Fackin Amzing.

När jag och mami var och hälsade på tvilling i höstas. Moi beundrar moder jord uppe på Åreskutan.
 
Hej. I vanlig ordning så lämnar ja ett litet tomt hål mellan upparna. Det är ett tydligt mönster som uppenbarligen inte verkar vilja brytas. Såäre. Nu sitter jag, även det i vanlig ordning, på kontoret. Försöker jobba men är alldeles för sprallig. Bra musik är på med så jag får oförutsägbara lycko-hjärtklappningar. Helt jädra underbart. Grått väder idag, igår vart det super. Men de sprayade bort himlen. Tack för det liksom. What to do? Iaf så kittlas det i varenda cell i mig. Är så... uppspelt på något sätt. Har kännt mig så damn glad det senaste, assåååå... jag är oooofta glad, men ni vet man har ett litet skavsår i hjärtat ibland. Det har liksom inte pillats upp på en stund nu. Jag har mina funderingar kring det där. Tror jag har ett litet svar på det med. Men allt har ju många anledningar. Men heja! Men det gick upp för mig hur galet underbart jag mycket skrattar, var eviga dag skrattar jag så mycket. Jag fick det inte svart på vitt utan i smärta i kroppen min. Ja, Jag kunde inte skratta pga av en liten grejsimojs. Och OM det var jobbigt. Varje gång det ryckte i mungiporna så gjorde det ont. Så jag hade ont större delen av dagarna. Detta visar ju då hur mycket jag skrattar. Fackin amazing. Men nu kan jag skratta med full kraft utan att det gör ont. Göttmos.
 
Ja. Förra helgen vart det fest som vanligt. Men inte vilken fest som helst utan min och min underbara väns fest. För alla utsatta där borta och här hemma åt, drack, kramades, pussades och DANSADE vi tillsammans fram till solen joinade. Insamlingen gick hur bra som helst!! Somnade med ett stort leende och med eld i själen kl 10:30. Lyckliga tjejen. TACK ALLA!!!!
 
Nu är det en hel del att fixa innan allt drar igång. Det är mycket planering och grejer på g. Jag är läskigt taggad. Drömmen. Det blir redan att flänga runt lite i helgen. Längtar!!

Gud jag kan fortfarande inte föra över mina ******* foton till datorn så därför blir det inga färska foton. Tråkigt. Men ska fanimiiiiigggg fixa det där nu. Vill ju dela med mig. Lite iaf ;) Jaop jaop. Nu ska jag slänga på lite make och sen blir det att jobba på en stund och sen iväääääg!!! Ha det gött kömpisar.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0