Rooftop rosé

Moi dricker rosé på EMs tak, njuter av solen och vyn över staden och hamninloppet.

Jahop. Fredagar verkar vara mina bloggdagar typ. Nu är det ju 2 veckor sedan jag skrev. J***vla ***** vad tiden går snabbt. Tror jag skriver det i varenda j*****vla inlägg men hallå eller? Det är ju inte okej att tiden försvinner ifrån oss i denna takten!!
 
Sitter och jobbar. Glor ut på vår himel och konstaterar att den inte är blå längre. Kemikalierna breder ut sig mer och mer för varje timme som går efter natten- och morgonens påhitt. Man tackar, man tackar. Igår vart det dock fint där uppe i skyn. Japp blå himel så långt ögat nådde. Najs va?
 
Imogon är det en lite speciell dag. 25 maj. March Against Monsanto. Stäng av platt-tvn och ut på gatorna latmaskar. Jag ska i vilket fall ut och stå upp för vad jag tycker och tänker. Det borde ni med, för ert eget bästa...
 

Jappjapp tänkte la bara säga tja och tjarå!
 
 
LOVE
 

That day again...

full o gla Anna flumma i en smuttsig spegel nönstanns i Asien
 
Hej hopp. Nemen tjena snebena. Nu vart det ju fredag IGEN. haha... Det är inte okej hur fort tiden springer förbi. Japp. Idag tog jag sovmorgon. Urgött. Borstat och tvättat mitt hår för första gången sedan i måndags, Duktig flicka. Har märkt att det inte är min favvosyssla nu när jag har mina små korvar i håret. Orch liksom. Föredrar att lägga min tid på ballare sysslor. MEN jävvvlar vad najs det är med nytvättat samt borstat och lent hår. Japp. But still. Love my trassliga hår. MEN annarsrååå? Halvt trökväder blev najs väder som sedan återgick till supertrökväder. Trökigt. Igår vart det skumpa vid kanalen. Inte en kotte ute. Konstigt tänkte jag och K. Märkligt.... Vill folk inte bli fulla? pÅ eN tÅrsdag och kristus-whatever-dag !? Mäh?! Sen blev det drinkar och öl uppe hos A. Trevligt. Men nu måste jag gå och fixa och trixa lite. Vika kläder. Dansa skaka rumpan till svängigaste musiken och knäcka vätska. Ha en ypperligt najs fredag mina vänner. Tjarå.
 
 

En annan dag.

 
Grå dag idag. Regnit och trökigt. Men igår var det riktigt härligt väder. Varmaste dagen på året hittils. Så skönt. Jobb, lunch i solen, sen rosé och öl i parken.

Idag äre jobb. Börjar brinna lite i knutarna nu men det löser jag. Ikväll blir det att inta gymmet efter en månad hemma utan ett enda besök. Ä vad tänkte jag där? Fyfan. Inte okej nånstans. Verkligen katastrof. Aja det löser la sig det med. Sen blir det middag hos Henriette vilket nog blir riktigt mysigt som alltid. 

Annars då? Jaaaaarruuu. Det rullar på. Dagarna går skrämmande fort... Mycket i huvudet. Känns som om hjärnan ska smälla som en ballong snart. Når snart bristningsgränsen...Men jag har all rätt i världen att känna så. Men förutom detta lilla hjärn- och hjärtspöke så är det gött. Livet är gött. Men idag skulle jag helst vilja ligga sådär på en stor klippa i skogen bredvid min man. Ha musik som fyller hela skogen. Känna alla goa dofter och höra alla underbara ljud från djur och grönt som blandas med lugn, harmonisk basgång. Bli omfamnad av naturen. Ja. Det skulle jag vilja göra idag. Men det får bli en annan dag.


Nu ska jag fortsätta jobba. Lite te och musik på det. Hoppas ni mår prima. Tjarå
 
 

3

vackra Hoi An. Vietnam

Och så vart det den där fredagen igen. Japp. Idag är jag ungefär som en stor klump, ännu inte stekt, scrambled eggs i min hjärna och kropp. Hela jag är ett våldsamt omrört rått ägg. Känns ju kanske sådär ball tänker ni och tro mig ni är inte ensamna om den tanken. Jag tänker la ungefär i samma banor. Det suger. Rätt mycket med. Jobbigt läge tänker ni då. Ja fy helvete. Inge ball det inte. Life's a bitch and.....nanananana. Men nu ska vi inte hänga läpp. Himlen är sådär blå idag med och jag får väl vara lite svensson och glädjas åt det lilla. Helg. Ah. Najs. Men när man glädjs så åt helgen blir ju måndagen ett rent helvete. Varför mobba måndagar så? Vad har måndagen egentligen gjort för att förtjäna sådan diskriminering? För att svensson-jobbveckan börjar igen? För att vi går till våra jobb vi hatar? Jag hatar inte mitt jobb och det tackar jag mitt universum för. Men det tragiska är ju att större delen av denna planetens befolkning vandrar här på denna vackra jord och är allmänt jävla piss på sin tillvaro. Herregud vad sorgligt. Så waste of time om man får uttrycka sig så. Varför liksom? Varför inte bara sluta slösa bort sitt liv? Ah nä nu Anna nu ballar du ur. Nu saktar du ner. Okej. Nu ska jag inte klaga som en jävla kärring. Men dessa äggdagar är ju inte så jävla klockrena som andra dagar i livet. Deal with it kompis.

Okej bilderna har inte ett skit med att göra med vad jag mölar ur mig. Vet inte ens vad det är som knappas ner på tangentbordet... Orch liksom. Musik i lurarna och paperwork. Hejåhå. Ha en go helg då.
 
 

Random.

 
Livet genom mobben... Bla en nyhemkommen Anna med kanske tovigaste håret i stan, Ölhäng, Lorentz & Sakarias på Rödasten, Frankfurt!!! 60-årskalas, Roadtrip nr 1, nr2, nr3 och Köpenhamn...


Såhär blå har inte himlen vart på hela den exakta månaden jag har varit hemma idag. Förutom igår då, så nu ska vi palla oss ut och umgås med de bästa och bara njuta av att våren sakta men säkert närmar sig...

 
(Kan verkligen inte förstå hur jag redan kan ha varit hemma i en månad... Det känns som två veckor... A har verkligen en poäng där. I got ya)
 
 

RSS 2.0