In my mind I am free reconstructed.

en väldigt, väldigt glad Anna.
 
 
Hej kompisar.
 
Jag är stressad som ett fucking mongo. Huvudvärk säger jag bara. Nu orkar jag inte jobba mer. Nu får det faaaan vara slut. Jag har drängt mig själv i papper nu de senaste 3 veckorna. Nästan varje dag. Fy. Fan. Mina ögon är fyrkantiga. Jag är inne på slutspurten här nu men ändå så mycket kvar. Blubb. Blubb.
 
Men snart är det slut. Ja. Väldigt snart. Snart hoppar jag runt sådär glad som här ovan, hoppas jag. Om det ens är möjligt?! Joooorå! Okej nu fick jag mig en kaffe. Thank u universe!!!! Detta blir bra. Ja detta blir fan prima ballerina. Nu kör vi. Vila kan jag göra om 2 dagar.
 
KÄRLEK!!!
 
 

▼✧▲


 
 
Jag har ALLTID velat bo i en kojja i ett maffit träd. Jag kommer ihåg när man var liten och typ skulle skriva sagor och grejer i skolan eller måla något, då blev det om kojjor ibland och målade dem gjorde jag mer än gärna. Så vackert på alla sett. Jag vill verligen ha ett hus i ett träd. Alltså som ett riktigt hus med  badrum och kök. Ett sjukt modernt hus som smälter in i trädet. Ååååååh!!! Det hade ju vart helt underbart. Som en dröm. Snacka om att leva med naturen samtidigt som man bor och lever bekvämt i syn lya. Jag får ligga på K att bygga mig ett bo. haha.
 
 
Nu ska jag jobba vidare. Fredag idag och jag vill bli klart med allt innan helgen. Det är målet. Jag har massor av andra grejer att stå i så nu ska det ur världen :)
 
 
 
KÄRLEK
 
 

The less I needed, the better I felt.

 
 
Vill skriva. Jag vill prata på här men vet inte om vad just nu. Så mycket som man skulle vilja möla ur sig men något säger mig att ingen skulle bli glad av det. Få ut något av det och gör ingen det ja då får ju inte jag heller ut något av det. På något vis. Men jag tänker på mycket just nu. Det känns på något sätt som om man börjar liksom falla på plats i livet. Någon som förstår? För några år sedan så var allt så flytande och liksom böjbart. Det är det ju till största del nu också men på nått vis så känns det som om jag har MITT liv. Och jag bestämmer över det. Så har det ju vart ett tag nu men det är liksom först nu som jag aktivt tänker på det. Eller så handlar det helt enkelt om att jag börjar känna mig hemma i mig själv. Lära känna mig själv på riktigt. Ja... Spännande. Men även om det känns som om man börjar "sätta sig" i sitt liv och allt omkring så känns det som om vad som helst kan hända när som helst och den känslan kan inte jag leva utan. Det är till stor del den där känslan om något större som får mig att orka mig igenom smattrande regn och spänningshuvudvärk. Hopp om förändring. Det är inte så att jag klagar på mitt liv och vardag. Jag har drömmar. Ja! Exakt jag har drömmar. Det är ett bra sammlingsord för mina funderingar. Drömmar.
 
 
Nu är det f*ckin svart ute. Again. Ont i ryggen har jag med. Men fått gjort en hel del idag. Det börjar arta sig. Gött. Ikväll kanske jag får träffa min vår <3 Majsan. Det blir kramar, öl,  tjöt och åter tjöt. Precis som det ska vara. Men först ska jag titta på när min man lyfter tungt. Nu speeda på det sista.
 
 
LOVE
 
 

▲ 2012 - 456 ▲


Drack kaffe i fönstret med vårsolen i ansiktet <3

söndagsöl med mannen

smotti till frulle

förfest i mimmi



sjuk solnedgång

fikade med mamma<3


käkade förstamaj-lunch med Majsan! Det var jättttevarmt!!

gick på dagsfest i skogen

Jag och Krille tog in på spa dagen efter

Åkte till Köping och festade

Jag och min man hade mycket skojigheter för oss. Han överraskade mig tiiiidigt en söndagmorgon med att dra med mig till Danmark nångång runt här, Dock inga bilder på det. Men min man är ju bara så jävla bäst.

Hamnade på söndags-dags-fest i en annan skog....

det blir många kaffe vid kanalen....

poolen öppnade upp i Onsala!!

Myspys med öl och lite lekar i sanden vid Stora Enen.

Satt hemma själv i Onsala och trillade över denna. Jag dansade skiten ur mig och livslusten blommade.

Mös med våra grannar i Onsala

Åkte till Stockholm och emelllan blev det midsommarfirande i Köping!

Där träffade jag finaste Linda <3

och min man fyllde år<3
 
 
Hej på er. Hur mås det? Jag har vaknat på helt fel sida. Jävligt irriterande. Och nu är himlen helt täckt av massa gråa moln igen. Imorse var det ju klarblått. Vad händer? Knasigt... IAF så jobbas det på. Tiden går ju SOM SAGT jävligt FORT. Den liksom bara puff borta. Men det känns som om det kommer att gå vägen. Det hoppas vi på iaf. Och det där var litegranna av vad jag hade för mig under våren där förra året. Jaop. Men nu ska jag få all den här skiten ur världen. Krille är ledig i helgen (ja, ni vet ju att det inte händer överdrivet ofta) så vill bara bli klar med allt. Köttakötta!! Haregött.
 
 

▲ 2012 - 123 ▲



vi drog till Österike och härjade lite i backara och på afterski

köpte assnygga dojjor

Elin drog till Costa Rica och samma dag kom det typ en meter snö. Jag fotade fågel i Onsala och mådde trök.

flumma framför kameran

Drog till Stockholm

Skaffade körkort. Hade det i handen på 5 veckor.


Gick på disco.

Var på festivalplats-jakt.

Hela ganget drog till Frankfurt för mässa och öl. Våren hade anlänt och det var sååå vamt och gött. Hemma var det fortfarande 4 grader typ. Långt hår hade jag med. Har jag så långt nu?

Fikade med min Elin

Vart jävligt förbannad över ACTA. Är det fortfarande. Fuck them.
Målade mig själv.
 
Sitter på kontoret.n Gött att vara tillbaka faktiskt. Har varit i Val dIsère i en vecka men nu är det påt igen! Resan var jättebra! Mycket roliga backar, god öl och trevliga människor. Dock vart vi sjuka på många sätt och det sitter fortfarande kvar. Man kan ju fråga sig varför...... I think I know.
Men gick iaf igenom lite bilder från början av året. Och kom på den briljanta och orginella (not) idén att slänga ihop ett inlägg om året som vart. 2012. Och här har jag! Dock kanske det inte stämmer helt. +- nån månad... Dock verkar det som tre ganska så tråkiga månader. Men jag skriver ju typ 10% av vad jag gör här på bloggen så.... lite trökigt kanske. Man kanske ska ta och börja slänga upp lite mer? Det är ju så ball att gå tillbaka. Och man får väl hoppas att några av alla er tycker det är lite småsköj sådär.  AJA. Snöar gör det här. Gött. Mysigt är det. Men nu ska jag fortsätta kötta här. Lite mer kaffe och musik så blire fart påt! Ska fänimej slänga upp resterande månader. Se hur det ser ut. TJARÅ.
 

 

2013


repris


Hej. Det var ett tag sedan. Nästan en månad. Har haft alldeles för mycket i hjärnan. Det har jag nu med dock men det löser ju sig. Eller asså jag måste ju lösa det. haha.

Ja. Då vart det ett nytt år alltså. Herrejävlar vad tiden går fort, som sagt. Men om man tänker tillbaka på olika saker man gjort under året så känns det ganska länge sedan ändå. Men man undrar vad man lägger sin tid på ibland. Alla dagar flyter samman vissa perioder. Men aja så jävla illa är det inte. Jag har det gött. Men nytt år och nya grejer på g. Hoppas detta året kommer bli bra. 2012 var underbart på många sätt men det hände fruktansvärda grejer som jag helst inte skulle vilja uppleva igen. Händelserikt år med många utflippada äventyr med många ännu mer utflippade vänner. Så det ljusa övervinner mörkret men det är knappt ibland känner jag. Men nytt år och sådär. Våren ligger framför oss med ännu mer äventyr. Ja. Det är mycket i mitt lilla huvud nu.
 
Så jag hoppas att alla ni har haft ett fint år och att 2013 blir ännu bättre. Skulle vilja tjöta på mer här känner jag men jag har faktiskt inte tiden på min sida. Så det fick bli ett litet tja och good luck!!  Nu ska jag fortsätta städa, jobba och dansa omvartannat.
 
Love A

 

RSS 2.0