hand nu.

Tack och hej och all kärlek till er som ger.
 
 

Greeeeeeeen <3

S.U.N

Hej fredag. Trevligt. Festligt änna. Jobbar på. Har ett gött, späckat schema här på kontoret. Najs.
 
Idag är en glad dag. Förutom att jag allt på kontoret går liksom fel idag. Det började med att jag spillde ut mitt efterlängtade morgonkaffe på en hyffsat stor hög med papper. Japp... hehe. meeen WHATEVER. Vart mest ledsen över kaffet mitt. Det löser saj. Men som sagt. Det är en glad dag idag. Denna lilla fredag har vi längtat efter ska ni veta. Hallelujah moment liksom!
 
Annars så tycker jag att ni ska ha en geeoooo helg kompisar. Kramas mer så ska ni se att allt löser saj!
Okej soldansen. NU. allihopa ska med så så upp o hoppa.
 
 
LOVE n LIGHT !
 

Eating that funny cookie...

S.U.N
 
....
 
Sen vi kom hem... Jobbar. Går på kalas. Hänger i gäng. Glor dokumentärer. Dricker champagne på bakfyllan. Springer i sommarregn. Skaffar blåmärken på knäna. Leker med småkids. Bygger kojjor. Dricker öl. Dricker vin. Hänger i parken. Går. Dricker kaffe. Käkar vindruvor. Njuter av sommaren. Okey. haha. Det där gick sådär. Går inte att rada upp allt. Aja. Har en del att göra. tjarå. ses.
 
 
LOVE
 
 

New stars and worlds are being created.

S.U.N
 
Tänkte bara kika in här och uppa er om att jag är i livet och lever som bara den. Har haft en underbar sommar och den är inte slut än. Är så galet taggad på allt som kommer. Vi kom precis hem från en lång roadtrip genom Europa. Vi stannade i de sora städerna Berlin, Prag och Budapest. Vi körde genom hela Tyskland, in Tjeckien, sedan genom Slovakien och tillslut in i Ungern. Vilken resa. Så oootrloligt vackert. Man blir alldeles hypnotiserad av alla berg och dalar. Alla solrosorfält och sjöar. Och hettan ska vi inte tala om. Det var så varmt. Helt underbart! Ut på Ungerska landet där det är ändlösa dalar med de slingrigaste och sämsta vägarna du kan tänka dig. Men hela denna färden är värt sitt mål. S.U.N Festival. Har inga ord. Det är paradiset på denna planeten. Hela dalen kokade av kärlek och energin flödade genom oss alla. Inget kan beskriva den atmosfären. Men alla som var där vet vad jag pratar om. Det är speciellt. Mer går inte att säga...

Livet är ljuvligt. Det finns hopp där ute. Min hjärna och mitt hjärta har aldrig bubblat så mycket av kreativitet och kärlek som den gör nu. Tack alla underbara själar.
 
 
Hoppas ni mår fint och att sommaren tar er med storm <3
 

LOVE

RSS 2.0